Jump to content

"Cheia" civilizatiei romane m-a atins...

ViBogdan

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mi-a facut-o si mie careva... insistent de pe usa pe aripa spate..

avand in vedere ca nu e apasat tare, e o zgarietura alba care se simte putin cand atingi, se poate scoate la polisat sau cu metode care nu necesita vopsire?

Nu.

ĂnseamnĂŁ cĂŁ e prea adâncĂŁ, trebuie sĂŁ vopseÂşti reperul.

mi-a facut-o si mie careva... insistent de pe usa pe aripa spate..

avand in vedere ca nu e apasat tare, e o zgarietura alba care se simte putin cand atingi, se poate scoate la polisat sau cu metode care nu necesita vopsire?

Incearca cu degetul aratator sa treci peste elementul care ti-a fost zgariat. Daca unghia degetului intampina obstacol, inseamna ca polishul nu prea te poate ajuta. Sper sa intelegi.

Nu.

ĂnseamnĂŁ cĂŁ e prea adâncĂŁ, trebuie sĂŁ vopseÂşti reperul.

Incearca cu degetul aratator sa treci peste elementul care ti-a fost zgariat. Daca unghia degetului intampina obstacol, inseamna ca polishul nu prea te poate ajuta. Sper sa intelegi.

mersi de ajutor, intr-adevar e dus lacul si trebuie sa merg la un atelier..

sunt putin dezamagit de ce se intampla.. nici nu stiu cine, vecini, sau trecatori necunoscuti..

zgarieturi ca zgarieturi, dar cand ai urma de lovitura de usa de la vreun bou care nu stie sa deschida usa e alta treaba ca nu se mai retuseaza cum trebe

Dane, stii pe cineva in sb care se ocupa de asa ceva? eu stiu pe cineva in sura mare, am inteles ca se pricepe tipul, de fapt e o firma.

citesc topicul asta si ma gandesc nostalgic la vremea cand am patit si eu acelasi lucru anul trecut de sarbatori ....aveam alta masina parcasem undeva unde nu exista locuri de parcare platite ci doar puse sub stapanirea celor care locuiesc acolo de foarte mult timp probabil .Am gasit masina zgariata adanc pana la tabla toata partea stanga, stergatoarele fata si spate acordeon rupte pana si bratele stergatoarelor va dati seama ce animal ....dupa ce am plecat cu masina de acolo am observat ca era scris pe bordura Nr masinii care parca de regula ...

Dupa ce am polisat ce s-a putut am revopsit usa fata si am cumparat stergatoarele am urmarit cine parcheaza acolo ...bineinteles aceasi masina cu numarul de inmatriculare inscris pe acea bordura ...am trecut si eu la fapte in noaptea de craciun ( am platit un individ) care ia turnat pe toata caroseria acid de baterie apoi a scris la multi ani si sarbatori fericite cu sprayul pe toata masina <_< , in noaptea de revelion s-a ales si cu o mare bordura scrisa cu numarul masinii lui pe luneta :) ....

Nu-mi place ca s-a ajuns la astfel de fapte mai ales ca aveam numarul de telefon printat pe o coala mare A4 pe bord (putea sa dea macar 1 beep si coboram sa mut masina) ,dar daca asta e nivelul ROMANILOR TREBUIESC EDUCATI

Si eu as face crima pentru masinuta mea...fara suparare da o iubesc enorm :bashwall:

• 2 weeks later...

GG ; )

Si eu m-am trezit in parcarea din iulius mall cu o indoitura in usa si cateva zgarieturi de la frecare.. dupa cateva injuraturi m-am resemnat, probabil ca voi merge la un atelier sa-i dea un ciocan la usa iar semnele cred ca ies cu solutie.

Dacã e o zgârieturã adâncã, nu vãd cum ai putea rezolva cu acel kit.

Mda .... nu face nimic .. ca am si eu o zgarietura pe CLS ... si am cumparat la fel un KIT .. E vopsea+lac ... dar nu astupa nimic .... <_<

Oricum ... abia astept sa ajung acasa ... ca l-a vazut un paznic de la o firma pe cel care mi-a zgariat masina .. sta cu mine in bloc ...

Inca nu m-am gandit ce "recompensa" sa ii aplic .. dar cred ca o sa merg pe aia clasica ...

[inca nu m-am gandit ce "recompensa" sa ii aplic .. dar cred ca o sa merg pe aia clasica ...

Care mai este acum considerata clasica?

Luat individul, pus in portbagaj, dus la 100 de km de Bucuresti, dezbracat in curu gol... si lasat pe strada. <_<

Daca te tine sa ii dai o prafuiala .. fara sa ii lasi urme .. merita ...

Daca nu .. asta e suficient ...

Oricum, militia nu are ce sa iti faca ... eventual sa iti dea o amenda ...

Pt ca e cuvantul tau impotriva cuvantului lui ...

Edited by bknight73

E sechestrare de persoane - dosar penal, poate Âşi niÂşte puÂşcĂŁrie.

Ca sa fie sechestrare trebuie sa si demonstreze acest lucru ... <_<

Eu le spun ca l-am luat la ocazie si a vrut sa ma jefuiasca ... :)

L-am batut, l-am dezbracat si l-am lasat pe strada.

Am un prieten care a facut asta .. cu un tip care i-a turnat zeama de varza in instalatia de aerisire a masinii ... :bashwall: (pe grilele alea ... )

Ce zgarieturi, ce indoituri ... ce cauciucuri dezumflate sau taiate... astea sunt povesti .. :unsure:

Daca ii pui unuia zeama de varza in grilele de plastic de la masina ... l-ai nenorocit ... nu mai scoate mirosul cu nimic ...

Iarna e foarte "practica" solutia .. pentru ca nu miroase decat dupa ce se incalzeste bine motorul :blink: :blink:

Si miroaseeee .... mai ceva decat groapa de gunoi a Bucurestiului in plina vara .. (nu ca as fi fost vreodata acolo) :wub:

Mda .... nu face nimic .. ca am si eu o zgarietura pe CLS ... si am cumparat la fel un KIT .. E vopsea+lac ... dar nu astupa nimic .... <_<

Oricum ... abia astept sa ajung acasa ... ca l-a vazut un paznic de la o firma pe cel care mi-a zgariat masina .. sta cu mine in bloc ...

Deci nu sunt bune de nimic kit-urile astea... bine ca stiu, sa nu mai arunc banii aiurea...

Am si eu o zgarietura cu cheia pe ambele portiere din dreapta... arata oribil!

Problema e ca nu sunt in conflict cu vreun vecin, deci cel care a facut-o, a facut-o din pura rautate/invidie

Tu macar ai ceva de impartit cu vecinul respectiv?

Cat despre "recompensa", nu prea e plauzibila, avand in vedere ca ti-e vecin... tre' sa gasesti altceva :)

N-avem ce sa facem, traim in Romania...

Deci nu sunt bune de nimic kit-urile astea... bine ca stiu, sa nu mai arunc banii aiurea...

Am si eu o zgarietura cu cheia pe ambele portiere din dreapta... arata oribil!

Problema e ca nu sunt in conflict cu vreun vecin, deci cel care a facut-o, a facut-o din pura rautate/invidie

Tu macar ai ceva de impartit cu vecinul respectiv?

Cat despre "recompensa", nu prea e plauzibila, avand in vedere ca ti-e vecin... tre' sa gasesti altceva :bashwall:

N-avem ce sa facem, traim in Romania...

Nu ... nici eu nu am nimic cu el ... nici macar nu il cunosc ... :)

Iar locuri de parcare .. sunt destul de multe la mine ... adica .. nu sunt platite (ca sa zici ca i-am locul de parcare ceva)

E un pustan de 20 de ani care nu are nici permis si se da cu un Ford vechi prin spatele blocurilor ..

Mi-a zis paznicul ca a atins mai multe masini din zona ...

Recompensa e bine-meritata si va fi aplicata cand am sa ajung acasa ... in tara.

Putin imi pasa ca mi-e vecin .. oricum nu stau prea mult in tara .. si cand plec .. las masinile in afara Bucurestiului ... in garaj ...

Iar daca dupa respectiva corectie ar mai incerca sa faca ceva ... inseamna ca ori e prost ori nu mai vrea sa locuiasca in Bucuresti .. sau isi doreste spitalizare indelungata.

Edited by bknight73

Nu ... nici eu nu am nimic cu el ... nici macar nu il cunosc ... :)

Iar locuri de parcare .. sunt destul de multe la mine ... adica .. nu sunt platite (ca sa zici ca i-am locul de parcare ceva)

E un pustan de 20 de ani care nu are nici permis si se da cu un Ford vechi prin spatele blocurilor ..

Mi-a zis paznicul ca a atins mai multe masini din zona ...

Da, nici eu nu am probleme cu parcarea, o parchez in fata casei, deci clar nu iau locul nimanui...

Probabil tot vreun pustan tembel...

La nici o luna dupa ce am luat-o...

Pe vechea masina, jucasera X si O pe portbagaj <_<

Ca sa fie sechestrare trebuie sa si demonstreze acest lucru ... <_<

Eu le spun ca l-am luat la ocazie si a vrut sa ma jefuiasca ... :)

L-am batut, l-am dezbracat si l-am lasat pe strada.

Am un prieten care a facut asta .. cu un tip care i-a turnat zeama de varza in instalatia de aerisire a masinii ... :bashwall: (pe grilele alea ... )

Ce zgarieturi, ce indoituri ... ce cauciucuri dezumflate sau taiate... astea sunt povesti .. :unsure:

Daca ii pui unuia zeama de varza in grilele de plastic de la masina ... l-ai nenorocit ... nu mai scoate mirosul cu nimic ...

Iarna e foarte "practica" solutia .. pentru ca nu miroase decat dupa ce se incalzeste bine motorul :blink: :blink:

Si miroaseeee .... mai ceva decat groapa de gunoi a Bucurestiului in plina vara .. (nu ca as fi fost vreodata acolo) :wub:

Ăn viaţa reală lucrurile nu sunt atât de simple.

Depinde de cine este vorba, ce relaţii are, cât de inteligent este.

Răzbunarea din partea celui pe care-l duci la pădure poate veni ĂŽn multe feluri, de la o bâtă pe spinare până la ĂŽnjunghieri, maşină vandalizată, etc.

Iar dacă ajungi la puşcărie pentru aşa ceva nu mai este nevoie de răzbunare, ĂŽn ĂŽnchisori se ĂŽntâmplă lucruri groaznice dacă nu ai foarte mulţi bani ca să-ţi cumperi protecţia.

Edited by Ciupanezu

Rãzbunarea din partea celui pe care-l duci la pãdure poate veni În multe feluri, de la o bâtã pe spinare pânã la Înjunghieri, maºinã vandalizatã, etc.

Iar dacã ajungi la puºcãrie pentru aºa ceva nu mai este nevoie de rãzbunare, În Închisori se Întâmplã lucruri groaznice dacã nu ai foarte mulÞi bani ca sã-Þi cumperi protecÞia.

He he ... omule .. eu iti spun ca daca te-as lua pe tine si te-as baga in portbagaj ... si te-as duce la 100 de km distanta ...

Cand te-ai intoarce acasa iti GARANTEZ ca nu ti-ar mai arde de bate, cutite si alte chestii ....

Mai degraba ... cand m-ai vede pe strada ... ai trece pe partea cealalta ..

Doar nu iti inchipui ca eu o sa il invit pe individ politicos in portbagajuul masinii mele nu?

Atata teroare ii dau ... incat nu o sa mai doarma bine .. cateva saptamani ....

Si la puscarie ... nu .. nu o sa ajung ....

Cine crezi ca ar face reclamatie pentru sechestrare?

Dom' judecator, m-a sechestrat!

Unde? In masina! Cat? O juma de ora <_<

Te-a batut?

Nu!

Te-a amenintat?

Da!

Demonstreaza... :)

Ma cheama la militie si eu vin si spun:

Domn'le vreau sa fac plangere ... e vecin cu mine ... m-a rugat sa il duc pana la bunici ... si cand am ajuns la 100 de km de bucuresti ... mi-a pus cutitul la gat si mi-a zis sa ma dau jos din masina...

A vrut sa mi-o furre ... si sa plece cu ea ... pentru ca si asha conduce fara permis ... au vazut vecinii ... puteti sa ii intrebati

Am reusit sa il imobilizez .. si am fugit.

Si hainele?

Aaaa.. hainele .. s-au rupt ... cand m-am luptat cu el ..

Eu conduc o masina ... am un serviciu... el e somer ... traieste de azi pe maine ..

Pe cine crezi ca va crede politia?

Depinde de cine este vorba, ce relaţii are, cât de inteligent este.

Altădată citeşte mai atent.

Ţi-am zis, contează de cine este vorba.

La fel de uşor este să-l pună pe unu să-i dea nişte pumni şi după să se ducă la IML pentru certificat medico-legal şi să depună plăngere penală.

Anii de puşcărie sunt asiguraţi dacă avocatul este bun.

Edited by Ciupanezu

Rãzbunarea din partea celui pe care-l duci la pãdure poate veni În multe feluri, de la o bâtã pe spinare pânã la Înjunghieri, maºinã vandalizatã, etc.

Iar dacã ajungi la puºcãrie pentru aºa ceva nu mai este nevoie de rãzbunare, În Închisori se Întâmplã lucruri groaznice dacã nu ai foarte mulÞi bani ca sã-Þi cumperi protecÞia.

He he ... omule .. eu iti spun ca daca te-as lua pe tine si te-as baga in portbagaj ... si te-as duce la 100 de km distanta ...

Cand te-ai intoarce acasa iti GARANTEZ ca nu ti-ar mai arde de bate, cutite si alte chestii ....

Mai degraba ... cand m-ai vede pe strada ... ai trece pe partea cealalta ..

Doar nu iti inchipui ca eu o sa il invit pe individ politicos in portbagajuul masinii mele nu?

Atata teroare ii dau ... incat nu o sa mai doarma bine .. cateva saptamani ....

Si la puscarie ... nu .. nu o sa ajung ....

Cine crezi ca ar face reclamatie pentru sechestrare?

Dom' judecator, m-a sechestrat!

Unde? In masina! Cat? O juma de ora <_<

Te-a batut?

Nu!

Te-a amenintat?

Da!

Demonstreaza... :)

Ma cheama la militie si eu vin si spun:

Domn'le vreau sa fac plangere ... e vecin cu mine ... m-a rugat sa il duc pana la bunici ... si cand am ajuns la 100 de km de bucuresti ... mi-a pus cutitul la gat si mi-a zis sa ma dau jos din masina...

A vrut sa mi-o furre ... si sa plece cu ea ... pentru ca si asha conduce fara permis ... au vazut vecinii ... puteti sa ii intrebati

Am reusit sa il imobilizez .. si am fugit.

Si hainele?

Aaaa.. hainele .. s-au rupt ... cand m-am luptat cu el ..

Eu conduc o masina ... am un serviciu... el e somer ... traieste de azi pe maine ..

Pe cine crezi ca va crede politia?

Este un scenariu destul de prost.

Foarte posibil sa fii posesorul unui dosar penal daca il pui in aplicare.

Hotii, infractorii de azi nu mai sunt ce erau odata. Stiu ce est acela IML, pot intra in legatura cu avocati priceputi, iar instantele dau de regula dreptate, cel putin in astfel de spete, celor ce prezinta mai multe dovezi.