Jump to content

TV + Rear camera + GPS (IGO 8) pt modelel cu iDrive

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai jos aveti 2 tipuri de GPS box-uri

1.

Can connect to all the car dvd /TFT with AV output

Controlled by IR remote controller

CPU: SAMSUNG,S3C2440

400MHZ

Voltage Range: compatible with 12V Car Power

Size:8.0X3.0X12.0 cm

Input method:T9 Text Input

Map Country: Full Europe,

USA,Canada,Australia

Language:

English,Spainish,Italian ,Portuguess,German,French,Danish,Dutch,Finish,Romanian,Swedish,Greek,Norwegian, romana etc.

In generarl, carcateristicile tehnice ale unui GPS box sunt:

Caracteristici modul GPS

-Sistem operare: Microsoft Windows CE NET 4.2

-Procesor: Samsung, ARM920T CPU, 400MHz

-Meniu aparatului si ghidarea vocala in mai multe limbi;

-Modul GPS: SIRF Star III chipsets, 20 canale;

-Soft navigare Cu toata EUROPA (merge cu IGO8 sau Miomap 3.X si in general orice soft de navigare ce ruleaza sun Windows CE NET 4.2) cu ultimele versiuni de harti

-Avertizare radare fixe si speed camera, atentioneaza sonor si vizual pe ecran la apropierea de acestea.

Navigation voice:

English,Spainish,Italian ,Portuguess,German,French,Danish,Dutch,Finish,Romanian,Swedish,Greek,Norwegian

... se mai pot aduaga fisiere cu alte voci si limbi inclusiv romana

post-2079-1232097751_thumb.jpg

2.

Can connect to all the car dvd /TFT with AV output

post-2079-1232097874_thumb.jpg

In general orice GPS box are urmatoarele caracteristici

-Sistem operare: Microsoft Windows CE NET 4.2

-Procesor: Samsung, ARM920T CPU, 400MHz

-Meniu aparatului si ghidarea vocala sunt si in limba romana

-Modul GPS: SIRF Star III chipsets, 20 canale

-Soft navigare cu toata EUROPA (merge cu IGO8 sau Mio si in general orice sooft ce ruleaza sub windows CE NET 4.2) cu ultimele versiuni de harti

-Avertizare radare fixe si speed camera, atentioneaza sonor si vizual pe ecran la apropierea de acestea.

pai asta ar fi interfata la care vom adauga ulterior dvd player, camera, navi, tv, etc ... e doar modulul de legatura cu celelalte aparate. produsul vine cu toate elementele pentru a fi montat. dupa ce avem asta incepe distractia. le-am trimis un mail celor din anglia sa mai imi dea cateva detalii. astept raspuns.

Imi trebuie si mie asa ceva. Astept sa primesti raspuns.

Am citit si eu pdf-ul si este simplu de montat.. Trebuie sa fi putin atent cand te conectezi la can bus..

Pare interesant device-ul dar parerea mea este ca trebuie mai intai gandit tot sistemul multimedia (imbunatatirile pe care vrei sa le aduci) si apoi sa te apuci de treaba...

• 2 weeks later...
nu, inca nu am luat nimic. mai ramane sa ma mai documentez deoarece am vazut ca exista modulul ACM care are si el destule functii si totusi e o piesa originala, deci se integreaza mai bine in sistem. ma mai documentez pentru ca oricum nu as avea acum cum sa il montez, pana nu da caldura ...

nu, inca nu am luat nimic. mai ramane sa ma mai documentez deoarece am vazut ca exista modulul ACM care are si el destule functii si totusi e o piesa originala, deci se integreaza mai bine in sistem. ma mai documentez pentru ca oricum nu as avea acum cum sa il montez, pana nu da caldura ...

pai sa ne tii si pe noi la curent.

nici eu nu prea am incredere in cei de pe aici si ma gandesc ca o sa fac eu instalarea, impreuna cu un prieten... in cazul in care ne va depasi problema am sa trag o fuga pana la un service in austria ... cu ocazia asta as face si un upgrade de soft.

deocamdata atasez niste instructiuni pt instalarea acm-ului.

• 2 weeks later...