Jump to content

Vand BMW 318 i

theblackskin

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@theblackskin : Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare.

Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile.

Redeschiderea topicurilor inchise la MP.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
acum o luna si ceva ti-am oferit 6000 de euro si ai refuzat.......ti-am zis ca nici cu 5000 nu o sa o dai....

ai vazut tu masina sa spui ca nu o pot da cu 5 000 ?

din vorbe sunt multi care ofera........

tu intai vinde cocioaba aia de dacie si pe urma vino cu o oferta reala nu prin mess . tu nu ai bani sa dai un telefon ,ce sa mai vorbim sa cumperi o masina de 5 000 de euro

DUTE IN P___A MEA DE CARCOTAS

acum o luna si ceva ti-am oferit 6000 de euro si ai refuzat.......ti-am zis ca nici cu 5000 nu o sa o dai....

sa fim seriosi, la pretul de 5000 euro masina ar trebuii sa fie vanduta in 48 ore.

ps: au ajuns preturile de nimic.. pe criza asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.