Jump to content

M6 facut praf

12CLS

Recommended Posts

Guest poleposition
e plin forumu de schumacheri ..

ceau

cat de gay suna acest "ceau"...de fapt nu gay...vomitos asa, parca simti niste buze baloase si reci pe gat... bleah :)

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aÂşa, Âşi?

te oftici? :)

Si ziceai ca n-ai invatat nimic de la Theo. nĂž, nĂž, nĂž

Eu tot nu-s lamurit. Daca era polei sa zicem. Dar pe ploaie credeti ca niste cauciucuri de iarna erau mai bune decat unele de vara? Lasand deoparte temperatura care nu stiu cat e de relevanta, cauciucurile oricum se mai freaca de asfalt si se mai incalzesc, daca nu era sub zero grade niste cauciucuri de vara inca erau ok.

LE: Ortografie

Edited by avlad

Pai de aia intrebam pe topic de polei, ma gandeam ca stie vreun bucurestean cum a fost in seara aia vremea. Ploaia se vede clar, nu stiu pe jos ce era. Probabil chiar daca nu era polei, era mazga d-aia de pamant si maglavaisuri cu care arunca Prigoana.

OT. Fixed. Restul e can can. :)

Edited by avlad

@B.M.W. : masinile BMW sunt cam brutale pentru un fel de fetita...mai ales M-ul ala sau ce o fii. :)

daca ar stii aia de la bmw pe ce maini (de semi fetita) a ajuns masina aia s-ar da cu capul de pereti :) :)

Cu sau fara cauciucuri bune, mai conteaza si ce este in capul aluia de la volan...ca poti sa ai mama cauciucurilor si a masinii ca daca esti dobitoc...tot o busesti!

Inca odata...pacat de masina!

N-am stat sa citesc tot dar ce stiu este ca ala cu 7 arul cu MLK mereu ii da forja iar aia cu M6-le sunt niste penibili...pacat de masina...arabul care da interviu a facut Medicina iar acum s-a facut streeper...m-am intalnit cu el cand pleca de la o petrecere de gagici si am facut pe mine de ras, totusi trebuie sa fii retardat sa ai diploma de doctor si tu sa-ti dai hainele jos pe bani...

N-am stat sa citesc tot dar ce stiu este ca ala cu 7 arul cu MLK mereu ii da forja iar aia cu M6-le sunt niste penibili...pacat de masina...arabul care da interviu a facut Medicina iar acum s-a facut streeper...m-am intalnit cu el cand pleca de la o petrecere de gagici si am facut pe mine de ras, totusi trebuie sa fii retardat sa ai diploma de doctor si tu sa-ti dai hainele jos pe bani...

hai ma, ce diploma, parca nu stii cum iau arabii diplomele in romania, cei mai multi dintre ei

intre noi fie vorba mai bine ca s-a facut streaper si nu doctor, ca daca era doctor si picai pe mana lui, bine nu-ti era

Guest poleposition

Las' ca am cunoscut eu un doctor, nu ii dau aici numele... are si asta M6 visiniu si se comporta ca un pustan excitat de 16 ani. Cel mai incompetent personaj, cadru medical pe care l-am intalnit vreodata.

De fapt, am sa ii dau si numele poate aveti sotii, prietene care viziteaza un medic ginecolog:

Alexandru Filipescu il cheama, este medic ginecolog la Elias si are un cabinet privat pe Polona.

Dupa 2 sedinte (cu sotia cat era insarcinata) la imbecilul asta am zis ca daca mai merg o data acolo ii sparg capul, un afemeiat si un curvoi incompetent. Ce scandal am avut cu asta la cabinet...vai :)

Asa ca sunt si exemple de genul asta Nony :)

Eu tot nu-s lamurit. Daca era polei sa zicem. Dar pe ploaie credeti ca niste cauciucuri de iarna erau mai bune decat unele de vara? Lasand deoparte temperatura care nu stiu cat e de relevanta, cauciucurile oricum se mai freaca de asfalt si se mai incalzesc, daca nu era sub zero grade niste cauciucuri de vara inca erau ok.

Cu siguranÞã.

Pneurile de iarnĂŁ se folosesc la temperaturi de sub 7 grade, nu conteazĂŁ dacĂŁ asfaltul este uscat.

Noaptea e foarte frig ĂŽn BucureÂşti iar ĂŽn acea noapte a plouat.

Nu ºtiu dacã ÎngheÞase deja În momentul accidentului dar când am plecat eu la 7 dimineaÞã era sticlã pe jos.

problema nu e m6-le sau cum era pe jos....ci prostu' care crede ca daca are un bmw/audi/mercedes/q7 blablabla... e ca un tanc sau tgv si ia curbele singur si nu iti mai trebuie nimic...din cauza lor mor oameni nevinovati...cu teribilismul lor... Edited by alex sabin

Las' ca am cunoscut eu un doctor, nu ii dau aici numele... are si asta M6 visiniu si se comporta ca un pustan excitat de 16 ani. Cel mai incompetent personaj, cadru medical pe care l-am intalnit vreodata.

De fapt, am sa ii dau si numele poate aveti sotii, prietene care viziteaza un medic ginecolog:

Alexandru Filipescu il cheama, este medic ginecolog la Elias si are un cabinet privat pe Polona.

Dupa 2 sedinte (cu sotia cat era insarcinata) la imbecilul asta am zis ca daca mai merg o data acolo ii sparg capul, un afemeiat si un curvoi incompetent. Ce scandal am avut cu asta la cabinet...vai :)

e vorba de mosul ala cu M6 visiniu cumva??

Guest poleposition

e vorba de mosul ala cu M6 visiniu cumva??

nu, are in jur de 40 de ani....

http://www.cancan.ro/pics/35036/big_nQaZtP705453-02.jpg

http://i94.photobucket.com/albums/l119/laura235_2006/guido.jpg

tu esti ala cu pe invers?

Da, te bagi ?

ai obosit rau cand ai cautat pozele alea. inseamna ca te-ai atacat :)

n-ai nici o treaba cu realitatea

@B.M.W. : masinile BMW sunt cam brutale pentru un fel de fetita...mai ales M-ul ala sau ce o fii. :)

daca ar stii aia de la bmw pe ce maini (de semi fetita) a ajuns masina aia s-ar da cu capul de pereti :) :)

Cu sau fara cauciucuri bune, mai conteaza si ce este in capul aluia de la volan...ca poti sa ai mama cauciucurilor si a masinii ca daca esti dobitoc...tot o busesti!

Inca odata...pacat de masina!

puneti prea mult la suflet o bucata de fier cu o emblema pe ea.

bine ca au scapat aia cu viata. asta arata cat de buna e ca masina

si cine merita seria 6? oricine da banii pe ea. sau le place la unii sa creada ca nemtii s-au gandit exact la ei cand au proiectat masina si ca uneori incape pe mana la niste incompetenti .. saraca masina .. de parca e vreo persoana

bucata aia de fier are si ea un suflet in ea...mai pur ca al lu` natarau ala de a condus-o pe ultimul drum!

si eu mi-as dori o bucata de aia de fier si as pretui`o asa cum merita, asa cum face si poleposition si multi altii asemenea lui...

Dar ca sa pretuiesti o astfel de masina trebuie sa ai si ceva minte in cap...nu numa` burice goale atarnate de o bara de inox!

Edited by micky

cat de gay suna acest "ceau"...de fapt nu gay...vomitos asa, parca simti niste buze baloase si reci pe gat... bleah :)

nu e chiar asa, ar insemna ca majoritatea celor din timisoara / oradea / cluj sunt gay / vomitosi

asa se vorbeste pe acolo

e plin forumu de schumacheri ..

ceau

esti cam nesigur pe tine de la o vreme, cred ca ai avut o experienta neplacuta cu personale de acelasi sex.

nu folosesc "ceau" dar la ce posturi se fac pe forumul asta uneori parca iti vine sa-ti bagi picioarele si sa te dezabonezi de la tot si sa nu mai intri

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.