Jump to content

Becul de la bricheta si de la butonul de reglat farurile

Recommended Posts

Salut baieti,am avut cateva becuri arse la bord,le-am schimbat si acolo unde potrivesti caldura si acolo de unde se aprind pozitiile, faza scurta acum se vad ok,este vb. de lumina de veghe de la bord,bun vroiam acum sa stiu becul de la bricheta cum se schimba la e36?ca la urs era altfel bricheta era langa scrumiera dar la asta e diferit,se trage de bricheta de suport in sus sau se da consola jos?si becul de la butonul acela unde potrivesti farurile cum se scoate?trag de el cumva?sau trebuie sa dau panoul ala de sub volan jos si sa al scot pe acolo?am impresia ca se trage de el dar vroiam sa imi spune-ti si voi parerea,salut.

Gata am rezolvato cu butoanele alea de reglaj,acum ramne cel de la bricheta...sti mie imi plac detalile astea asa,sunt foarte atent vreau sa functioneze bine,adica sa fie cum era cand era noua.......,am atatea intrebari sa va pun prietenii mei care ma ajutati cu nsite sfaturi utile,pt ca masina asta este pe jumatate asa cum mi-am dorito......,acum ca am intrat in rahatu' asta va rog sa ma ajutati cu sfaturi ca sa mai pot remedia unele probleme.....,va multumesc.

\si becul de la butonul acela unde potrivesti farurile cum se scoate?trag de el cumva?sau trebuie sa dau panoul ala de sub volan jos si sa al scot pe acolo?am impresia ca se trage de el dar vroiam sa imi spune-ti si voi parerea,salut.

ti-am mai dat eu un link cu poze pe alt topic parca.. :)

Incepi cu cotiera( daca ai ), daca nu, cu suportul dintre scaune ,desurubezi si iar desurubezi....

ce legatura are cotiera cu bricheta? :)

Scoti obc-ul sau ceasul ce ai tu acolo si apoi bagi mana in compartimentul ala de sub si tragi in sus de el(vezi poza). Apoi te descuri. E acelasi bec ca cel de la panoul de lumini.

post-93-1232181335_thumb.jpg

Pai florine am obd-ul dar langa bricheta acolo am un suport din asta ,un suport de diverse chesti de telefon,de acte,un fel de cutiuta asa,e aia se scoate banuiesc da?dar cum se scoate?e prinsa in cleme?ca daca aia se scoate de acolo pot sa ajung la becul de la bricheta.

Hai mai Florinake,spune-mi ala se scoate suportul ala mic de sub obd?ca sa ajung la becul de la bricheta ca vreau sa al schimb si de acolo ma bate gandul sa imi trag niste leduri albastre la picioare stanga dreapta ca este cam intuneric pe acolo,ai naibi nemti nu puteau sa faca ei asta........ :)