Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

se poate schimba culoarea luminile de bord e36 compact 95

titanium

Recommended Posts

on topic: se schimba si sunt becuri se pot pune becuri cu leduri sunt 10ron bucata eu atat am dat pentru plafoniere spate dar am laut pe albastru...portocaliu posibil sa fie mai scump ca e doar de BMW. Folia aceia se razuieste cu atentie.

offtopic:

in primul rand le-am schimbat pentru ca imi place foarte mult albastru si chiar eram curios cum arata pe albastru...momentan imi place.In plus am facut-o a mea..nu consider ca ma gresit si imi si place sa mesteresc. am pastrat toate ledurile portocalii in caz ca o sa-mi schimb parerea.

Cat despre lumina portocalie si BMW ma scuzati dar am vazut 'nspe marci care au aceasta culoare cea mai cunoscuta fiind un produs national chiar Logan...deci daca vreti lumina portocalie si vreti sa ajutati si tara luati un Logan ca tot suntem in criza

ce parerea veti de poza de mai jos?

Se vede superb...partea proasta la mine e ca nu-s mester <_< am si eu in plan sa-mi schimb culoarea la lumini interior ( fara plafoniere lol ) ce puteti sa-mi spuneti de bordurile cu plasma? se vad bine ? sint taranisme? cine a vazut pe un BMW?

mie imi plac ceasurile tip plasma ,ceea ce vreau eu sa fac e sa schimb becurile din bord cu unele de culoare alba,si albastru e frumos dar pare mai elegant,curat alb!

• 2 months later...
  • 1 year later...
da.se poate.e multisor de munca.daca nu ai ambele maini stangi sigur vei reusi.nu e folie,e vopsea galbena care se poate curata.apoi pui led smd ori schimbi culoarea becurilor.sunt becuri de pozitie cre se potrivesc si au diverse culori. apoi poti sa te mai joci pe la ace cu vopsea fluorescenta invizibila astfel incat ziua totul e alb, noaptea se schimba reaba dupa cata imaginatie si bun gust ai.astazi am desfacut si mi am facut doar indicatorul de la consumul instant sa vad ce iese si a iesit foarte frumos.daca vrei mai multedetalii cauta-ma pe id :ionutd84. tu sau oricine doreste sa faca modificarea. plasme am vrut si eu sa pun dar aspectul lasa de dorit, sunt obositoare, si nu par lucrate foarte bine adica nu respecta exact dimensiunile caracterelor.

• 1 year later...

on topic: se schimba si sunt becuri se pot pune becuri cu leduri sunt 10ron bucata eu atat am dat pentru plafoniere spate dar am laut pe albastru...portocaliu posibil sa fie mai scump ca e doar de BMW. Folia aceia se razuieste cu atentie.

offtopic:

in primul rand le-am schimbat pentru ca imi place foarte mult albastru si chiar eram curios cum arata pe albastru...momentan imi place.In plus am facut-o a mea..nu consider ca ma gresit si imi si place sa mesteresc. am pastrat toate ledurile portocalii in caz ca o sa-mi schimb parerea.

Cat despre lumina portocalie si BMW ma scuzati dar am vazut 'nspe marci care au aceasta culoare cea mai cunoscuta fiind un produs national chiar Logan...deci daca vreti lumina portocalie si vreti sa ajutati si tara luati un Logan ca tot suntem in criza

ce parerea veti de poza de mai jos?

sooper au ieshit

:thumbsup: