Jump to content

bmw 850csi

kobra

Recommended Posts

in ziua de azi daca vrei sa cumperi un bmw 850csi cam pe unde trebuie sa te duci sa cauti si cam cu cati bani?

70241[/snapback]

e unu galben in brasov B-01-LUC(nu sunt sigur ca e 850csi...dar 850 scrie pe el)....si cred ca daca il abordezi pe ala il vinde

Edited by angajatul

pai mai ai putina rabdare pina la 1 septembrie, sau cel tarziu 1 ian 2007, si o sa poti inmatricula 8-arul...

70281[/snapback]

daca il gasesc il inmatriculez in alta tara si apoi stau fara griji cu el aici.nu trebuie decat sa-l gasesc

Asa se crede ,desi eu sunt 99% sigur ca nu se va putea aduce chiar orice

Vezi ca este un topic deschis pe tema asta

70431[/snapback]

poti sa fii sigur ca nu se va putea aduce orice in tara ca doar nu or fi ei prosti sa dea voie.doar pe hartii.dupa aia ei cum isi mai scot bani din astfel de treburi.eu am unde sa-l inmatriculez in asa fel incat sa-l pot folosi si in tara.am sa arunc un ochi si pe topicul celalat.merci ca mi-ai zis de el.

• 2 weeks later...
Eu locuiesc in Timisoara si din cate stiu exista vreo doua pe aici. Eu personal am vazut doar unul.

72335[/snapback]

sunt in stare de functionare sau in stare deplorabila?mar interesa un pret estimativ daca mi-ai putea spune si daca sunt de vanzare.

sunt in stare de functionare sau in stare deplorabila?mar interesa un pret estimativ daca mi-ai putea spune si daca sunt de vanzare.

73180[/snapback]

in stare de functionare,as putea spune chiar stare buna spre foarte buna.Nu pot sa iti spun exact pt ca nu am fost inauntru, nu am mers cu ele, ci am fost doar in spatele unuia si l-am urmarit. De vanzare nu sunt din cate am observat dar orice masina e de vanzare pt un anumit pret :blink:

in stare de functionare,as putea spune chiar stare buna spre foarte buna.Nu pot sa iti spun exact pt ca nu am fost inauntru, nu am mers cu ele, ci am fost doar in spatele unuia si l-am urmarit. De vanzare nu sunt din cate am observat dar orice masina e de vanzare pt un anumit pret  :)

73183[/snapback]

asta inseamna ca din tara nu am nici o sansa sa cumpar un 8-ar dar ma bucur ca se mai gasesc si pe la noi astfel de bijuterii. :blink:

Super masina 850-ul. Si pe mine ma batea gandul la un moment dat sa caut unul. Imi face insa impresia ca e o masina foarte scumpa ca si costuri de exploatare si intretinere. Nu ma refer doar la benzina, desi consumul la 850 ajunge probabil la peste 25-30%.

Probabil ca ar merita daca se gaseste vreuna in stare buna la un pret decent si pe care sa nu o folosesti decat cel mult in cate un weekend.

Super masina 850-ul. Si pe mine ma batea gandul la un moment dat sa caut unul. Imi face insa impresia ca e o masina foarte scumpa ca si costuri de exploatare si intretinere. Nu ma refer doar la benzina, desi consumul la 850 ajunge probabil la peste 25-30%.

Probabil ca ar merita daca se gaseste vreuna in stare buna la un pret decent si pe care sa nu o folosesti decat cel mult in cate un weekend.

73185[/snapback]

intradevar e cam greu de hranit si intretinut un 850 dar cel putin merita.dai un ban dar stai in fata :blink: .cam dupa asta ma uit si eu ceva bun la pret decent dar se pare ca nu prea e de gasit.cine stie...

Edited by kobra

intradevar e cam greu de hranit si intretinut un 850 dar cel putin merita.dai un ban dar stai in fata :blink: .cam dupa asta ma uit si eu ceva bun la pret decent dar se pare ca nu prea e de gasit.cine stie...

73186[/snapback]

daca prin intamplare il vad pe posesorul unuia dintre modele o sa il intreb daca e dispus sa o vanda. Daca imi da un raspuns afirmativ o sa postez aici.

daca prin intamplare il vad pe posesorul unuia dintre modele o sa il intreb daca e dispus sa o vanda. Daca imi da un raspuns afirmativ o sa postez aici.

73197[/snapback]

merci mult.dak iese ceva te iau la o tura cu 8-arul dupa ce-l cumpar drept rasplata. :blink:

• 7 years later...