Jump to content

bmw 630

fortdoe

Recommended Posts

Am o intrebare legata de modelul 630 fabricatie 12 /2007, 272 hp. Ma intereseaza orice legat de performantele masinii. Mentionez ca masina are cutie manuala. De fapt intrebarea este daca fuge sau este cam puturoasa tinand cont ca nu are un motor prea mare. Stiu care sunt datele date de producator referitoare la 0-100, 80-120, dar ma intereseaza senzatia pe care ti-o da condusul unui astfel de model. Am condus 645 din 12/2003. Mi-a placut dar nu cred ca as avea aceeasi senzatie si in 630. Astept raspunsuri de la cei care au condus sau poseda 630 facelift.

Am o intrebare legata de modelul 630 fabricatie 12 /2007, 272 hp. Ma intereseaza orice legat de performantele masinii. Mentionez ca masina are cutie manuala. De fapt intrebarea este daca fuge sau este cam puturoasa tinand cont ca nu are un motor prea mare. Stiu care sunt datele date de producator referitoare la 0-100, 80-120, dar ma intereseaza senzatia pe care ti-o da condusul unui astfel de model. Am condus 645 din 12/2003. Mi-a placut dar nu cred ca as avea aceeasi senzatie si in 630. Astept raspunsuri de la cei care au condus sau poseda 630 facelift.

e o masina in care vei simti cei 272 cai si cuplul de 320nM , acum daca faci comparatie cu un 650i o sa fie un pic submotorizat , dar 630i e super ok motorul ca motorizare !

Edited by xfil3s

em am motorizarea asta dar pe seria 3 coupe si sunt foarte multumit de cum trage motorul, nu cred ca ai sa fi dezamagit e performante.

nu stiam ca 3 coupe are 272 cai ... , inseamna ca e super ok , am si condus , mai mult decat necesar :)

nu cred ca sunt motoare diferite pe cele 2 masini, doar daca sunt ani fabricatie diferiti.

este vorba de caroserie si greutate, altfel se sinte un motor care trage 1 tona si altfel cand trage 1,5 tone.

seria 6 este mai grea decat seria 3 coupe.

e diferenta mare la sasiu , seria 3 are un sasiu mult mai bine conceput si mult mai dinamic

nu cred. seria 6 a fost conceput ca si un coupe sportiv, sa poata face fata concurentei din acest segment.

seria 3 coupe este mai mica si poatemai agila, dar nu cred ca sasiul la seria 6 este mai putin performant decat la seria 3 coupe.

e diferenta mare la sasiu , seria 3 are un sasiu mult mai bine conceput si mult mai dinamic

nu cred. seria 6 a fost conceput ca si un coupe sportiv, sa poata face fata concurentei din acest segment.

seria 3 coupe este mai mica si poatemai agila, dar nu cred ca sasiul la seria 6 este mai putin performant decat la seria 3 coupe.

sasiul pe 3coupe din cate am citit este nou , iti dai seama ca e conceput mult mai tarziu fata de seria 6 , nu spun ca seria 6 nu e sportiv , dar cel de pe 3 eu cred ca este mult mai tare :)

Depinde Âşi de unde provin aceste informaĂžii.

DacĂŁ sunt de la BMW sunt probabil reale dar dacĂŁ sunt din alte pĂŁrĂži nu prea au nici o valoare.

M-aº mira ca BMW sã facã reclamã seriei 3 arãtând avantajele pe care aceasta le are faÞã de seria 6.

Depinde Âşi de unde provin aceste informaĂžii.

DacĂŁ sunt de la BMW sunt probabil reale dar dacĂŁ sunt din alte pĂŁrĂži nu prea au nici o valoare.

M-aº mira ca BMW sã facã reclamã seriei 3 arãtând avantajele pe care aceasta le are faÞã de seria 6.

erau informatii oficiale , certe , reale ... bine nefacand trimitere la avantajele sasiului lui e92 fata de seria 6 , dar se putea trage concluzia ...

oricum 2 masini sportive pur sange cu o dinamica excelenta !

cheers !

daca 270 cp pentru un coupe putin mai mare.. inseamna "submotorizat" dupa cum se vehiculeaza termenul prin topic, atunci dati-i pace...

Cei de la bmw.. sigur nu compara o masina ce o vand.. cu alta ce o vand.. sa zica ca a 2-a e mai naspa.. niciodata.. informatiile astea oficiale le ai din alta parte...

pai am stat sa citesc atent raspunsurile cunoscatorilor si sa pot trage o concluzie. una peste alta cred ca pentru Ro motorul de pe 630 cel de 272 cp este ok. asa cum spunea si cineva in acest topic unde sa ii dai in frumoasa noastra tara. oricum ma gandesc ca fiind un motor de generatie mai noua decat cel de pe 645, si in plus ca masina despre care va vb are cutie manuala, cred ca nu o sa fie vreo mare dezamagire. Edited by fortdoe