Jump to content

Help,bara de m e36 fata

Recommended Posts

Salut baieti,dupa cum stiti am un coupe cu bara de m pe fata.....si acum ceva timp am dat cu ea intr-o denivelare si partea barii din jumate fata sta mai iesita in afara acum....,daca o imping cu mana se duce in spate si vine in pozitia initiala,bun am desfacut bandoul sa vad daca mai am suruburile alea,am vazut ca erau si un baiat mi-a zis care are dezmembrari ,a zis ca are niste clipsuri pe interior rupte,eu nu am inteles ce fel de clipsuri sau cleme,eu stiam ca se prinde doar in suruburi,voi ce stiti de aceasta bara de fata e36..?

Hai mai baieti imi da-ti si mie un sfat,stiu ca am facut multe topicuri dar ce vreti sa fac.....,sa ma duc cu ea pe malul lacului Budeasa din Pitesti si sa ai dau foc?era bine sa fie si ala in ea care mi-a...dato,ok,deci va rog sa imi raspunde-ti si mie,cu respect.

Salut baieti,dupa cum stiti am un coupe cu bara de m pe fata.....si acum ceva timp am dat cu ea intr-o denivelare si partea barii din jumate fata sta mai iesita in afara acum....,daca o imping cu mana se duce in spate si vine in pozitia initiala,bun am desfacut bandoul sa vad daca mai am suruburile alea,am vazut ca erau si un baiat mi-a zis care are dezmembrari ,a zis ca are niste clipsuri pe interior rupte,eu nu am inteles ce fel de clipsuri sau cleme,eu stiam ca se prinde doar in suruburi,voi ce stiti de aceasta bara de fata e36..?

ceva asemanator am patit si eu...am lovit usor masina din fata mea si a trebuit sa repar grila din fata(nasul)...si nu mai cadea la linie...ce are? ce are? si-am vazut ca am joc la bara...am ridicat-o putin si-am strans suruburile....

vezi poate sunt slabe suruburile respective...clipsurile daca le putem zice asa sunt la capatul barii...in fata bara sta pe armatura respectiva...verifica cu atentie si gasesti singur raspunsul...

Edited by manolica1

Salut,m-am uitat astazi la ea din nou,deci piulitele sunt la locul lor stranse si cam...ruginite dar bara mea tot se misca,cum a-si putea sa o prind pe jumate acolo unde sta iesita mai in afara,deci e vb de bara fata,eu o imping cu mana ,vine la pozitia initiala si dupa ce iau mana vine la loc.