Jump to content

Recommended Posts

Am schimbat cauciucurile de pe spate cu 2 cauciucuri de iarna .. si erau putin mai mici .. aveam pe toate 4 .. 245 x 45 R17 si am pus pe spate 225 X 45 R17 si am mers asa in jur de 500 600 km .. si mi`o aparut o erroare in bort ceva cu tyre puncture .... si am fost la bmw si mi`o dat reset .. si dupa aia iar mi`o aparut .. si mi`am pus inapoi cauciucurile alea pe spate cu 245 si acuma vreau sa ii dau inapoi reset .. era un fel de comanda .. ca o iesit ala afara de la bmw si o intrat intr`un meniu ascuns .. stie cineva cum .. sa nu mai ma duc sa le dau 1 milion pentru 1 minut .. merci Edited by dog

sau ai alta presiune in pneuri fata de cea presetata in idrive , astfel intrii la Idrive , apoi vehicle settings , apoi RPA si acolo dupa ce ai facut presiunea la pneuri dai set tyre pcture si asta e tot .

am rezolvat-o multumesc .! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.