Jump to content

Modulator FM

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

un modulator foarte bun este "sound fly"

stie sa transmita stereo, are o calitate foarte buna a sunetului, stie RDS si citeste pana la 32 de gb(hdd sau ipod).Si mai stie sa si sara din director in director.

eu il folosesc (cu ipod) si il recomand.

stie sa transmita stereo, are o calitate foarte buna a sunetului, stie RDS si citeste pana la 32 de gb(hdd sau ipod).Si mai stie sa si sara din director in director.

Cat costa si de unde l-ai cumparat?

Cat costa si de unde l-ai cumparat?

am dat pe el 110 RON si l-am luat din Craiova.

http://www.conectica.ro/display/3-72-4804-...elecomanda.html

Mersi!

O sa caut si eu in Bucuresti...

vezi ca sunt unele prin Auchan la 80 ron... destul de interesante, cu telecomanda, port USB si SDcard...

fac cam ce face si cel indicat de nikkon, doar ca nu transmite RDS titlul melodiei, doar il afiseaza pe display-ul modulatorului...

bafta la cumparaturi !

....cel de care vb a fdot desfacut de un prieten de-al meu foarte bun electronist ...

cumva ca sa il repare ???

:twoup:

stai linistit, e ok... si eu am modulator FM, si imi place f.mult... sunt multe modele pe piata, care mai de care mai atragator, doar sa te hotarasti e mai dificil...

Banuiesc ca este cam la fel ca si Sound Fly-ul normal insa are si interfata USB dar si SD.

Tata tind sa cred ca vrei modulator :D :D ... mare grija ce iti iei ... eu m-am patit cu 2 pana acum si nu m-am invatat minte ..... primu nu mai stiu ce firma de pe ce VAPOR facut ... dar era de tot rasul si sa prajit singur in 2 saptamani si al 2`lea un well sper sa zic bine cu telecomanda 1GB inclus are iesire line out/in nu stiu exact si pt usb dar un mare dar E DE TOATA JENA!!! NU TRANSMITE DELOC BINE IN FM PE ORICE FRECVENTA AI DA PLAY !!!!! Eu sunt din Brasov si aici nu sunt 20 de mii de posturi sa zici ca intrii pe ele .. asa ca nu inteleg de ce nu merge ok si cam bazaie .... dar oricum mare mare grija si spor la cumparaturi .. sa ne anunti ce ti-ai luat si sa ne zici si nou sa facep UPGRADE la vaporisme =)) :twoup: :twoup:

Am mai testat vreo 3 modele si erau cam varza.

Am magazie de cd-uri si nu as avea neaparata nevoie de un modulator FM insa daca gasesc unul care sa aiba macar o calitate medie a sunetului, cred ca voi cumpara.

Edited by Ciupanezu

Sunt sigur ca am vazut la Media Galaxy din Mall (Vitan).

mersi.si cam cat costa?

Nu mai tin minte exact cat costa dar sigur am vazut...

pana intr-un milion... am si eu .. iti recomand unul cu frecventa variabila (adica la care poti sa ii schimbi frecventa de emisie).

Alfel, daca calatoresti mult .. s-ar putea sa ai surpriza ca pe frecventa ta fixa sa intre un post de radio pirat cu manele :twoup:

Sunt sigur ca am vazut la Media Galaxy din Mall (Vitan).

mersi.si cam cat costa?

Nu mai tin minte exact cat costa dar sigur am vazut...

pana intr-un milion... am si eu .. iti recomand unul cu frecventa variabila (adica la care poti sa ii schimbi frecventa de emisie).

Alfel, daca calatoresti mult .. s-ar putea sa ai surpriza ca pe frecventa ta fixa sa intre un post de radio pirat cu manele :twoup:

:D :D naspa .... si eu am posibilitatea sa schimb frecventa dar tot e de tot RASUL .... :D :twoup:

Nu prea are rost din moment ce am magazie de cd-uri.

Am destula muzica in masina. :P

Facem schimb .... :P it dau modulatorul ;)) imi dai cd`ul si mai dai si tu ceva diferenta :)))))

o gluma inofensiva ... caci stiu ca ti la ele !!!

• 4 months later...

Incercati aici:

http://www.digitalworld.ro/cat_Modulatoare-FM-95

Eu mi-am luat mai de mult de la ei unul care are doar o mufa USB si un ecran digital micutz, dar n-am treaba. Se aude excelent.

Au si magazin de la care se poate cumpara direct, in Bucuresti.

Adresa:

DigitalWORLD, Bd. Geniului nr. 26, Bucuresti, sec. 6, Cod postal 060117.

Puncte de reper: langa statuia Leul si Palatul Cotroceni, pe bulevardul care iese la Razoare, intr-o vila alba aflata la 100m de statuie

Program de lucru: Luni-Vineri: 10.00-18.00 , Sambata: 10.00-15.00

• 2 weeks later...