Jump to content

a pus cine metabond? pareri

mihai845

Recommended Posts

Dupa cum am spus si in titlu urmeaza un schimb de ulei si mecanicul mi-a recomandat metabond...

A mai pus cineva?

Nu vreau pareri de genul ... "eu nu bag niciodata" (mai este un topic despre aditivi dar se vorbeste doar despre duralube si ca nu baga nimeni) sau "am auzit ca..."

M-ar interesa (si cred ca mai sunt si altii) opinia celor care au bagat asa ceva in motor si ce a iesit (bun sau rau).

Nu vreau sa vorbim despre duralube!!!

Multumesc!!! :)

Daca citesti si cauti bine topicurile de pe forum legate de aditivi vei gasi raspunsul pt ca s-a mai discutat si despre metabond, ulei metabond sau aditiv metabond (sau oricare altul) nu sunt recomandate de bmw, acum fiecare cum crede ca e mai bine pt masina lui. Edited by Dan_316i

Daca citesti si cauti bine topicurile de pe forum legate de aditivi vei gasi raspunsul pt ca s-a mai discutat si despre metabond, ulei metabond sau aditiv metabond (sau oricare altul) nu sunt recomandate de bmw, acum fiecare cum crede ca e mai bine pt masina lui.

am cautat... dar dupa cum ziceam... se deviaza si se vorbeste de orice altceva... am citit vreo 4-5 topicuri despre aditivi... dar nu m-am lamurit cu nimic... uni zic ca ar fi rau alti ca ar fi bun... dar a bagat cineva????

eu vreau sa-mi cei care au bagat asa ceva ce rezultate au observat...

Edited by mihai845

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.