Jump to content

Problema ffff stresanta

Recommended Posts

Am un E36 din 94 (318) benzina si de ceva timp relantiul se comporta ciudat. Adica de ex. cand opresc la semafor ramane turata undeva pe la 1200 si coboara greu la valoarea optima de relanti. In acest timp se aude un tacanit usor pana coboara la 6-700. Va rog dati-mi si mie un sfat.

Si inca ceva: cand alimentez si scot busonul iese o presiune mare din rezervor. Este normal?

poate fii regulatorul de relanti dar cred ca e bine ca cureti prima data tubul acela de aceleratie ( sorry nu stiu cum ii spune in termeni)este acela unde merge cablu de aceleratie.trebe sa dai jos tubu ala de aluminiu si sa il cureti bine si aia poate fii cauza daca nu vezi ce ti-am spus inainte.(scuze inca o data dar nu stiu ce denumire are tubu acela) :)

:)

Edited by tibycsa

poate fii regulatorul de relanti dar cred ca e bine ca cureti prima data tubul acela de aceleratie ( sorry nu stiu cum ii spune in termeni)este acela unde merge cablu de aceleratie.trebe sa dai jos tubu ala de aluminiu si sa il cureti bine si aia poate fii cauza daca nu vezi ce ti-am spus inainte.(scuze inca o data dar nu stiu ce denumire are tubu acela) :)

:)

clapeta de acceleratie

Am un E36 din 94 (318) benzina si de ceva timp relantiul se comporta ciudat. Adica de ex. cand opresc la semafor ramane turata undeva pe la 1200 si coboara greu la valoarea optima de relanti. In acest timp se aude un tacanit usor pana coboara la 6-700. Va rog dati-mi si mie un sfat.

Si inca ceva: cand alimentez si scot busonul iese o presiune mare din rezervor. Este normal?

Va multumesc

Treaba cu valva de aerisire daca am inteles eu bine, cum se poate rezolva?

Am sa incerc sa curat tubul de aluminiu deoarece regulatorul l-am curatat.

Canistra de purjare si o posibila pierdere de vacuum. Iti atasez ceva si te rog sa verifici reperul 6 din poza 1 dar care de obicei nu prea face probleme. In schimb toate furtunele din poza 2 trebuiesc verificate si in special reperul 5 de aici fiindca eu unul cred ca asta tzacane. In poza 3 ai canistra de purjare care este marcata cu 1 ( sincer...aici e). Cred ca totusi chestia asta e combinata si cu o neregula la unul din fiurtunele de vacuum

@tibycsa: nu a fost si la tine asta?