Jump to content

de data asta am comis-o

CosminD

Recommended Posts

scriu acest mesaj mai mult ca sa-mi vars naduful. m-am innecat ca tiganul la mal...dupa ce toata iarna am mers ca pe cuie cu cauciucuri de vara...acum cand sunt 10 grade afara am alunecat ai am "pupat" in mercedes in fund...(groaznic...imi dau seama cum suna...dar asa e)...recunosc...am franat cu intarziere ca ma cam jucam cu car kit-ul...dat ...am FRANAT!!!...

oricum...imi recunosc vina...accept consecintele...dar orisicat...MASINA MEA FRUMOASAAA!!!!

Credeti ca e compromis ceva la ea??? incerc sa atasez niste poze...

post-15863-1232549187_thumb.jpg

post-15863-1232549209_thumb.jpg

bara nu pare pocnita, nici farurile.

la faruri ĂŽs rupte urechile, mai mult ca sigur....

ba da am CASCO...si si eu cred ca urechile de la faruri sunt rupte...ca-s cam dislocate...adica nu cam...RAU DE TOT...

...sper sa fie doar atat...cu farurile cum o s-o rezolve?...pun altele noi ...sau...???

Pacat de masina,se poate intampla oricui.Sper s-o repari cat mai repede.

o repar...dar ramane o intrebare: UNDE E UN SERVICE BUN IN TIMISOARA???

o repar...dar ramane o intrebare: UNDE E UN SERVICE BUN IN TIMISOARA???

Vezi ca astia de la casco lucreaza si cu Bavaria...deci...la ei cred ca e cel mai bine ...

apropo de Bavaria...un prieten a fost cu o seria 1 din 06 la bavaria...nici culoarea nu au nimerit-o...

oricum la ei m-am gandit si eu...sper sa am mai mult noroc...DOAMNE DA-I!!!

oricum la ei m-am gandit si eu...sper sa am mai mult noroc...DOAMNE DA-I!!!

eu am facut o aripa stg. pe casco la Automobile Bavaria de pe centura si in 2 ani a sarit vopseaua ca nu i-au dat cu nu stiu ce...in plus costa 9 mil vopsitu de corp :) ....am revopsit-o la un nene,cu vopsea luata de pe Lizeanu si vopsita prin Floreasca, cu tot cu zgarieturi de chei pe usi 5 mil toata treaba...

Edited by POIUYT

ia si fa panarama acolo la inspectoru ala, la urma urmei nu platesti degeaba rata aia lunara.

Eu a luat-o tare cu casco asta.

Au bagat aia pt o infundatura, pana si faruri, manere usi, lama la stergator pe deviz. am sa fac o poza sa vedeti ce marsavie, si nesimtire. Te trage pe fata.

Un adevarat client care aduce bani pe toate partile....

1.franciza

2. rata lunara

3. bani pt service si pt asigurator (fac ei jumi juma)

Trebuie sa scrii tot acolo. bara, tot, de la parbriz in jos, ca orcum bulangiul repara doar ce vrea el.

Eu iiti estimez un deviz final.... peste 60 de miliaone daca schimbi si bara fata. Farurile daca tot is avariata macar mai baga un pumn acolo ca iti da dinalea noi. Imi imaginez ca ale tale sunt matuite si nu iti mai plac.

Ai sa vezi tu la final, cum trebuia sa faci defapt. cand dai semantura si te uiti pe deviz.

Edited by katz

Credeti ca e compromis ceva la ea??? incerc sa atasez niste poze...

din ce vad eu , capota + grile...si gata problema

adormitule... :)

Mai este Âşi tragĂŁrul, mai mult ca sigur + difuzor ventilator sau cum se numeÂşte (plasticul care Ăžine ventilatorul)

atunci cand franezi masina se apleaca de fata si practic lovesti bara lui spate cu grila si cu farurile, nu cu bara ta fata.

asa e ...tre sa ai mult sange rece...si sa cunosti dimensiunile masinilor...ca eu am lovit un mercedes...190 parca ...iar eu am un 320d cu arcuri sport...garda la sol e de vreo 10cm...deci oricum tot asa o loveam...poate mai rau daca lasam frana...na...oricum...e mai rau decat ati previzionat pe aici pe forum...am fost la constatari la casco...si au umplut aia tabelul de daune...(lucru oarecum bun...cred) de la bara pana la protectia aia de plastic de pe motor...e atins si radiatorul...sunt curios astia de la banat car ca am dus-o la reprezentanta ce o sa zica...le cer si lor devizul dupa ce constata tot.