Jump to content

325i

bogdan.m

Recommended Posts

i-am dat la e46 cu calciiul drept pe frina si virful pe acceleratie, dar cind frinez astfel incit masina sa stea pe loc imi taie alimentarea. mentionez ca dsc-ul l-am dat pe off total. banuiesc ca frina tine 50/50% fata/spate si are ceva senzor la alimentare. altfel nu imi explic. asta e... o sa vad si cu ursu cind o sa am timp

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

50 50 nu tine dar oricum la modelele mai noi e greu sa faci burnout... in primu rand nu prea te lasa electronica , in al doilea rand franele sunt ami bn repartizate si te cam blocheaza. si nu stiu nici ce motor ai... nici ala nu cred ca te ajuta prea mult. :) uite de ex la m e46 se poate:).

incearca cu ursul... la ala sigur merge... nu calca f mult frana.. si dai blana spre 6 mi:)

mersi de vorbe. in legatura cu xenonul te asigur eu ca face toti banii, inclusiv pe proiectoare. ofera bineinteles, pe linga efectul optic deosebit, un surplus clar de vizibilitate. vorbesc din experienta. de trei ani ma dau cu xenon si nu as mai putea merge fara ... <_< de fiecare data cind am schimbat masinile asta a fost primul lucru pe care l-am schimbat. diferenta este enorma. si cu cit ai xenon pe mai multe becuri (lunga, scurta, proiectoare, cu atit vezi mai bine pe strada si in final te deplasezi mai in siguranta. bafta

am reusit cu ursu :) cu e 46 (1995 cmc 143 cai - facelift) ( dsc off total ) merge oleak, dupa care ii taie alimentarea. bafta

la e46 sigur ti tu prea tare pe frana, altfel trebuie sa faca si ala. mai exerseaza cu ursul :bashwall: ca e mai usor cu ala

nu e ca tin frina prea tare la e46, sau ca are dif. open. ca se invirt rotile cam 2-3 secunde, dupa care cade turatia la 700 (relanti...).dar sigur o sa ma axez pe urs ca e mai puternic <_<

nu e legal in orice conditii. numai in unele situatii... dar pina la urma...cum iti probeaza politistul ca le aveai in functiune in momentul in care te-a oprit? ca doar nu sta cu aparatul foto in mina :unsure: nu are cum. tre sa fii hotarit cind vorbesti.

e46 full xenon

daca le ai bine reglate si mai ales daca ai lupe care fac " v " -ul ala corect, nu deranjezi pe nimeni

Deci eu daca as avea puterea necesara, v-as lua certificatul pe vreo juma de an asa la toti astia care folositi instalatii din astea. Pe tine nu te intereseaza si de ceilalti paritcipanti la trafic?

Da, proiectoarele de ceata se folosesc cand e ceata, la fel si lampile de ceata, pentru asta au fost proiectate.

Xenon in faruri care nu au fost proiectate pentru asa ceva=mare bataie de joc pentru toti ceilalti (macar sa fie de tip elipsoidal, atunci nu ar mai fi probleme)

Imi cer scuze, nu m-am putut abtine....

+1,+1 sunt de aceeasi parere,nu am probleme cu vederea "quze" dar dupa ce se pun xenoane pe masini ar fi indicat sa se faca si o reglare a luminilor,eu unul sunt satul de masinile reglate de baieti in spatele blocului sa fie"cool" la care farurile bat direct in ochii celui de pe contrasens!

Sorry de off topic!

Xenon-ul nu are ce sa caute decat pe far cu lupa, cu instalatie de auto-leveling si spalator faruri dar m-am saturat de acest subiect pe toate forumurile auto, toata lumea si-a gasit mai nou un of, xenon-ul aftermarket, ca deranjeaza ca nu stiu ce. Merg destul de mult cu masina si noaptea si ziua si ma deranjeaza fix la fel de mult ca cineva care are farurile ridicate, atat. Sry de off, bafta cu muzica la masinuta.

in parte aveti dreptate. multi care isi pun xenon "after market" regleaza farurile astfel incit sa dea cit mai bine de pe trotuar. aia considera xenonul "jmecher" cind rupe ochii altor participanti la trafic. dar asta nu e si cazul meu. va zic din experienta. merg pe xenon din 2004 si stiu cu ce se "maninca". de aia am cumparat faruri cu lupa la e46(nu avea stock) si la urs am montat faruri cu lupa si pe scurta si pe lunga, plus ca si proiectoarele la urs sunt cu lupa. va asigur ca daca ne intilnim in trafic (putin probabil decit daca veniti spre vama Albita <_< ) nu veti fi "orbiti" de farurile mele. sunt reglate perfect.

p.s. nu merg cu stopurile de ceata aprinse :) si sper ca xenonu meu sa nu fie subiect de polemica pentru ca, inca o data, stiu exact " cu ce se maninca " si in ce consta vizibilitatea buna pentru a avea siguranta la condusul pe timp de noapte (atit a mea, cit si a celorlalti participanti la trafic).

Dar ce parere ai despre cei carora le bagi atat xenon in ochi ?

Pe tine te-a orbit cineva cu xenon aftermarket?

pe mine ma orbesc cei cu xenon aftermarket, exceptie facand e36(cele cu lupa) si e34, care oricum au probleme de iluminare. optica farurilor non xenon e construita pt o anumita intensitate luminoasa, mult mai mica decat a becurilor cu xenon. chiar ieri am vazut o vaca cu o corsa d'asta noua, care pe langa ca are farurile mai ridicate, si-a pus si xenon, si nici macar de 4300k cat e cel original..... parca te uitai la sudura....

vrei xenon, ai macar bunu' simti sa-ti cumperi faruri originale, nu ai bani de ele, sunt bune halogenele oem care sunt pe masina.

PS ieri mai era un taran cu un e36 combi, mai nou, cel fara lupe, si avea xenon si pe scurta, si pe proiectoarele alea care parca au 1m patrat. era in spatele meu, bineinteles cu toate aprinse, in oras... <_< creier cat o nuca, figuri cat casa.

Edited by blue6

Eu am xenon in proiectoare .... dar nu le folosesc nici cand e ceata .

Se vede diferenta fata de lumanarile alea care le aveam inainte ... <_<

PS ieri mai era un taran cu un e36 combi, mai nou, cel fara lupe, si avea xenon si pe scurta, si pe proiectoarele alea care parca au 1m patrat. era in spatele meu, bineinteles cu toate aprinse, in oras... :) creier cat o nuca, figuri cat casa.

Am eu unul d-asta cu un E46 touring la mine in oras ... ma dispera are xenon d'asta si in proiectoare ... are stickere d-alea ca la NFS pe aripa ...am sa-i fac o poza :bashwall:

Edited by AndreiVN