Jump to content

325i

bogdan.m

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

SENZATIE....

buna alegerea. FELICITARI!

dar am vb cu ei si el mia zis k nu lau facut ei...

mersi. da dreaku stie. S Design se cheama parca firma. e pe net. tot la ei mi-am pus folie omologata pe geamuri la doua masini. culmea e ca tot Bogdan il chema pe unul din baieti :lol: . asta e. s-a facut in alt loc, dar rezultatul e acelasi. imi convine despre ursu' negru mat. bafta in continuare si lu' matale cu , coupe-ul :)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Bogdane,adica cum cand vine primavara vor aparea ursuletii,eu te contrazic,sa terminat cu ei de acum 2 ani de zile de cand cu taxa si sa terminat pt. todeauna,au devenit masini excusiv pt. pasionati,aici le nr pe degetele de la o mana,majoritatea au vrut sa scape de ei,toate la vremea lor Bogdane,trist pt. pasionatii e30 dar adevarat,deja este o masina depasita cu mult de tot,acum 5 ani se faceau intalniri la academie cu e30,acum se mai face?iti spun eu,nu se mai face,majoritatea celor de atunci le-au vandut,au scapat de ele,ce nu mi-a placut la e30 ca nu au pus si ei o cotiera,ma cum era ea acolo,dar sa fi pus o cotiera,nu s-au gandit,in schimb daca te urcai intr-o mazda 626 din acea perioada,avea o super cotiera,amplasata frumos,era si uitila adica ai fi putut baga si ceva in ea si super aspectoasa se continua asa sprea bord cum este la mercedes,compara e30 cu mai multe marci din acea perioada si ai sa vezi ca si la aspect,si la performanta si la interior erau modele superioare,dar ce a fost a fost,multa bafta.

draga bogdy: tin sa te anunt ca avem si cotiera si piele in acest urs :)

scuza-ma ca iti spun urmatorul adevar:

in ceea ce priveste "apusul" ursilor ai ceva dreptate, dar numai in ceea ce priveste ursii aflati intr-o stare deplorabila, care nu au fost intretinuti corespunzator (cum a fost - din ce am citit pe forum - si in cazul ursului tau si acum la al tau e36). despre performanta cred ca nu esti tu indreptatit sa vorbesti, deoarece nu ai avut urs "in mintile lui".

post-9706-1267287955_thumb.jpg

post-9706-1267287988_thumb.jpg

compara e30 cu mai multe marci din acea perioada si ai sa vezi ca si la aspect,si la performanta si la interior erau modele superioare,dar ce a fost a fost,multa bafta.

imi poti da tu niste exemple in acest sens? sau sa imi arati cate masini din cadrul acelor marci (din acel timp), mai sunt functionale ca ursul meu in ziua de azi? din modul cum abordezi tu subiectele legate de marca BMW, tind sa cred ca esti impotriva acestei marci :)

Edited by bogdan.m

Bogdane,adica cum cand vine primavara vor aparea ursuletii,eu te contrazic,sa terminat cu ei de acum 2 ani de zile de cand cu taxa si sa terminat pt. todeauna,au devenit masini excusiv pt. pasionati,aici le nr pe degetele de la o mana,majoritatea au vrut sa scape de ei,toate la vremea lor Bogdane,trist pt. pasionatii e30 dar adevarat,deja este o masina depasita cu mult de tot,acum 5 ani se faceau intalniri la academie cu e30,acum se mai face?iti spun eu,nu se mai face,majoritatea celor de atunci le-au vandut,au scapat de ele,ce nu mi-a placut la e30 ca nu au pus si ei o cotiera,ma cum era ea acolo,dar sa fi pus o cotiera,nu s-au gandit,in schimb daca te urcai intr-o mazda 626 din acea perioada,avea o super cotiera,amplasata frumos,era si uitila adica ai fi putut baga si ceva in ea si super aspectoasa se continua asa sprea bord cum este la mercedes,compara e30 cu mai multe marci din acea perioada si ai sa vezi ca si la aspect,si la performanta si la interior erau modele superioare,dar ce a fost a fost,multa bafta.

Tie nu-ti placea ursul ca nu avea cotiera????....ma faci sa rad......iar despre ursii in stare foarte buna numarati pe degetele de la o mana mai cauta...ai sa ramai surprins ce exemplare sunt la noi.

E si normal ca o masina din anii 80' sa apartina unor pasionati care depun eforturi mari sa arate impecabil.....foarte putini ursi sunt masini de zi cu zi iar aia nu sunt intretinuti corespunzator.

In cazul meu de exemplu, ursul a stat toata iarna in garaj la cald fara sa vada un fulg de zapada, iar coupe-ul e46 a stat afara!!