Jump to content

emblema bmw capota

robytm

Recommended Posts

Am o intrebare referitoare la emblema de pe capota. Dimineata aceasta, spre surprinderea mea, sigla bmw (folie sau ce o fi ) a fost dezlipita de pe sigla. Intrebarea este daca se gasesc sticker de aceasta dimensiune care se pot lipi pe sigla sau trebuie sa schimb toata emblema?

Am eu una de E39 pe care nu o folosesc, este de capota de la motor, insa nu e in stare foarte buna, adica are vopseaua putin luata...

Daca o vrei pana-ti iei alta, e a ta...

PS : Daca ai E39...ca nu cred ca se potriveste la alte modele...

Pai cel mai probabil vei gasi la reprezentanta oficiala. Nu ar trebui sa fie mai mult de 18 euro. In catalog apare cu pretul de 10.6 euro insa trebuie sa ma adaugi si cateva taxe si alte tampenii. Mie la Bavaria atat mi-au cerut. Initial am fost in Iasi la Trado si acolo mi-au spus 64 de euro. Dupa ce mi-am luat din bucuresti si mi-au aratat cei de acolo catalogul oficial le-am batut obrazul baietilor de acasa...mi-au spus ca s-au uitat gresit. Asa ca daca eventual iti cer mai mult arata-le si tu catalogul(unite un link direct: http://bmwfans.info/original/E46/Lim/318d-...51/ill-51_3263/ ). Si uite unde gasesti si reprezentanta de la tine din timisoara:

Timisoara - Banat Car Showroom si Service BMW

Calea Lugojului 74

Telefon:

+40 256 228881

Fax:

+ 40 256 228880

E-mail: office.banatcar@banatcar.ro

Datele le gasesti si pe siteul celor de la automobile bavaria!

Edited by f1bogdan

Pai cel mai probabil vei gasi la reprezentanta oficiala. Nu ar trebui sa fie mai mult de 18 euro. In catalog apare cu pretul de 10.6 euro insa trebuie sa ma adaugi si cateva taxe si alte tampenii. Mie la Bavaria atat mi-au cerut. Initial am fost in Iasi la Trado si acolo mi-au spus 64 de euro. Dupa ce mi-am luat din bucuresti si mi-au aratat cei de acolo catalogul oficial le-am batut obrazul baietilor de acasa...mi-au spus ca s-au uitat gresit. Asa ca daca eventual iti cer mai mult arata-le si tu catalogul(unite un link direct: http://bmwfans.info/original/E46/Lim/318d-...51/ill-51_3263/ ). Si uite unde gasesti si reprezentanta de la tine din timisoara:

Timisoara - Banat Car Showroom si Service BMW

Calea Lugojului 74

Telefon:

+40 256 228881

Fax:

+ 40 256 228880

E-mail: office.banatcar@banatcar.ro

Datele le gasesti si pe siteul celor de la automobile bavaria!

EU am cumparat eu de la Bavaria Constanta si m`a costat 110 ron. Montarea o faci tu e simplu ...o scoti pe cea veche ...ai grija sa folosesti o carpa sa nu zgarii capota ...cel mai bine sa o slabesti cu un card de credit ceva ....si apoi cu surubelnita dreapta si carpa ...cand iti cumperi sigla cel mai bine sa cumperi si cele 2 plastice in care se fixeaza . Daca nu ai inteles google it ..o sa gasesti un diy cu poze si toate cele pe aceasta tema ... Succes!

Edited by rain

Toate emblemele de pe capota au aceeasi dimensiune 82 mm, indiferent ca e E30, E39, E46, E60 etc, doar cele de pe portbagaj difera ca marime.

mi-ai luat vorba ...chiar si la e21 din '77(are un tovaras) ,emblema de fata este la fel....mie nu mi-a venit sa cred...

Edited by POIUYT

Toate emblemele de pe capota au aceeasi dimensiune 82 mm, indiferent ca e E30, E39, E46, E60 etc, doar cele de pe portbagaj difera ca marime.

mi-ai luat vorba ...chiar si la e21 din '77(are un tovaras) ,emblema de fata este la fel....mie nu mi-a venit sa cred...

Da dimensiunile sunt la fel insa sigla in sine e putin diferita. Eu am mers la E39 cu una de pe un bmw din '85 parca(era la dezmembrari), inainte sa-mi comand de la reprezentanta. Se potrivea perfect insa sigla veche parea ceva mai "butucanos" fabricata. Nu se observa diferenta decat daca te uiti cu atentie...asadar daca nu te deranjeaza poti sa cauti una la dezemembrari. Insa pentru 50-60 ron te sfatuiesc sa cauti la reprezentanta sau la cine mai vinde pe forum.

Da dimensiunile sunt la fel insa sigla in sine e putin diferita. Eu am mers la E39 cu una de pe un bmw din '85 parca(era la dezmembrari), inainte sa-mi comand de la reprezentanta. Se potrivea perfect insa sigla veche parea ceva mai "butucanos" fabricata. Nu se observa diferenta decat daca te uiti cu atentie...asadar daca nu te deranjeaza poti sa cauti una la dezemembrari. Insa pentru 50-60 ron te sfatuiesc sa cauti la reprezentanta sau la cine mai vinde pe forum.

ms frumos pt info. sun acum la reprezentanta sa vad pretul

sa zici si aici cat e...

am sunat la reprezentanta si mi-au zis 120ron

ce ziceti se merita sau mai bine caut pe forum aici?

Pai vezi ca airhead ti-a expus deja o oferta mai sus. Si e si cat de cat aproape de tine...brasov. Vb cu el, sau mai cauta pe forum. Eu spun ca 120 ron e cam multisor avand in vedere ca ea e 10 euro. Ti-am spus, eu am luat-o cu 80 ron(aprox 18 euro). Macar nu ti-au cerut 64 euro cum am patit eu in iasi :) ! Nu stiu la ce se uitasara aia defapt cand mi-au spus pretul!

pentru a mea a fost 54 lei la reprezentanta, de schimbat este usor, exista si un alt topic pe tema asta.

eu mai am una, daca vrei o dau cu 50 lei, este in tipla originala.

m-ar interesa oferta ta . in ce stare se afla emblema si dc este de culoare ca cea din figura atasata? nu de alta da nu vreau sa fie diferita fata de cea din spate. mersi

120 de ron doar cea din fata ?

Cea din spate, de E39, cam cat costa ?

da 120ron doar cel din fata

nu stiu sa iti zic pt cel din spate

post-13616-1232634180.jpg