Jump to content

Putere vs greutate

cristimm

Recommended Posts

@benkenobi si @marius_eugen

Se impun cateva observatii, vad ca se tot repeta referirile la discutii din alta parte.

1. Nu ne intereseaza ce contre ati avut voi doi pe alte forumuri sau cine stie pe unde, asa ca nu le mai aduceti in discutie si nu mai faceti referire la ele. Urmatoarea situatie de acest gen va fi sanctionata.

2. @benkenobi : NU mai cita degeaba postul anterior. Este inutil, enervant, deranjant, lipsit de sens, etc.

3. Sper sa fie ultima remarca de genul asta : "hai ca nu te cred nici acum. incerci sa prostesti lumea si pe aici"

Daca ai ceva de comentat sau ai vreo nelamurire poti combate continutul postului, nu ataca insa persoana!

Ontopic . Cred ca in loc de "se pare ca am scapat de vre-o 67 kg" ar trebui citit "se pare ca am scapat de vreo 6-7 kg". Probabil a alunecat liniuta de despartire <_< .

Paul iti multumesc pentru atragerea atentiei , eu nu am vrut sa continui flame-ul lui ben , ca nu are rost . Nu mi-a alunecat nimic , pur si simplu le-am cantarit si pe la acea greutatea am ajuns , am sa pun o lista cu ce-mi aduc ca am avut pe masina si poate intelegeti despre ce vb :

1. statie JBL PX600.2 + suport de instalare + 2 neoane si sursa pt ele ;

2. statie Mac Audio MPX 4000 + o placa de MDF de 2 cm grosime cat toata bancheta spate ;

3. subwoofer bandpas HERTZ , trapezoidal mare , cutie originala Hertz , cu difuzor HX300 ;

4. suport cu chingi pt montaj ;

5. condensator 5F ( Dietz ) + 1,5 F ( MNC ) ;

6. spliter 0AWG la 3 x 4 AWG cu 3 sigurante pe el + 4 conectori Stinger ;

7. cablu masa 0AWG Directed 0,7 metri + conector Stinger + alte cateva bucati de cabluri de contectare la statii si condensatoare 4 si 8 AWG ;

8. cablu + 4,5 m Directed 0AWG + 1 conector Stinger la baterie + port siguranta ANL Dietz + siguranta 200A Dietz ;

9. inlocuirea bateriei Ground Zero GZBP 12.2500 ( care o aveam de 1 an ) cu "vechea" mea Varta Dynamic Silver 63 Ah ;

10. borne baterie + si - aurite Dietz cu conectare multipla ;

11. cablu 8 AWG Stinger 3,5 m + 2 conectori Stinger + aprox 15 metri de cablu ecranat pt difuzoare diametru 2,5 ;

12. 3 seturi de cabluri 2 RCA - 2 RCA de 5 metri ecranate Dietz + 1 cablu ecranat de remote ;

13. un set Dynamat Trunk Kit Extreme complet + 4 bucati StandardPlast 50 x 30 cm aluminizate ;

- cam asteau au fost , este posibil sa mai fi uitat cate ceva , dar probabil nesemnificatv , daca nu va iese 67 kg in cap , va asigur ca de 50 kg am trecut de mult ...

- spatele masinii s-a ridicat 3 cm si fata 1 cm dupa "usurare" .

Edited by marius_eugen

chiar nu am nimic cu persoana amintita, dar iata ca si de data asta nu este consecvent. ba sunt 67 kg ba sunt vreo 50. niciodata nu este sigur de ceva dar incearca sa induca altora impresia de siguranta.

departe de mine dle. paul gandul de a ataca o persoana anume. incerc sa atac numai ideile gresite ale acesteia.

daca acest lucru este de condamnat astept warn-ul de rigoare sau chiar mai mult.

conduceti prudent oriunde v-ati afla.

Cu totii stim ca masa este inamicul sportivitatii asa ca va invit sa spuneti ce putere si ce masa au masinile voastre pentru a putea calcula puterea specifica.

Am sa incep eu: E36 318is coupe

puterea e la rubrica 17 in talon in kW, pentru a afla cp se inmulteste cu 1.341

Deci 103kw*1.341=138.13cp

138.13cp si 1310kg (rubrica 11 in talon).

x cp............1000kg

x= 138.13*1000/1310 = 105.4cp/tona

Va rog sa puneti date reale din talon nu inchipuite de genul am filtru sport mai adaug x cai, etc.

cu tot cu mine <_< vreo 100cp la tona