Jump to content

Cumpar sonda lambda pentru 318i M43, 4 usi.

Recommended Posts

cumpara noua

gasesti universala bosch la 400 ron am luat eu ieri pentru un e46.

aham...am gasit si eu tot bosh la autokarma la 360 ron insa am auzit ca astea universale nu sunt asa bune....tu ce parere ai?

nu cumpara universale,iati codul care iti trebue sa nu arunci cu banii degeaba.

am cumparat sonda de la roscatu cu 150 de ron si maine o sa incerc sa o pun pe masina, sper sa mearga deoarece am inteles ca asta pe care am luat-o este de pe un E46. Daca nu este buna a ramas ca i-o dau inapoi, mi s-a parut om de incredere roscatu si mi-a placut masina lui: un E46 330 xi parca era..... o sa va spun maine ce a iesit.......multa bafta... <_<

am cumparat sonda de la roscatu cu 150 de ron si maine o sa incerc sa o pun pe masina, sper sa mearga deoarece am inteles ca asta pe care am luat-o este de pe un E46. Daca nu este buna a ramas ca i-o dau inapoi, mi s-a parut om de incredere roscatu si mi-a placut masina lui: un E46 330 xi parca era..... o sa va spun maine ce a iesit.......multa bafta... <_<

este un 330xd care are 57000 km reali :)

roscatule......cea veche s-a rupt deoarece era deplasat sistemul de evacuare si imi atingea firul sondei exact la cap de masina si s-a frecat pana s-a rupt.........ia zimi......mai ti minte pe ce tip de bmw a fost asta de acum?.....ce motorizare....??? tot 318i?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.