Jump to content

se merita sau nu?

martinus

Recommended Posts

am gasit un bmw e36 din 92 care sigur este non euro dar masina ets efoarte ingrijita coupe cutie automata motor de 2000cmc la 1300 de euro.......ce probleme ar putea sa apara la cutia automata ca de asta mi cel mia frica??? masina merge perfect nu bate nu trancane nimic pe ea (cateva sfaturi sugestii)

tin sa mentionez ca masina etse deja adusa in tara

Edited by martinus

am gasit un bmw e36 din 92 care sigur este non euro dar masina ets efoarte ingrijita coupe cutie automata motor de 2000cmc la 1300 de euro.......ce probleme ar putea sa apara la cutia automata ca de asta mi cel mia frica??? masina merge perfect nu bate nu trancane nimic pe ea (cateva sfaturi sugestii)

tin sa mentionez ca masina etse deja adusa in tara

Doar 1300 euro si in stare foarte buna?

pai la banii astia...daca sta pe sosea...e ok :)

-uita-te cum este uleiul la servo si motor

-tureaza masina la maxim de cateva ori [in timpul asta uita-te la fata proprietarului :)]

-uita-te la nivelul lichidului de racire. si in jurul radiatorului daca ai scurgeri

-ridica masina pe o rampa...uita-te sub ea. scurgeri ulei, lovituri, etc. uita-te si la axa spate si la axa fata. toba esapament, etc.

-uita-te sa vezi ce culoare are fumul scos pe esapament.

-testeaza telescoapele...prin ''metoda'' apasarii pe aripa.

-vezi daca functioneaza farurile-stopurile-semnalizarile

masina sta pe sosea am mers si 170 cu ea merge si mai mult cutia schimba perfect masina a avut 2 propietari in germania ambii batrani daca va spune asta ceva.....sub dansa nu m-am uitat in rest ce alte probleme ar putea aparea la cutie automata??

cum naiba toate masinile astea au proprietari numai bosorogi , matusici , bunicute , directoare de banca , eventual angajati bmw ...

masina sta pe sosea am mers si 170 cu ea merge si mai mult cutia schimba perfect masina a avut 2 propietari in germania ambii batrani daca va spune asta ceva.....sub dansa nu m-am uitat in rest ce alte probleme ar putea aparea la cutie automata??

fa si testul acela prin care se aprind toti martorii din bord. sa nu cumva sa ai acoperit un senzor sau becul scos/ars intentionat.

nu trebuie sa iti fie frica de cutia automata. in afara de faptul ca o sa ai un consum ''beton'' cu acest...320iA, iti urz BAFTA si multi km fara .... incidente

am vazut in actele de germania a masini referitor la propietari. ii foarte intretinuta masina numa ca de cutia automata imi este forte groaza cati km rezista o cutie automata nu stiti???

consum beton cat inseman am inteles ca undeva pe la 13 litri???...testul respectiv l-am facut ii dau precontact se aprind beculetzele si apoi se sting toate ...

Edited by martinus

cum naiba toate masinile astea au proprietari numai bosorogi , matusici , bunicute , directoare de banca , eventual angajati bmw ...

eu mi-am cumparat un 525d, super tunat(jante, bodykit, chip, axa cu came, dvdplayer etc), al carui proprietar o rupea, DAR.... avea 28 de ani si O IUBEA(asta spune tot despre ingrijirea unei masini) :) asa ca povestile cu mosii si alte babe ma lasa rece.

am vazut in actele de germania a masini referitor la propietari. ii foarte intretinuta masina numa ca de cutia automata imi este forte groaza cati km rezista o cutie automata nu stiti???

consum beton cat inseman am inteles ca undeva pe la 13 litri???...testul respectiv l-am facut ii dau precontact se aprind beculetzele si apoi se sting toate ...

consum oficial 320i [neautomata] si NOUA !!!

Consommations BMW E36 320i (1991-1995)

Route : 8.7

Autoroute : 9.8

La automata mai pui din start 1L cel putin in plus la 100km. Daca are si 150 CP, are si multi km...poti sa pui 2L in plus la consumul oficial. Apoi...daca conduci in aglomeratie...cred ca ajungi linistit la peste 15 L/100km