Jump to content

turbo pt 318?

Recommended Posts

salut am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.pot monta un turbo pe 318 is?daca da a si dori sa stiu pretul acestuia totul complect .urgent .deci tot kitul comp mersi :) :)

eu zic sa o lasi asa...ca idee un turbo nou 3000-4000 ron

E o diferenta,nu e necesar doar o turbina,masina nu a fost conceputa cu Turbo,e o masina aspirata deci mai trebuie si altele...undeva la 2000 euro zic eu 2500,depinde de kit,daca vrei chinezesc cum fac unii reclama pe 4tuning cu 500 euro, scapi mai ieftin lol

mers pt ras

eu am zis numai cat te duce turbo,fara sa mai luam in calcul ,intercooler + trasese ,racire turbina ,injectoare ,axe came, soft injectie,pistoane forjate sau cementate cum le-o zice (alea stoc o sa faca buba) ,mana de lucru ,EGR...etc....in plus 318 nu merita tunat,325 poate merita investitia ...succes

p.s. poate tastezi si tu mai inteligibil...nu prea se intelege ce zici...

Edited by POIUYT

car im i puteti face o lista cu tot ce am nevoie si va spun pretu cat face direct de la producator :)

Pai un kit ar trebuii sa contina toate cele necesare..

Nici eu nu ma pricep ffff bine dar din cunostintele mele geneale :)) ai nevoie de : turbina,intercooler,condute,alti serpi, bov,_chiulasa_ decomprimata,traseu de ulei tur-retur,de apa...poate am uitat ceva,oricum consulta-i pe cei de unde vrei sa achizitionezi kit-ul inainte :)

fara sa mai luam in calcul injectoare ,axe came soft injectie,pistoane forjate sau cementate cum le-o zice (alea stoc o sa faca buba) ,mana de lucru ,EGR...etc....in plus 318 nu merita tunat,325 poate merita investitia ...succes

318is are deja pistoane forjate si axa cu came modificata, de asta e foarte bun pt turbo.insa daca vrei sa scoti absolut tot ce se poate din acest motor, trebuiesc schimbate si astea :)

are multe modificarifacute in italia motorul a fost schimbat are 80.000 cuplu motor etc

banuiesc ca nu ai habar ce inseamna un cuplu motor.... :)

uite un exemplu un M6 din 2006 are cuplul motor de 500nm... daca un e36 318i are 80.000 cuplu motor ... :)

p.s. banuiesc ca iar ai scris aiurea , ca sa nu se intelega ....

Edited by POIUYT

Si eu vreau sa imi schimb cuplu motor... alea de diesel is bune ??? :) :)

In alta ordine de idei, nu prea merita financiar sa cresti puterea unui 318 cu zeci de cai... daca chiar vrei sa pastrezi masina, cel mai ieftin e sa gasesti un motor(+cutie, ambreaj, frane) de 325/328/m3

Spor