Jump to content

Recommended Posts

vorbeam odata cu un neamt de la care a luat socrul meu o masina si cu care am ramas in oarece relatii bune. l-a lovit unul de la ardaf pe socrul meu dupa ce am adus masina in tara. a doua oara cand ne-am dus la neamt ne-a intrebat de ce mai platim asigurare daca tot nu ne despagubesc. nu prea am scris coerent da cred ca intelegeti voi. probleme si cu ardaful. m-au chemat la politie, masina fiind pe numele meu. au facut reclamatie de frauda. deci, atentie si ARDAF

• 3 weeks later...

deci gata am revenit. nu vor sa-mi dea decat 69 mil. au zis ca maine imi dau hartia prin care atesta ca s-a finalizat dosarul. le-am cerut si eu sa-mi aduca un tampon de toba cu 700 lei vechi. cica programul asta e autorizat. dar eu am citit asta: Prin unitati de specialitate se intelege persoanele juridice legal autorizate, care au in obiectul lor de activitate comercializarea de vehicule, parti componente, piese inlocuitoare si a materialelor pentru acestea, cu exceptia celor in regim de consignatie, si/sau executarea de lucrari de intretinere si reparatie la vehicule. deci de aici inteleg ca nu au cum sa puna alte preturi. la regie proprie presupun ca le pun pe cele mai mici, asta in cazul in care sunt corecti. si le mai transmit asta prin avocata: Art. 37. - Daca asiguratorul RCA nu isi indeplineste obligatiile in termenul prevazut la art. 36 sau si le indeplineste defectuos, inclusiv daca diminueaza nejustificat despagubirea, la suma de despagubire cuvenita, care se plateste de asigurator, se aplica o penalizare de 0,1%, calculata pentru fiecare zi de intarziere.

deci....la tribunal. hotie pe fata. interpreteaza in favoarea lor legea.

o fac cu mai putin. socrul meu e tinichigiu. cu restul imi acopar devalorizarea masinii.

vopsitul o sa coste cam mult, vreo 25 mil ca e aproape jumatate de masina de vopsit. cam 40 mil si o fac. dar nu vreau sa le las banii lor. ca stiu ca se fac magarii. la interlopi stiti cum le dau banii? imediat. ieri era unu care cerea 50.000 lei dauna.

gata baieti, s-a rezolvat. 13000 lei. uitati aici adresa lor catre mine:

"in urma adresei dumneavoastra nr 603 din data de 11.02.2009, despagubirea calculata conform Ordinului 20/2008 in regie proprie este de 13.000 lei. pentru promovarea la plata a dosarului va rugam sa ne transmiteti cererea de despagubire semnata si completata cu coordonatele bancare pe suma de 13000 lei."

adresa asta de care vb ei (603/11.02.2009) daca nu ma insel, am atasat-o si la unul din posturile mele. deci...se poate. au calculat dupa audatex. deci devizul conform audatex, era facut de service autorizat. deci era legal. inacsul lor e vacs albina. e pentru cei ce accepta ce le dau ei. si uite asa, am fost propriul meu avocat. nu a mai fost nevoie de tribunal pentru ca stiam sigur ca am dreptate. nu stiu daca csa a avut vreo influenta in acest caz, dar daca mai aveti probleme de genul asta, merita sa incercati si acolo. oricum, eu multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri si sper ca si eu la randul meu am fost de folos. sa auzim numai de bine. urmeaza reparatia. o sa pun poze dupa reparatie.

aici nu e cazul sa dau sfatul "do not try this at home" incercati, faceti ca mine si cel mai probabil veti fi multumiti.

Important e ca ti-ai luat banii ! ..Si sigur CSA a avut importanta in rezolvarea cazului ! <_<