Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

se schimba greu garnitura asta

marianneamtu

Recommended Posts

la un e46 imi da ulei pe la garnitura din poza ,piesa cu nr 6 aveti idee se schimba greu

60 min ...se da jos filtrul aer ..pompa de servo .. curele ..desfaci carcasa filtru ulei ..se schimba garnitura de hartie si cele 2 oringuri ..

2 oringuri??? nu e unul singur?

chiar maine sau poimaine merg si eu sa schimb toate garnituraraiele alea, inclusiv de la capac distributie si nu inteleg ceva....unde sunt 2 oringuri ??? ca eu vad la corpul filtrului de ulei doar o garnitura si un oring!

PS: preturi: oring-6 lei, garnitura dreptunghiulara de hartie 6 lei, garniturile capacelor de distributie sus+jos - 98 lei, garnitura intre capacele de distributie - 22 lei , manopera.... cred ca o sa fie gratis ca le fac eu....., daca nu-mi iese o dau la dezmembrari

Edited by Rhaziel

chiar maine sau poimaine merg si eu sa schimb toate garnituraraiele alea, inclusiv de la capac distributie si nu inteleg ceva....unde sunt 2 oringuri ??? ca eu vad la corpul filtrului de ulei doar o garnitura si un oring!

PS: preturi: oring-6 lei, garnitura dreptunghiulara de hartie 6 lei, garniturile capacelor de distributie sus+jos - 98 lei, garnitura intre capacele de distributie - 22 lei , manopera.... cred ca o sa fie gratis ca le fac eu....., daca nu-mi iese o dau la dezmembrari

sunt 2 oringuri cand desfaci ! <_< ..Mai ia un oring !..Sunt identice ..Initial cand am facut comanda la Filaret mi-au dat 1 oring ..Dar mi-a spus cineva ca sunt 2 de fapt si asa a fost !..

alea 2 oringuri nu le am,trebuiesc schimbate si alea? poate sa dea ulei pe la oringuri si nu pe la garnitura

fara oringuri schimbi degeaba ...Ai vazut cat de anemica e garnitura !..

la un e46 imi da ulei pe la garnitura din poza ,piesa cu nr 6 aveti idee se schimba greu

aceeasi problema am avut-o si eu acum 1 luna de zile!mie imi curgea pe la o-ringurile alea 2!si cred ca dureaza ceva mai mult de o ora!

trebuie dat si alternatorul si cureaua jos!altfel nu ai loc sa desfaci suportul de la filtru!

vad ca esti din snagov daca vrei pot sa te ajut!sunt la 15 kilometri de tine

Edited by IF 63 BMW

sunt 2 oringuri si o garnitura. Eu le-am schimbat si a fost ceva de lucru, mie mi-a luat cam 3 ore, daca faci prima data o sa vezi ca iti e cam greu dar cu indemanare si vointa ai sa reusesti. Trebuie sa dai jos alternatorul, in prealabil desfaci cureaua care il angreneaza detensionand-o prin apasarea pe cheia(torx de 5, daca imi amintesc bine) fixata pe rola intinzatoare(cea de jos), scoti cureaua apoi desfaci alternatorul astfel facandu-ti loc catre servo pe care o dai jos cu tot cu suportul sau. Bineinteles inainte de astea desfaci filtrul de aer cu tot cu corp, eu am desfacut si corpul accelaratiei pentru a avea mai mult spatiu dar poti si fara insa te chinui mai mult. Sper sa te ajute, in mare cam asta este ordinea operatiilor.

Edited by mik15

dar astea cum se schimba?(piesele 12, 13, 14) este ceva de care trebuie tinut cont? va sari ulei de pe-acolo cand desfac?

parerea mea e sa te duci cu ea la un mecanic, e mai complicat decat pare, trebuie demontat aproape juma de motor <_<