Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Talon nou

overclocker

Recommended Posts

la mine nu au putu gasi la rar seria motorului( nu stiau unde sa o caute) ca doar eu am gasit-o acasa, si in cartea masinii(deci nu doar in certificat) e trecut la motor.."fara serie" asta inseamna ca pot sa imi schimb motorul cu unul de aceeasi putere cand vreau eu <_<

la mine nu au putu gasi la rar seria motorului( nu stiau unde sa o caute) ca doar eu am gasit-o acasa, si in cartea masinii(deci nu doar in certificat) e trecut la motor.."fara serie" asta inseamna ca pot sa imi schimb motorul cu unul de aceeasi putere cand vreau eu <_<

Asa este, uite la mine la e36 am m52b20, pot oricand si la orice ora schimba cu m52b28, sau m52b28tu, sunt identice motoarele,difera cilindreea, cum serie nu am, nu va stii nici mama inspectorului de la itp ca ala e alt motor.

• 1 year later...
Care este procedura de obtinere a unui talon nou? Ma gandesc ca "deteriorarea" e cea mai buna solutie ca sa se mai vada totusi cand a fost facut ITP-ul.

sau chiar declararea ca fiind pierdut...daca intelegeti ce vreau sa zic...si poti sa imprumuti un rand de roti cand faci itp ul ca nimeni nu se apuca sa verifice prin statie si asa mai departe sa vada ce dimensiuni ai tu mai exact

la mine nu au putu gasi la rar seria motorului( nu stiau unde sa o caute) ca doar eu am gasit-o acasa, si in cartea masinii(deci nu doar in certificat) e trecut la motor.."fara serie" asta inseamna ca pot sa imi schimb motorul cu unul de aceeasi putere cand vreau eu :twoup:

din cate stiu eu in strainatate motorul se considera piesa de schimb ...

Iti da alt talon dar va fi trecuta seria motorului daca aceasta se gaseste deja pe CIV. Asa ca nu rezolvi mare lucru.

nu se trece de foarte mult timp seria motorului in talon...

in cele de model vechi (foto 1) se trecea doar tipul de motor

http://www.autoeneas.ro/imagini/Talon1.jpg

la cele de tip nou nu se mai trec multe din ce apareau pe talonul vechi... doar datele esentiale...

http://www.fmnauto.ro/images/talon-nou.jpg

:) de aceea lipsesc din talon dimensiunile anvelopelor...

s-au mai desteptat si ai nostri, au aflat si ei ca dimensiunile corecte pentru anvelope se pot regasi chiar pe caroserie :)

in plus, toate datele respective pot fi solicitate prin statie sau prin verificare directa, de pe terminalele masinilor de politie... :twoup: