Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar capacel care acopera spalatorul de far stanga E46

Recommended Posts

Mi-au furat animalele proaste capacelul ce acopera spalatorul farului din stanga (E46). Prostii au tras de l-au rupt, au ramas inauntru clemele. Deci nici n-au ce sa faca cu el. Dar Romania asta e plina de prosti si de hoti, trebuie sa ma astept la orice.

Mi-au furat animalele proaste capacelul ce acopera spalatorul farului din stanga (E46). Prostii au tras de l-au rupt, au ramas inauntru clemele. Deci nici n-au ce sa faca cu el. Dar Romania asta e plina de prosti si de hoti, trebuie sa ma astept la orice.

L-au luat pt ca e 50 E nou .O bucata de plastic ..! A fost comandat probabil !

Ma voi uita pe jos sa vad....desi nu prea am sperante ca ar fi acolo...oricum sa-i dea Dumnezeu ce-i doresc io lu ala. Daca mi se va indeplini dorinta, se va auzi maine de unu calcat de un BMW exact k al meu la vreo 230-235 km/h, cat merge capat. Oricum, mersi de raspuns.

Astept sa vad daca are cineva acel plastic la mana2a la un pretz rezonabil. Plus ca trebuie si vopsit :| Damn this bullshit country !

Rog mult un moderator sa-mi modifice si mie titlul in : "Cumpar carlig remorcare original E46 berlina + Cumpar capacel spalator far stanga E46"

Deci pe langa capacelul care acopera spalatorul de far, mai cumpar carlig de remorcare original pt E46 berlina. Astept oferte

Cu carligul am rezolvat, am cumparat, deci numai trebuie modificat titlul anuntului. Se pot sterge cele 2 posturi anterioare in care e vorba de carlig sa nu se mai incurce in ele cei care citesc.

Caut in continuare sa cumpar capacel ce acopera spalatorul de far stanga E46 facelift.

Edited by Sherifu'

daca este vorba de piesa cu cod bmw 61 67 7 066 847, il pot face rost si vopsit in 50E

10 COVER, SPRAY NOZZLE RIGHT PAINTED CODE - UNI/MET. 1 09/2001 61679071451 $32.36

cam asta e pretul real ....35 E

Edited by myxage

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.