Jump to content

BMW e36 316i coupe

Dan_316i

Recommended Posts

Mersi, daca vii in tara sigur gasesti si pt sedanul tau ca e plin, eu cat am cautat numai de sedan am gasit. Deabia l-am convins pe tipul asta din sibiu sa facem schimbul. Interiorul necesita o curatire, are o pata pe scaunul pasagerului si ceva praf pe el, oricum era programat un full detailing, dar momentan o sa fac doar interiorul.

• 2 weeks later...
nu te chinui cu motorul parerea mea e sa-l lasi asa cum e daca merge ok .Traim in romania benzina e scumpa si drumurile sunt cum sunt .daca nu esti multumit de putere vrei mai mult vindeo si iati alta cu motor mai mare .dar daca esti multumit baga banii in aspect. e parerea mea :twoup:

Eu sunt destul de multumit de motor, de masina per total. Treaba cu chipul nu o fac decat daca vreau sa arunc aiurea 200 euro cel putin sau nu am ce face cu ei, plus ca dupa chip ca sa fie totul ok am inteles ca se recomanda si o benzina cu cifra octanica mai mare(chiar daca din fabrica e setat 95). Ca sa nu mai vb ca min 200 euro pt un chip mi se pare mult, la cat se castiga eu zic ca un 100 de euro ar fi cel mai echitabil pret.

Uleiul 5w50 s-a comportat foarte bine, am avut ceva emoti la un moment dat, dar a fost alarma falsa. Emoti ? mda pt ca am fost sa imi schimb garnitura capacului de la distributie pt ca umezea si m-am ales cu un picurus si o bataie de tacheti, cauza fiind lucrul de mantuiala efectuat de un baiat neglijent. Problema s-a remediat insa ca am fost cu masina inapoi, iar acum nici nu mai picura, nici nu mai umezeste si bataia de tacheti a disparut. Cred ca bataia a aparut din cauza lipsei de presiune la ulei si lipsa de presiune o pun pe lipsa etanseitati capacului de la distributie.

La interior am facut o cosmetizare, am sa revin cu poze before and after. Acum arata si ami bine.

Hai Dane cu pozele:),imi place de tine ca esti meticulos asa,esti unul din userii preferati de mine,dar sa te intreb ceva,la cat timp faci curatenie in masina?este foarte curata,si panourile sunt ok,la mine a inceput la panoul sofer sa se desprinda in dreptul buzunarelor imitatia aia de piele,bine imi pun diverse obiecte mereu,chei apartament,cutii din acelea de energizant si frecandule mereu se deterioreaza mai ales ca au o varsta si ele si nu-mi mai pot sa-mi pun rama aia de la deschizator pe partea soferului,nu vrea deloc sa stea cum as forta-o,nu vrea.Sti cumva cum sa lipesc imitatia aia de pe panoul usa sofer?

O sa pun si pozele before and after, dar deocamdata e murdarica ca am fost la o nunta care si-a cam lasat amprenta. Plus de asta urmeaza sedinta foto si comentarile(bani investi si impresii) de aniversare a 2 ani de cand e in tara :twoup:. Nu am un interval de timp anume in care curat interiorul, dau cu aspiratorul si sterg de praf si alte mizeri atunci cand cred ca e necesar. Imi place sa fie curat in interior ca altfel nu ma simt eu bine. Cheile si alte obiecte care fac zgomot cand ma urc in masina le arunc pe bancheta din spate, alt fix de al meu nu suport greierasii, iar legat de bauturi la doze sau pahar ma feresc sa le consum in masina.

Mda foarte tare, chiar imi aduc aminte de poza cu sticlele de bere la tine in masina. Cred ca am sa te sun cat de curand pt asistenta(daca esti dispus normal) la montarea unui mid. L-am cumparat de cateva luni bune dar nu am reusit sa leg decat jumate din fire :twoup:. Edited by Dan_316i

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...