Jump to content

Furt spoiler BMW

sarpe74

Recommended Posts

Ati vazut cum s-a furat un spoiler (eleronul de pe portbagajul spate) de pe un BMW seria3 ? A durat 15 sec. in vazul lumii, de pe o masina parcata pe bulevard. ... si tocmai ma gandeam sa dau comanda la Filaret pt. un spoiler d'ala... :blink:

Concluzie: In Romanica nu prea merita sa ai tuning pe masina?!

PS. Sunt curios daca-l prinde politia pe nenorocit pt. ca fata i se vede destul de clar pe inregistrare.

pai e eleron sau spoiler? e o diferenta bare intre ele... :blink:

70838[/snapback]

Americanii si englezii numesc eleronul "spoiler"... Romanii, in general, numesc spoiler bara din fata, bara din spate si citeodata si eleronul... asa ca sa fiu inteles de toata lumea.

Trebuia sa spun eleronul spate, dar nu stiu citi ar fi inteles.

In "Romanica" sa ai doar masina,fara tuning,a devenit o problema.Am vazut zilele trecute un E39,parcat intr-un cartier considerat linistit care avea ambele oglinzi si spoilerul fata smulse.Am vazut rosu in fata ochilor, de nervi! Edited by 525da

@sharpe74 eu am vazut cum a fost furat un E46.propun sa`ti inkizi masina intr`un loc sigur si sa n`o mai scoti decat in prezenta a minimum 27 persoane ce vor patrula in juru` ei.........c`mon....se intampla.am avut tunning(exterior) total pana acum 3 luni(timp de 4 ani) si n`am avut nici un incident.sheeeeeeeeesh

• 2 weeks later...
@sharpe74 eu am vazut cum a fost furat un E46.propun sa`ti inkizi masina intr`un loc sigur si sa n`o mai scoti decat in prezenta a minimum 27 persoane ce vor patrula in juru` ei.........c`mon....se intampla.am avut tunning(exterior) total pana acum 3 luni(timp de 4 ani) si n`am avut nici un incident.sheeeeeeeeesh

71518[/snapback]

fratzioare io stau in salajan, balta alba si-mi parchez masina de vreo 12 ani printre blocurile gri asa ca nu cred ca e nevoie sa-mi dai mie sfaturi de genu asta cu sa scot masina in prezenta a 27 de persoane, am vazut si cu siguranta o sa mai vad oameni ciorditi si ciorditori, ideea e ca cineva filmase treaba aia si au dat-o la stiri... da' nu cred ca s-a sesizat nimeni