Jump to content

vand e38 740il individual an 1998

b70angelayes

Recommended Posts

optiuni:

culoare cameleon

model individual

geamuri duble

folie omologata rar

oglinzi pliabile electric ,reglabill electric ,heliomate si incalzite

oglinda retrovizoare interior heliomata

alarma fabrica

inchidere centralizata

comenzi volan

climatronic fata spate

trapa sticla electrica

pilot automat

telefon gsm

volan reglabil electric

scaune reglabil electric cu 3 memorii,reglaj lombar electric

mahon

cotiera fata spate cu capac

perdeluta electrica spate

perdelute laterale usi

tapiserie piele :crem cu verde ......... fete de usi ,cal,bord cusute in piele

senzori parcare PDC

8 air baguri

computer bord

DSC

S EDC amortizoare reglabile

ABS

servo directie asistata

XENON

ANGEL EYES neon

cutie steptronic cu + si -

suport pahare fata si spate

proiectoare

jante aliaj 235 65 16

motor v8 evacuare dubla ,

pret discutabil

0723515609

post-1048-1233122066_thumb.jpg

post-1048-1233122082_thumb.jpg

post-1048-1233122112_thumb.jpg

post-1048-1233122135_thumb.jpg

post-1048-1233122157_thumb.jpg

post-1048-1233122183_thumb.jpg

post-1048-1233122204_thumb.jpg

post-1048-1233122240_thumb.jpg

post-1048-1233122263_thumb.jpg

post-1048-1233122278_thumb.jpg

post-1048-1233122292_thumb.jpg

post-1048-1233122312_thumb.jpg

post-1048-1233122324_thumb.jpg

post-1048-1233122336_thumb.jpg

post-1048-1233122356_thumb.jpg

post-1048-1233122377_thumb.jpg

post-1048-1233122393_thumb.jpg

post-1048-1233122405_thumb.jpg

post-1048-1233122418_thumb.jpg

post-1048-1233122432_thumb.jpg

post-1048-1233122449_thumb.jpg

post-1048-1233122487.jpg

post-1048-1233122521_thumb.jpg

post-1048-1233122545_thumb.jpg

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

deci nu-mi vine sa cred... ce pret avea masina asta acum ~11 ani si ce pret are acum <_<

SUPER MASINA! dupa mine isi merita bani cu prisosinta. daca as avea bani si pentru impozite si taxe, (ca asa-i in ramania) nu as ezita sa imi cumpar o asemenea masina. Bafta la vanzare. are dotari super.........!

. daca as avea bani si pentru impozite si taxe, (ca asa-i in ramania) nu as ezita sa imi cumpar o asemenea masina.

la ce exact te referi ? ca nu ai tu bani sa platesti taxele sau ca in ro sunt mari taxele pt motoare mari , cum e de altfel in multe tari din lume ..

Edited by myxage

cati km are masina?

hai sa povestim! pretul masinii e super, dupa maine, la dotarile care le are. dar daca socotim impozitul la un motor de 4000 cmc ........... cat e pe an?, eu mi-am luat seria 5 cu motor de 1990 cmc tocmai din cauza impozitului. am impozit 150 lei pe an. deci la asta ma refeream. uita-te pe www.youtube.com si da "7 series meeting". ai sa vezi ca in Germania chiar sunt multi posesori de seria 7, chiar daca, dupa cum zici tu, si acolo sunt impozitele mari. ideea e ca nemtii isi pot permite sa plateasca un impozit mare daca isi doresc o asemenea masina...........! asta era ideea mea. daca as avea si bani de impozite si de asigurari la o asemenea masina n-as ezita deloc sa o cumpar...............!

inca odata bafta la vanzare.

@alindel: ĂntreĂžinerea unei astfel de maÂşini este mult mai costisitoare decât impozitul.

nu stiu ce sa zic de intretiner...... au am BMW-ul numai din august 2008......... ii drept ca is cam scumpe piesele originale dar se gasesc si mai ieftine........... ideea e sa nu apara probleme mai grave......

nu stiu eu la ce intretinere te referi "Ciupanezu" dar oricum ulei trebuie mai mult, dar in rest intretinerea........ daca nu ai probleme tehnice cu masina......... se rezuma la consumabile, filtre, ulei, placute, etc..........

acum un spalat si un silicon....... la toate ii la fel pretul........

asigurarea cred eu ca-i destul de mare......

ce sa zic........ masina imi place tare mult...........

oare a fost cumparata din Romania de la Reprezentanta?

in ce priveste piesele sunt sigur ca sunt cu mult mai multe decat la seria 5 al meu. dar daca n-ai probleme, atunci e ok.

@alindel: ĂntreĂžinerea unei astfel de maÂşini este mult mai costisitoare decât impozitul.

nu stiu ce sa zic de intretiner...... au am BMW-ul numai din august 2008......... ii drept ca is cam scumpe piesele originale dar se gasesc si mai ieftine........... ideea e sa nu apara probleme mai grave......

nu stiu eu la ce intretinere te referi "Ciupanezu" dar oricum ulei trebuie mai mult, dar in rest intretinerea........ daca nu ai probleme tehnice cu masina......... se rezuma la consumabile, filtre, ulei, placute, etc..........

acum un spalat si un silicon....... la toate ii la fel pretul........

asigurarea cred eu ca-i destul de mare......

ce sa zic........ masina imi place tare mult...........

oare a fost cumparata din Romania de la Reprezentanta?

in ce priveste piesele sunt sigur ca sunt cu mult mai multe decat la seria 5 al meu. dar daca n-ai probleme, atunci e ok.

asigurarea este la fel ca la un 2000 cm preturile sunt la fel peste 2000 cm are un singur tarif ..........

cati km are masina?

hai sa povestim! pretul masinii e super, dupa maine, la dotarile care le are. dar daca socotim impozitul la un motor de 4000 cmc ........... cat e pe an?, eu mi-am luat seria 5 cu motor de 1990 cmc tocmai din cauza impozitului. am impozit 150 lei pe an. deci la asta ma refeream. uita-te pe www.youtube.com si da "7 series meeting". ai sa vezi ca in Germania chiar sunt multi posesori de seria 7, chiar daca, dupa cum zici tu, si acolo sunt impozitele mari. ideea e ca nemtii isi pot permite sa plateasca un impozit mare daca isi doresc o asemenea masina...........! asta era ideea mea. daca as avea si bani de impozite si de asigurari la o asemenea masina n-as ezita deloc sa o cumpar...............!

inca odata bafta la vanzare.

Cum sa ai tu impozitul ala anual la motor de 2000cmc?

cand eu am platit 275 ron pe 6 luni? tot la motor de 2000cmc.

Poate ai adresa din CI la sat undeva, acolo sunt ieftine rau din cate am inteles, impozitele....

Belea masina...spor la vanzare. Din pacate, nu merge s-o inscrii nici la bulgari, ca sare de 125 kw.

Poate nai observat are numere de RO. Si merge inscrisa la bulgari insa carei avantaju ?

super masina.

Avantajul e ca nu mai platesti impozit. Cred ca e destul de semnificativ, nu?

Cum sa ai tu impozitul ala anual la motor de 2000cmc?

cand eu am platit 275 ron pe 6 luni? tot la motor de 2000cmc.

Poate ai adresa din CI la sat undeva, acolo sunt ieftine rau din cate am inteles, impozitele....

adresa mea e de Cluj-Napoca, nu undeva la tara cum crezi tu! <_< impozitul pe an la 2 masini pe care le detin e 285 lei.

am bmw seria 5 1996 motor 1990 cmc si un kadett 1989 motor 1700 cmc............

deci eu nu stiu ce masina ai tu.......... sau unde e adresa ta? poate la londra? :) dar astea is impozitele la Cluj.

pe amandoua masinili 285 lei. deci? daca tu crezi ca Clujul e "la tara" hai prin cluj sa vezi cum e ............................ :bashwall:

alindel

Imi cer scuze daca ai crezut ca am fost ironic cu postul meu.

NU am fost, am zis de sat, fiindca am un prieten ce nu-si schimba adresa din buletin de la sat, desi sta in Timisoara, doar pentru impozitul mic ce il plateste.

Eu ca persoana fizica, am platit mai mult decat ati platit voi la motor de 2000cmc....asta e viata

alindel

Imi cer scuze daca ai crezut ca am fost ironic cu postul meu.

NU am fost, am zis de sat, fiindca am un prieten ce nu-si schimba adresa din buletin de la sat, desi sta in Timisoara, doar pentru impozitul mic ce il plateste.

Eu ca persoana fizica, am platit mai mult decat ati platit voi la motor de 2000cmc....asta e viata

imi cer scuze si eu...... am cam exagerat putin, de fapt am exagerat cam mult...........

dar asta e la cluj impozitul auto............ oare de ce in Timisoara e mai mare.......... poate ca sunt drumurile mai bune? intreb si eu asa? "sau baga autoritatile mai multi bani in buzunar"?

inca odata scuze pt. nervi.............. <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.