Jump to content

vand e38 740il individual an 1998

b70angelayes

Recommended Posts

Guest poleposition
sa inteleg ca si tu esti din provincie :)

inca de vanzare 6500e cash stare ff buna

ce taranie din partea ta sa aduci in discutie faza asta cu provincia... si nu-i prima data.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu iti fa tu griji pentru mine. Ma angajezi la tine? tu abia esti capabil sa te intreti pe tine si crezi ca mai poti plati pe cineva? Naspa de tine sa stai tot stresat ca daca nu vinzi vreo piesa sau o masina(vitanja) timp de o luna faci foamea. Asa ca stai linistit nu iti ma fa griji pentru mine ca ma descurc daca vrei te ajut si pe tine. Hai acum fuga fuga in garaj ca ai treaba

daia nu ai bani nici de o bicla :)

ti-am mai zis sa nu iti faci griji pentru mine, pune tu mina si munceste desfa rupe distruge masini sa faci si tu de-o paine. Ai trei kakaturi de masini la vinzare de juma de an si nu le cumpara nici dracu. Tu te vezi cat poti sa fi de penibil? auzi masina unicat, pe bune chiar unicat, dece e unicat ma? ca ai dormit tu in ea cand nu aveai unde sta? sau e unicat ca si asta pe care habar nu ai ce motor ai pus? Tu te uiti asa putin la tine? eu cred ca nu, ca daca te uitai cu singuranta sufereai vreo comotie.

nu iti fa tu griji pentru mine. Ma angajezi la tine? tu abia esti capabil sa te intreti pe tine si crezi ca mai poti plati pe cineva? Naspa de tine sa stai tot stresat ca daca nu vinzi vreo piesa sau o masina(vitanja) timp de o luna faci foamea. Asa ca stai linistit nu iti ma fa griji pentru mine ca ma descurc daca vrei te ajut si pe tine. Hai acum fuga fuga in garaj ca ai treaba

daia nu ai bani nici de o bicla :)

ti-am mai zis sa nu iti faci griji pentru mine, pune tu mina si munceste desfa rupe distruge masini sa faci si tu de-o paine. Ai trei kakaturi de masini la vinzare de juma de an si nu le cumpara nici dracu. Tu te vezi cat poti sa fi de penibil? auzi masina unicat, pe bune chiar unicat, dece e unicat ma? ca ai dormit tu in ea cand nu aveai unde sta? sau e unicat ca si asta pe care habar nu ai ce motor ai pus? Tu te uiti asa putin la tine? eu cred ca nu, ca daca te uitai cu singuranta sufereai vreo comotie.

vezi ca incepi sa mirosi mai TACA

angel eyes asta e un tzaran ce cere niste preturi rupte de realitate.

cere 1500 euro pe niste jante lovite cu cauciucuri de 3 feluri

..................pe care tu nu ti le poti permite nici daca ar fi 150e si vei ramane cu turcismele tale de m8

tare mi-as dori sa te intalnesc in realita bai flamindule sa vad si eu daca esti mai distrus in realitate decat pari aici. Dute in ....... garaj si mai desfunda esapamentu masinii ca duci lipsa

0723515609 asta e nr meu de tel daca ajungi vro data pe aici te astept

asta daca stii sa ajungi daca nu iei o harta de pe net cand ajungi la munca ca acasa nu cred ca ai net TACA

glumetule, si mamata se pare ca te-a facut tot in gluma. vezi ce fac femeile la betie? unu ca tine.

amice ai luat-o cam rau pe ulei ,esti natarau si frustat. vorbeste despre tine si ce faci tu nu mai critica persoane pe care nu le cunosti. posibil ca in lumea ta e de neinteles cum o masina poate avea motorul schimbat si sa merga ...dar SOC cu munca si priceprere uta ca exista ...... si merge cel putin decent

:)

• 1 month later...

motoru nu ii de 740i pt ca motorul pus pe 740 este de 4400 si este identic cu cel din poza dar trebuie sa aiba 2 filtre de aer. unu in stanga unu in dreapta. asaca ma tem ca ii o noua masina sau un nou septar de al tau cu inprovizatii si bla bla bla. tu din moment ce ai in talon motoru bmw 740il si nu ii motoru acela talonu tau ii NUL nu are nici o valoare dak nu ii trecut noul motor. pe cat ii de frumoasa masina pe atat ii de dubioasa. as fii curios dak ajung prin bucuresti sa vad masina dar ma tem k ii din bucati mai exact ii pus pe ea din urm. modele: 725 728 730 735 740 si 750. :)

respecta marca nu fa si tu k aia cu mercedesuri din w140 s500 sau eu stiu care alte modele de w140 or pus motoare de 3000cmc de w124. poate ai sa pui si tu motor de pisicuta.

-pacat de masina dar dupa parerea mea ii gata ai terminat-o nu mai ii masina cel putin din punc de vedere al partii electronice

Edited by Stefan M

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.