Jump to content

Recommended Posts

Vreau sa imi pun Tv in masina. Am un e60 din 2006 si am inteles ca se poate monta Tv.

Ce am nevoie si cam cat ma duce toata treaba?

M-ar mai interesa daca se poate pune camera pentru mersul inapoi care sa fie conectata la monitorul masinii(sa apara la monitorul din bord)

Multumesc,

Edited by Dragos325

Vreau sa imi pun Tv in masina. Am un e60 din 2006 si am inteles ca se poate monta Tv.

depinde ce sistem ai , daca ai business cu display mic din cate stiu eu nu merge , decat pe proffesional .

apoi iti trebuie un retrofit

http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=65&fg=95

pentru pret poti intreba la bavaria sau in alta parte

success !

depinde ce sistem ai , daca ai business cu display mic din cate stiu eu nu merge , decat pe proffesional .

apoi iti trebuie un retrofit

http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=65&fg=95

pentru pret poti intreba la bavaria sau in alta parte

success !

Da am navi professional si din cate auzisem trebuie doar un modul tv...ma insel?

exact , asta iti trebuie ! acel modul ca si alte module se numesc retrofit-uri !

ai cumva idee cam cat costa lucrurile astea?

AM sunat la o firma din Bucuresti in legatura cu camerele de masarier si a spus ca se poate vedea la monitorul din bord dar costa in jur de 1900 lei modulul pentru legatura dintre camera si bord.

in primul rand ai nevoie de interfata multimedia, pe interfata poti sa intri cu mai multe chestii, acolo se leaga tv tuner, acolo se leaga camera de mers inapoi, mai poti pune ipod, sau alt tip de navigatie gen mio sau tomtom garmin ,care sa se poata folosi pe displayul masini, si mai poti pune un dvd player langa magazia de cd, ca sa poti vedea filme pe dvd sau divx, asta in caz ca nu poti decoda unitatea dvd de la navigatie dar cred ca este mai complicat cu decodatul

in primul rand ai nevoie de interfata multimedia, pe interfata poti sa intri cu mai multe chestii, acolo se leaga tv tuner, acolo se leaga camera de mers inapoi, mai poti pune ipod, sau alt tip de navigatie gen mio sau tomtom garmin ,care sa se poata folosi pe displayul masini, si mai poti pune un dvd player langa magazia de cd, ca sa poti vedea filme pe dvd sau divx, asta in caz ca nu poti decoda unitatea dvd de la navigatie dar cred ca este mai complicat cu decodatul

Asa este ca sa-ti pui altele decat cele OEM. Pt Tv tuner cand ai navigatie professional ar trebui sa fie posibila adaugarea functiei de Tv doar prin montarea modului. El are intern si un switch de video pt ca este obligatorie prezenta lui pt night vision.

Nu imi este clar inca daca trebuie activat din soft tunerul de Tv sau este doar plug&play...

Edited by Bala

eu am fost la calin de pe b-dul muncii, in cluj, si el a spus ca nu trebuie resoftat, sau activate alte functii de catre fabricant,

In ce situatie? Daca se pune acel switch nu trebuie deoarece este vazut direct. Asa citisem pe undeva pe net...

Dar la modulul Tv OEM trebuie?

• 2 years later...
  • 7 months later...

s a mai intamplat ceva cu topicu asta?

se poate pune tv pe e60?

da

a pus cineva?

da

cat costa?

depinde de dotarea existenta a masinii

care sunt pasii?

1.vezi daca ai banii 2.cumperi ce e nevoie 3.montezi modulul, cablurile aferente, FO, etc, codezi

se merita?

...