Jump to content

haideti sa fim sinceri

daniel LNC

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu am platit niciodata nici o amenda,am mers tot timpul in limita legala,nu am pierdut nici un punct de pe permis.Am 20 de ani de cand am carnet si am facut destui km si am vazut destule in acesti ani: interesul meu este sa ajung intreg la destinatie,nu sa ajung cu o ora mai devreme.

nu o luati ca si o lauda nu ma mandresc cu asta dar nu merg niciodata regulamentar prin localitati de ex am fost acum 2 saptamani la iasi si am facut 4ore si 30 min din bucuresti in conditiile in care seful meu cu masina personala si cu puteri mari a facut aproape 7ore.am mers aproape constant cu 150(unde imi permitea drumul).amenzile le astept peste vreo 2 luni poate imi las sotia fara permis

nu o luati ca si o lauda nu ma mandresc cu asta dar nu merg niciodata regulamentar prin localitati de ex am fost acum 2 saptamani la iasi si am facut 4ore si 30 min din bucuresti in conditiile in care seful meu cu masina personala si cu puteri mari a facut aproape 7ore.am mers aproape constant cu 150(unde imi permitea drumul).amenzile le astept peste vreo 2 luni poate imi las sotia fara permis

Pe BUC-BC ai 9 camere cu radar...pregateste-te psihic pt multe puncte!

Edited by 525D-2002

Luna trecuta m-a luat primul radar de cand conduc (15 ani) la iesirea din Sinaia. Cica aveam 81...Stie cineva cat e amenda? Si cate puncte? Acuma sunt in Bucuresti iar amenda a venit acasa la Mures. In rest se mai intampla sa o mai "calc" recunosc in unele momente dar in general ma incadrez in limita. In afara ma duc cu 100-120. Pe autostrada 120-140. E cel mai bine asa. Si consum mic, si mai in siguranta si mai lejer. Nu stau cu frica radarelor ca unde or fi oare?

Saptamina trecuta am luat amenda 60 lei si 2 pct. pentru 62 km/h .

Adevaru'e ca eram undeva la tara in jud.Tulcea, dar pe drum national; l-am intrebat pe gabor daca chiar ma amendeaza si a zis ca bineinteles, viteza legala este 50 .

Spre Galati Vineri am furat-o si eu <_< 89 in Localitate dar pe PV a scris 75 .... 2 puncte si 60 de lei amenda!

Adevaru'e ca eram undeva la tara in jud.Tulcea, dar pe drum national; l-am intrebat pe gabor daca chiar ma amendeaza si a zis ca bineinteles, viteza legala este 50 .

Spre Galati Vineri am furat-o si eu :) 89 in Localitate dar pe PV a scris 75 .... 2 puncte si 60 de lei amenda!

Poti castiga in instanta pt ca pe PV ai 75 iar in poza 89, deci PV poate fii considerat nul pentru ca a fost intocmit gresit...eu asa fac cu agentul, ma rog de el sa-mi treaca viteza mai mica apoi ma duc si fac contestatie... <_<

Spre Galati Vineri am furat-o si eu :) 89 in Localitate dar pe PV a scris 75 .... 2 puncte si 60 de lei amenda!

Poti castiga in instanta pt ca pe PV ai 75 iar in poza 89, deci PV poate fii considerat nul pentru ca a fost intocmit gresit...eu asa fac cu agentul, ma rog de el sa-mi treaca viteza mai mica apoi ma duc si fac contestatie... <_<

ce tare, te tiganesti cateva luni prin procese pentru 300 de ron.

dupa aia ziceti ca-s agentii nesimtiti cand te prind cu 101 in localitate si nu vor sa-ti scada sub 100 sa-ti lase permisul. stiu ei de ce.

ce tare, te tiganesti cateva luni prin procese pentru 300 de ron.

dupa aia ziceti ca-s agentii nesimtiti cand te prind cu 101 in localitate si nu vor sa-ti scada sub 100 sa-ti lase permisul. stiu ei de ce.

Eu traiesc de pe urma permisului si trebuie sa o alerg pt a ma incadra pe diagrama...si nu ma tiganesc pentru bani ci pentru PUNCTE cat mai putine!

Pe BUC-BC ai 9 camere cu radar...pregateste-te psihic pt multe puncte!

mi e frica sa ma gandesc

si pana in Focsani cate sunt? eu stiu de 4 pana in Ploiesti + 2 inainte de Focsani. Sper sa nu ma insel!! Ca e grav!

OnTopic - Nu respect viteza legala in localitati. Mi se pare o mare gainarie ca in sec 21 sa ai pe un DRUM EUROPEN sate dupa sate si restrictii de 50 km/h cu nemiluita! Nu mai vorbesc de gropi, rupturi,marcaje periculoase si taxa de drum! Drept pt care am detector de radar bun si tot inainte!

Nu stiu ce va arde pe voi mai tare, punctele sau amenzile ? ca de exemplu pe mine ma lasa rece cate puncte imi da, nu e nici o consolare ca pun pe maica-mea pe amenda, daca eu scot din buzunar, nustiu cate milioane sa platesc amenzile.

Eu zic ca totusi trebuie sa fim recunoscatori, ca nu s-au pus militienii sa stea cu radarele pe autostrada la limita de 130 km/h.... sa vezi acolo permise luate. Daca e sa analizam la rece, sunt de gasca ca baga radare in localitati, sau pe drumuri in care trebuie sa fi berbec sa-ti ia permisul, repet de ar baga radare pe toate sectiunile de drum cu 2 benzi ar fi dezastru.

Nu-mi castig painea cu ajutorul permisului, asa ca mi-e indiferent daca-l am sau nu, mai tare ma ustura la buzunar.

Am o singura experienta, in apropiere de Sibiu dinspre Victoria , pe drum cu limita de 100 km/h... si politia astepta la intrare in sibiu. Si de atunci sunt recunoscator ca prezenta politiei pe astfel de drumuri e mai rara.

Ca sa rezum intamplarea postez doar spusele politaiului "Sa va multumiti ca radarul a fost pus pe urcare si nu la 500 m mai departe pe partea de coborare..."

Spre Galati Vineri am furat-o si eu :bashwall: 89 in Localitate dar pe PV a scris 75 .... 2 puncte si 60 de lei amenda!

Poti castiga in instanta pt ca pe PV ai 75 iar in poza 89, deci PV poate fii considerat nul pentru ca a fost intocmit gresit...eu asa fac cu agentul, ma rog de el sa-mi treaca viteza mai mica apoi ma duc si fac contestatie... :)

Pt 2 pucte si 60 lei ...... crezi ca are rost sa imi bat capul? nici macar ..... stiind ca am ajuns sa numar zilele in Romanica ... chiar nu imi fac alte si alte griji :unsure:)) <_<

Oricum ideea este ca atat i-am tusit in nas la Gabor ca sigur acum sta cu termometrul in gura ...... Dar si tusitul asta l-am produs cand mi-a fost ceruta "vignieta" .....

In 5 minute cat am stat si m-am taraganit cu ala , a oprit-o si pe o tantela cu Lunganu si saraca nici asigurare nu avea ...:|

Edited by Bogdy66