Jump to content

haideti sa fim sinceri

daniel LNC

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
fara sa fiu rautacios in nici un fel , dar imi vine foarte greu sa cred ca atat de multa lume merge cu 60 in localitate . Nu stiu cate lume respecta limita de viteza in oras , unde e mai aglomerat , mai multa politie . Asa ca imi vine greu sa cred ca atunci cand intri in satul Frunza de Sus situat pe cine stie ce drum national , sat constituit din 4 case in care locuiesc 8 persoane care detin 3 vaci tu reduci la 60 :) ! Edited by Valentin_LMB

fara sa fiu rautacios in nici un fel , dar imi vine foarte greu sa cred ca atat de multa lume merge cu 60 in localitate . Nu stiu cate lume respecta limita de viteza in oras , unde e mai aglomerat , mai multa politie . Asa ca imi vine greu sa cred ca atunci cand intri in satul Frunza de Sus situat pe cine stie ce drum national , sat constituit din 4 case in care locuiesc 8 persoane care detin 3 vaci tu reduci la 60 :lol: !

Asta cu satul a fost tare :) :lol: Nu cred ca reduce nimeni in satul asta doar daca e vre-un militian cu loganul si are borcanul in parbriz .

fara sa fiu rautacios in nici un fel , dar imi vine foarte greu sa cred ca atat de multa lume merge cu 60 in localitate . Nu stiu cate lume respecta limita de viteza in oras , unde e mai aglomerat , mai multa politie . Asa ca imi vine greu sa cred ca atunci cand intri in satul Frunza de Sus situat pe cine stie ce drum national , sat constituit din 4 case in care locuiesc 8 persoane care detin 3 vaci tu reduci la 60 :) !

eu chiar reduc in sate, la 50, nu la 60. :lol: si in afara localitatii, cand nu am treaba merg cu 90 pe tempomat. foarte rar ajung la 110-120, doar cand sunt foarte grabit. am fost cu 2 gagice intr-un we la valiug, si radeau alea de mine de se astupau. melcu' imi ziceau. doar am un amarat de 318i. :lol:

afara, o mai calc. pe budapesta-szeged, noaptea, imi fac de cap, si ii dau si 200.

fara sa fiu rautacios in nici un fel , dar imi vine foarte greu sa cred ca atat de multa lume merge cu 60 in localitate . Nu stiu cate lume respecta limita de viteza in oras , unde e mai aglomerat , mai multa politie . Asa ca imi vine greu sa cred ca atunci cand intri in satul Frunza de Sus situat pe cine stie ce drum national , sat constituit din 4 case in care locuiesc 8 persoane care detin 3 vaci tu reduci la 60 :lol: !

eu chiar reduc in sate, la 50, nu la 60. :) si in afara localitatii, cand nu am treaba merg cu 90 pe tempomat. foarte rar ajung la 110-120, doar cand sunt foarte grabit. am fost cu 2 gagice intr-un we la valiug, si radeau alea de mine de se astupau. melcu' imi ziceau. doar am un amarat de 318i. :D

afara, o mai calc. pe budapesta-szeged, noaptea, imi fac de cap, si ii dau si 200.

Ha !! Deci nu sunt singurul :lol: Inca un melc :)

eu pe drumul care il fac cel mai frecvent Galati-Buzau-Bucuresti nu prea respect limitele de viteza:Galati-Buzau in afara localitatii cam 100-110 km/h iar in localitati cam 80-90,iar pe Buzau-Bucuresti(E85-2 benzi) in afara localitatii cam 120-130,iar in localitati cu 90-100(sa nu depasesc 101 sa nu fie de permis). doar cand vad flash-uri o las mai incet in localitati.merg cu viteza asta pentru ca mi se pare ca merg ca melcul daca reduc de la 100 si la 50-60 plus ca sa nu mai scot din viteza a 5-a si nici turatiile sa nu scada sub 2000. In oras(Galati,Bucuresti) chiar daca este liber si as putea sa ii dau mai mult nu depasesc 60-70 (nici nu bag intra 4-a)

eu chiar reduc in sate, la 50, nu la 60. :) si in afara localitatii, cand nu am treaba merg cu 90 pe tempomat. foarte rar ajung la 110-120, doar cand sunt foarte grabit. am fost cu 2 gagice intr-un we la valiug, si radeau alea de mine de se astupau. melcu' imi ziceau. doar am un amarat de 318i. :D

Lasa,astia care merg tare sa impresioneze fetele... :) ii vezi la ProTv la ora 17...in celebrele povesti cu "bolidul"

ooo da , astia numesc bolid orice bmw-u (gen e30 , e36 316,318) . pe aia cu Logan care se filmeaza la 180 nu ii mai vede nimeni :lol:

Edited by Valentin_LMB

incerc sa nu depasesc limita legala foarte mult. marja de eroare este de 10-50 km in localitati iar afara 10-cat duce masina :lol:

regula e totusi sa merg aproape de limita legala, cel putin in localitati, nu ma atrage varianta umblatului pe jos sau doamne-fereste a parnaii si a constiintei incarcate :lol: :)

:) Sincer, conduc mai mult prin Bucuresti, adica zilnic si mereu depasesc viteza legala cand nu merg bara la bara...nu cu mult ce-i drept...nu prea ma ajuta masina...In afara localitatii...mai rar mi se intampla sa conduc eu si drumurile noastre toate-s presarate cu gropi...pe autostrada insa nu am rabdare sa merg incet...ii dau blana...in conditiile in care conduc un vw Lupo motor de 1.0 care nu prinde mai mult de 160km/h...pana acum nu am avut lipici la radare si sper sa continui asa..

• 2 weeks later...

In oras merg de obicei cu max 60-70, asta daca am pe unde.

Pe drumurile nationale si europene care trec prin sate aplic de obicei regula: limita de viteza + max. 49km/h, dar sporesc atentia. Daca sunt drumuri pe care nu le stiu merg mai incet.

In afara localitatii merg de obicei cu 100 fix (rareori cu 110-120 cand este drept si liber), probabil mi-a ramas in reflex regula de la pct.2 :)

haideti sa ne motivam si aceste depasire de viteza legala?

Graba. Daca as avea timp de plimbare, as umbla pe jos.

Prin oras umblu atat de repede cat imi permite traficul, iar in afara ...dupa cum imi e dispozitia: ori merg temperat in jurul la 100-120 si ascult muzica, ori o calc incercand sa-mi bat ultimul record (obisnuiesc sa-mi cronometrez drumurile intre diverse orase, de regula Cluj si Bucuresti, unde merg mai des).

problema cu nevoia de adrenalina e una relativa............ sa nu fie acea nevoie de adrenalina pe care s-o primesti de la medicii de pe smurd "daca-o patesti" din cauza vitezei.............(asta e un fel de gluma ... dar uneori se-ntampla)

nu e nici o problema daca te grabesti si apesi mai tare pe acceleratie, dar trebuie sa fii sigur pe tine, sa fii sigur ca poti controla masina, si totusi acea graba trebuie adaptata la conditiile de drum, de trafic, si cum la noi drumurile sunt dezastru, iar traficul is participantii la trafic la fel.......... nu merita sa te grabesti prea tare......

cel mai tare ma supara cand vad ca e oprit unul pe autostrada ca a depasit viteza de 130 km/ora........ si cel mai adesea e unul cu bmw seria 7, audi a8,sau mercedel cls, sau s klasse......... pe autostrada nu cred ca ar trebui sa fie asa drastici cu radarul.......... cel putin acolo e foarte greu sa faci accidente......... parerea mea......