Jump to content

Nu mai pot descuia usile din fata

Recommended Posts

Salut,

Am o mica problema la un 525d din 2000, de vreo 2 zile nu se mai descuie usile din fata si nici portbagajul doar usile din spate, nici din telecomanda si nici de la butonul din interiorul masinii. Stie cineva daca de la incuietoarea de la portbagaj se pot incuia si descuia usile. Am incercat si manual sa le descui din usa soferului dar se pare ca este blocata yala pt ca nu resesc sa invart cheia deloc in ea. Am verificat sigurantele din bord, din portbagaj si toate sunt bune.

Ce as mai putea sa incerc sa le descui? Ultima data au fost incuiate din cheie.

Ai curent la baterie? Ia bornele pt 5 minute ,butonul de langa schimbator functioneaza,a fost frig da cu spray de dezghetat,si apoi cu acela de curatat contacte,sa ne spui daca reusesti ce avea! <_<

Ai curent la baterie? Ia bornele pt 5 minute ,butonul de langa schimbator functioneaza,a fost frig da cu spray de dezghetat,si apoi cu acela de curatat contacte,sa ne spui daca reusesti ce avea! <_<

Da curent este in baterie, bornele le-am luat si tot nu s-a rezolvat, cand am incercat erau afara cred ca vreo 10-12 grade dar o sa incerc si cu spray de dezghetat si cu cel de contact. Incerc maine sa vad....mersi deocamdata

Da curent este in baterie, bornele le-am luat si tot nu s-a rezolvat, cand am incercat erau afara cred ca vreo 10-12 grade dar o sa incerc si cu spray de dezghetat si cu cel de contact. Incerc maine sa vad....mersi deocamdata

Nu stiu sigur daca exista o siguranta pt inchiderea centralizata dar controleaza totusi si sigurantele in torpedou!

tot la contacte/sigurante/fire sa te uiti... daca era ceva mecanic nu mai mergea o usa... nu ambele din fata + portbagajul.

nu cumva e calculatorul?

ar trebui sa mergi la un electrician si sa vezi cum e cu circuitele... daca primeste comanda si de unde se blocheaza - la sigurante sau vreun fir intrerut etc.

Edited by mihai845

Am verificat toate sigurantele si cele din bord si cele din spate si sunt ok. Urmeaza sa pun testerul pe ea saptamana asta, poate aflam unde se intrerupe

contactul. Chestia e ca masina nu a circula chiar o perioada cand a fost frig rau afara si ma gandesc sa nu fi inghetat motorasele.

Stie cineva daca de la incuietoarea de la portbagaj se pot incuia si descuia usile.

da - de la incuietoarea de la porbagaj se poate actiona inchiderea centralizata - exact ca de la usa soferului

Bun am crezut ca dau inainte dar se pare ca nici de acolo nu se misca nimic. Mai astept testerul ca sunt chiar curios . Mersi fain.

Revin... Untr-un final am reusit sa deschid usile. A fost nevoie da desfac tapiteria in partea de sus a geamului pt ca pe acolo trec firele de la yala, le-am dezizolat si cu o bateria am alimentat firele si am reusit sa deschid usile. Problema se pare ca este de la modulul de comanda care se afla sub tapiteria de usa. L-am inlocuit si au mers usile inchise si deschise electric. Am desfacut modulul si arata ca nou pe interior se pare ca o sa ramana un mister in privinta defectului.

Multumesc pt ajutorul vostru.

Revin... Untr-un final am reusit sa deschid usile. A fost nevoie da desfac tapiteria in partea de sus a geamului pt ca pe acolo trec firele de la yala, le-am dezizolat si cu o bateria am alimentat firele si am reusit sa deschid usile. Problema se pare ca este de la modulul de comanda care se afla sub tapiteria de usa. L-am inlocuit si au mers usile inchise si deschise electric. Am desfacut modulul si arata ca nou pe interior se pare ca o sa ramana un mister in privinta defectului.

Multumesc pt ajutorul vostru.

din pacate se pare ca am intuit corect... cred ca nu a fost chiar ieftin calculatotul...