Jump to content

BMW M3 ?

Emiliannec

Recommended Posts

Intreb aici pe pasionati si pe posesorii vechi de bmw-uri daca in filmuletul cu pricina bmw-ul cu pachet ///M este sau nu M3 deoarece ce are sub capota nimeni nu stie decat proprietarul. Oricum controlul masinii si indemanarea este de apreciat chiar si daca nu este M3 mai ales in conditiile unui drum cu zapada. Multumesc anticipat. <_<

se dau mari rusii...acolo chiar nu stiu cum stau lucrurile. Nu am condus niciodata, dar se vede ca atv-ul respectiv are tractiune pe toate 4 rotile. Banuiesc ca de acolo a invatat cum se face driftingul <_<

Intreb aici pe pasionati si pe posesorii vechi de bmw-uri daca in filmuletul cu pricina bmw-ul cu pachet ///M este sau nu M3 deoarece ce are sub capota nimeni nu stie decat proprietarul. Oricum controlul masinii si indemanarea este de apreciat chiar si daca nu este M3 mai ales in conditiile unui drum cu zapada. Multumesc anticipat. <_<

Probabil că este.

Iar şoferul e talentat.

Edited by Ciupanezu

///M???? <_<:lol2::):lol2: iar ATV-ul ala era quad (asta e real) si era modificat de suedezul ala care a pus motor de impreza STI pe ATV (asta-i duma)...

Get real peopleeeeee! Cu un 318is fara LSD faci d-astea... Daca ai si LSD le faci mult mai lejer... Orice masina poate sa faca pe zapada smecherii... Daca le facea insa pe asfalt, atunci ar fi putut fi suspect de ///M, insa pe zapada... 50-60km/h, treapta 2 si o pisti in gaz un pic si gata a plecat masina... ce mare smecherie??? :bashwall:

daca ai sonor la computer o sa-ti dai seama ca nu are cum sa fie 318is :unsure: intradevar ai dreptate, si cu un 316 poti face asa ceva pe zapada insa sunetul tradeaza .......

De ce va agitati atat pentru un lucru atat de banal nu inteleg, o fi em ce mare chestie, i-a schimbat motorul sau poate o fi chiar original, din videoclipul ala nu stiu daca poate cineva sa isi dea seama cu adevarat ce motor are mai ales ca e pe zapada unde diferenta dintre un 325, 328 si un M3 este insesizabila, cu autoblocant bineinteles. Nu cred ca avea rost sa dea titlu topicului M3 daca nu era M.

Sunt sigur ca nu am LSD , imi trag ambele roti si derapez chiar si pe asfalt ( nu pot spune ca fac drifturi dar ceva apropiat). Pe asfalt e mai greu cu jantele de aliaj ca mi-e si ambreiajul slabit, astea de iarna sunt mai inguste.

Am facut si un experiment , am asezat masina cu o roata pe trotuar care era acoperit cu gheata si cealalta pe drum uscat si am accelerat. Cea de pe trotuar, evident a patinat, ce de pe asfalt tot incerca sa rupa aderenta, dar masina tot a plecat de pe loc. Am mai avut un diferential si se comporta la fel. Cu fordul lui tata diferenta e enorma, nici macar nu se clinteste, roata care nu are aderenta se invarte si atat, dar tot pot sa-l fac sa mearga pe diagonala.Concluzia mea e ca pe zapada nu ai nevoie de LSD sa faci niste 'artificii', diferenta fiind evidenta la 'donut-uri' pe asfalt uscat.