Jump to content

E 34 an 1990 full-options

iulian518i

Recommended Posts

:blink: Am gasit un E 34 de vanzare, e full options...proprietarul mi-a spus ca e impecabila, ca nu trebuie sa bag vreun ban in ea...Oare se mai merita o asemenea achizitie? Si daca da...unde si la ce trebuie sa ma uit ca totusi sa-i fac o verificare eu insumi....sau, mai bine reformulez...Ce probleme au E 34?

Mentionez ca acum am un E28 care mi-a schimbat conceptul de masina...nu m-a lasat niciodata in drum....si sincer, as vrea ca si cu urmatorul BMW sa am aceeasi relatie de respect ca pana acum... :)

PS: unde pot citi seriile la caroserie si la motor la un E 34?

PPS: cred ca acest E34 e modelul Alpina...pt ca e mai rotund decat E 34 pe care-l stiu eu din 89....e vreo diferenta functionala intre cele doua modele sau e numai face-lift la caroserie?

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

seriile de la caroserie sunt in fata la capota sub stergatoare,iar cele de la motordin partea soferului lateral stergi blocul motor si o sa le gasesti,sunt putin mai jos pe bloc.

mergi mai intai la unul care se ocupa cu acte la RAR sa ti zica el daca nu cumva e ceva masluit la ea,eu asa am facut.

si in legatura cu verificatul chiar la inceputul forumului sunt sfaturi...

succes,ceau

Poate nu ar fi rau sa masori si compresia.

Verifica ca seria masinii sa coincida si cu cea afisata pe bord si cu cea trecuta pe calculator.

Ce motor are masina ? Si Km ? Cam ce pret are ?

Edited by paul

iulian 518i aseara a cazut netu cand vorbeam pe privat.

Baga si tu mai multe informatii despre masina si niste poze daca poti sa-i faci si poate cunoastem masina.

71595[/snapback]

Am observat eu ca scriai cam mult fara sa vad si eu :blink:, nici o problema :)

Nu e rea ideea cu foto ..dar sa nu se considere publicitate... :)..momentan (adica in seara asta - miercuri) nu am mai vazut-o unde era expusa...pana acum am luat legatura doar pe mail cu proprietarul, nu am avut contact vizual...el vrea schimb + diferenta......masina are la nr Ct-xx-YLD (nu garantez)...daca mi se da voie voi spune si pretul cerut de proprietar....

Ce nu ma incanta e diferenta de cca.100 ron/1000 km la consum :)

Poate nu ar fi rau sa masori si compresia.

Verifica ca seria masinii sa coincida si cu cea afisata pe bord si cu cea trecuta pe calculator.

Ce motor are masina ? Si Km ? Cam ce pret are ?

71489[/snapback]

Nu stiu daca e un model cu calculator....sau poate nu stiu bine..:blink:

Motorul e un 2500cmc, nu stiu cati km, pretul..daca mi se da permisiunea...il voi scrie

In momentul cand voi avea mai multe date...voi fi mai bucuros decat oricine de aici sa le postez :)

Nu stiu daca e un model cu calculator....sau poate nu stiu bine..:blink:

Motorul e un 2500cmc, nu stiu cati km, pretul..daca mi se da permisiunea...il voi scrie

In momentul cand voi avea mai multe date...voi fi mai bucuros decat oricine de aici sa le postez :)

71660[/snapback]

Ma refeream la motronic. Al meu avea o eticheta pe el cu ultimile 7 caractere din VIN. Si daca ai afisaj in bord, atunci poate afisa si el VIN-ul.

Ma refeream la motronic. Al meu avea o eticheta pe el cu ultimile 7 caractere din VIN. Si daca ai afisaj in bord, atunci poate afisa si el VIN-ul.

71665[/snapback]

Omul (adica eu) cat traieste invata :blink:

Ms. voi tine cont :)

:) Am gasit un E 34 de vanzare, e full options...proprietarul mi-a spus ca e impecabila, ca nu trebuie sa bag vreun ban in ea...Oare se mai merita o asemenea achizitie? Si daca da...unde si la ce trebuie sa ma uit ca totusi sa-i fac o verificare eu insumi....sau, mai bine reformulez...Ce probleme au E 34?

Mentionez ca acum am un E28 care mi-a schimbat conceptul de masina...nu m-a lasat niciodata in drum....si sincer, as vrea ca si cu urmatorul BMW sa am aceeasi relatie de respect ca pana acum... :)

PS: unde pot citi seriile la caroserie si la motor la un E 34?

PPS: cred ca acest E34 e modelul Alpina...pt ca e mai rotund decat E 34 pe care-l stiu eu din 89....e vreo diferenta functionala intre cele doua modele sau e numai face-lift  la caroserie?

71478[/snapback]

ai zis 2500 cmc.benzina sau tds? numsrul mie nu imi spune nimic.eu e 34 din 91 dar e 2400td.daca si asta care vrei sa-l iei e diesel putem discuta multe dar daca e benzina nu prea stiu multe.daca pot sa te ajut cu ceva just ask. :blink:

ai zis 2500 cmc.benzina sau tds? numsrul mie nu imi spune nimic.eu e 34 din 91 dar e 2400td.daca si asta care vrei sa-l iei e diesel putem discuta multe dar daca e benzina nu prea stiu multe.daca pot sa te ajut cu ceva just ask. :blink:

71716[/snapback]

2500 benzina :)....24 valve, 192 CP...:) unde o sa dau drumul la atatia CP? cata benzina va trebui sa le dau sa bea? Iata si foto din trafic :)

post-752-1141292842_thumb.jpg

post-752-1141292859_thumb.jpg

Edited by iulian518i

am vazut masina de multe ori prin trafic, dar mare lucru nu stiu despre ea, dar un sfat da uitete bine de tot la acte si la serii si mai ales la tabla din juril seriilor sa nu apara sururi naspa sau mai stiu eu ce alte bazaconii,

E frumoasa masina si sta bine pe sosea, acum vorba lu papu "your choice!!!"

tu ai cumva  un 518 alb?

71726[/snapback]

Negativ, am un E28 verde metal inchis (vopsea originala :blink: )

Este exact cel din tubnailul meu (parca asa-i spune la foto de sub numele noastre :) )

Crazydriver...ms de sfaturi...o sa merg la cineva sa ma invete pe viu cateva chestii de amanunt. :)

Edited by iulian518i

e 34 525 24v am inteles de pe manual ca,consumul este relativ asemanator cu cel al 520i 24v,si iti pot spune ca sunt cele mai cautate motoare,si cele mai reusite:raport putere-consum.

daca masina a trecut de testele vizuale si de cele ale verificatului seriilor+caroserie+motor,go get it!!!

succes

ai facut ceva in seara asta iuluian ca te-am vazut cu YLD-ul pe coada mai devreme mergeai la vreo verificare????

ceva amanunte cu achizitia ce ati stabilit cu diferenta?

71785[/snapback]

nu sunt sigur iulian dar am inteles ca ar fi niste serii si sub scaunul de la sofer.ai fi bine sa vezi si pe acolo. :blink:

ai facut ceva in seara asta iuluian ca te-am vazut cu YLD-ul pe coada mai devreme mergeai la vreo verificare????

ceva amanunte cu achizitia ce ati stabilit cu diferenta?

71785[/snapback]

Scuze ca nu te-am vazut..dar aveam ochii lipiti de masina aia :)

Nu mergeam la nici o verificare, doar ne-am intalnit intamplator pe strada...atunci au fost facute si foto...la primul semafor am oprit langa el si i-am explicat de ce l-am flash-uit...pana acum nu avusesem decat contact pe mail...

Am vazut masina, e frumoasa, necesita revopsire, motorul torcea cu toti cei 6 cilindri, comutatorul de gaz...:) si-au batut aia joc de locul (de altfel clasic) unde l-au montat in sensul ca au proptit comutatorul in mijlocul planseului bej, undeva putin in stanga sub volan :). Ma rog, e un mic amanunt...poate nesemnificativ... l-as fi mutat eu....cu siguranta. Usa stg spate usor chituita, trapa...:), nu stiu cum sa-i spun ca sa nu jignesc..."usor" ruginita pe margini..asta la prima mea vedere, cam ce sarea in ochi...

Am stabilit ca o sa se intereseze sa vada care ar fi pretul la modelul meu si sa vedem de diferenta. Eu i-am propus din start o diferenta...A ramas sa ne auzim la un telefon, seara.

Am dat telefonul...si am aflat ca E28 se vinde intre 1500-2000euro :). Am verificat pe siteul pe care mi l-a indicat el ca ar fi vazut preturile...stupoare... 2500, 3000..din 86..cu motoare de 2500cmc benzina.

Nu am apucat sa ajungem la verificarea seriilor, noxe, jocuri, a altor amanunte care ar fi necesitat o reparatie ulterioara..

Mi-am sustinut punctul de vedere in ceea ce priveste diferenta acordata de mine...si....cu asta s-a incheiat un vis frumos....

Nu sunt pesimist..pt ca am vazut pe siteul respectiv masini (adica BMW) mai noi care erau cam la acelasi pret cu cel cerut de el....si aveau si motorizarea mai mica :( adica 2000cmc si kilometri mai putini :o

PS: diferenta intre consumul meu si consumul lui ar fi fost de cca 100RON/1000 km. Eu lunar parcurg 1000-1200km, numai oras...adica cu consum urban de 17 l gaz si 12-13 (declarat de el :) ) benzina (15litri cum am aflat din mai multe surse despre consumul pe benzina, la 100km) fata de consumul meu de 10 benzina si 12 maxim de gaz(la 100km :) ).

Deci, n-a fost asta, va fi alta....poate mai noua si mai buna?

Sa ne revedem cu bine...

Daca e interesat cineva..pot da si amanuntele financiare in cifre, fie aici, fie pe PM.

In continuare sunt in cautarea unui E34....deci tot inainte! :blink:

nu sunt sigur iulian dar am inteles ca ar fi niste serii si sub scaunul de la sofer.ai fi bine sa vezi si pe acolo. :)

71841[/snapback]

Sunt si pe stalpi, si in portbagaj, pe sub un presulet...si in multe alte locuri...eu cunosc 4 sau 5 locuri...celelalte le stie doar fabricantul :blink:, dar cum ziceam si mai sus...nu am ajuns sa mai fac confruntarea seriilor :)

Nici o problema...o sa fac confruntarea la alt BMW... :)

Scuze ca nu te-am vazut..dar aveam ochii lipiti de masina aia :)

Nu mergeam la nici o verificare, doar ne-am intalnit intamplator pe strada...atunci au fost facute si foto...la primul semafor am oprit langa el si i-am explicat de ce l-am flash-uit...pana acum nu avusesem decat contact pe mail...

Am vazut masina, e frumoasa, necesita revopsire, motorul torcea cu toti cei 6 cilindri, comutatorul de gaz...:) si-au batut aia joc de locul (de altfel clasic) unde l-au montat in sensul ca au proptit comutatorul in mijlocul planseului bej, undeva putin in stanga sub volan :). Ma rog, e un mic amanunt...poate nesemnificativ... l-as fi mutat eu....cu siguranta. Usa stg spate usor chituita, trapa...:), nu stiu cum sa-i spun ca sa nu jignesc..."usor" ruginita pe margini..asta la prima mea vedere, cam ce sarea in ochi...

Am stabilit ca o sa se intereseze sa vada care ar fi pretul la modelul meu si sa vedem de diferenta. Eu i-am propus din start o diferenta...A ramas sa ne auzim la un telefon, seara.

Am dat telefonul...si am aflat ca E28 se vinde intre 1500-2000euro :). Am verificat pe siteul pe care mi l-a indicat el ca ar fi vazut preturile...stupoare... 2500, 3000..din 86..cu motoare de 2500cmc benzina.

Nu am apucat sa ajungem la verificarea seriilor, noxe, jocuri, a altor amanunte care ar fi necesitat o reparatie ulterioara..

Mi-am sustinut punctul de vedere in ceea ce priveste diferenta acordata de mine...si....cu asta s-a incheiat un vis frumos....

Nu sunt pesimist..pt ca am vazut pe siteul respectiv masini (adica BMW) mai noi care erau cam la acelasi pret cu cel cerut de el....si aveau si motorizarea mai mica :( adica 2000cmc si kilometri mai putini :o

PS: diferenta intre consumul meu si consumul lui ar fi fost de cca 100RON/1000 km. Eu lunar parcurg 1000-1200km, numai oras...adica cu consum urban de 17 l gaz si 12-13 (declarat de el :) ) benzina (15litri cum am aflat din mai multe surse despre consumul pe benzina, la 100km) fata de consumul meu de 10 benzina si 12 maxim de gaz(la 100km :) ).

Deci, n-a fost asta, va fi alta....poate mai noua si mai buna?

Sa ne revedem cu bine...

Daca e interesat cineva..pot da si amanuntele financiare in cifre, fie aici, fie pe PM.

In continuare sunt in cautarea unui E34....deci tot inainte!  :blink:

71842[/snapback]

bravo

eu zic ca ai facut o treaba buna.eu unul oricum cand aud de gaz pe o masina(mai ales de 192 de cai) mi se pare cam ciudat.daca m-ar deranja consumul imi iau alta cu motor mai mic.iar despre rugina.......cand a intrat in tabla greu o mai scoti.succes in continuare in cautare.sunt sigur ca vei gasi ceva mai bun

bravo

eu zic ca ai facut o treaba buna.eu unul oricum cand aud de gaz pe o masina(mai ales de 192 de cai) mi se pare cam ciudat.daca m-ar deranja consumul imi iau alta cu motor mai mic.iar despre rugina.......cand a intrat in tabla greu o mai scoti.succes in continuare in cautare.sunt sigur ca vei gasi ceva mai bun

71845[/snapback]

OPS, rapida si placuta replica...ms foarte mult...

Cand am luat BMW-ul asta (E28) m-am simtit atras de el, si cand am urcat la volan, m-am simtit bine. Cand am urcat in E34-ul asta de ieri...m-am simtit inconfortabil...sunt niste semne de care nu prea tin cont...desi poate sunt premonitii :blink:

Oricum, caut o masina de familie...deci merg in continuare pe seria 5 de la BMW.

Cand merg la munte, copiiii mei (2 si respectiv 5 ani) dorm intinsi pe bancheta din spate...si vorba unui prieten - "nu se intalnesc":) Nu as schimba masina asta dar mi-au crescut pretentiile la un aer conditonat, un ABS...maruntisuri :)

K, cautarea continua, ms inca o data de opinie :)

Edited by iulian518i

OPS, rapida si placuta replica...ms foarte mult...

Cand am luat BMW-ul asta (E28) m-am simtit atras de el, si cand am urcat la volan, m-am simtit bine. Cand am urcat in E34-ul asta de ieri...m-am simtit inconfortabil...sunt niste semne de care nu prea tin cont...desi poate sunt premonitii  :blink:

Oricum, caut o masina de familie...deci merg in continuare pe seria 5 de la BMW.

Cand merg la munte, copiiii mei (2 si respectiv 5 ani) dorm intinsi pe bancheta din spate...si vorba unui prieten - "nu se intalnesc":) Nu as schimba masina asta dar mi-au crescut pretentiile la un aer conditonat, un ABS...maruntisuri :)

K, cautarea continua, ms inca o data de opinie :)

71846[/snapback]

eu dupa cum stii am e 34.copilul meu(3 ani) se joaca cand plec la munte sui zice ca pe bancheta din spate e casa ei=dormitor+bucatarie + baie.e foarte mult loc.intr-adevar daca vb de abs ai foarte mare dreptate ca ai avea nevoie. e in buc un e 34 de vanzare 3500 cmc full option ac,abs ,piele etc.daca te intereseaza cred ca m-ai gasesc nr de tel al tipului aluia.