Jump to content

E 34 an 1990 full-options

iulian518i

Recommended Posts

masina e la vanzare acum vis-a- vis de omv peĀ  bd-ul tomis(la yld ma refer) :)

72913[/snapback]

Poate ca totusi ma asteapta si nu am stiut cum sa abordez problema schimbului cu proprietarul... :blink: oricum, are numarul meu de mobil...daca se razgandeste.. :) si atunci va trebui sa-mi schimb thunbnailul :) (asta sa fie ultima grija :) )

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poate ca totusi ma asteapta si nu am stiut cum sa abordez problema schimbului cu proprietarul...Ā  :blink: oricum, are numarul meu de mobil...daca se razgandeste.. :) si atunci va trebui sa-mi schimb thunbnailulĀ  :) (asta sa fie ultima grija :) )

72985[/snapback]

poate vrea sa-si i-a ceva mai nou de o vinde si atunci nu e prea tentat de oferta ta.eu asa cred. dar poate ai noroc si ma insel :) .

poate vrea sa-si i-a ceva mai nou de o vinde si atunci nu e prea tentat de oferta ta.eu asa cred. dar poateĀ  ai noroc si ma insel :o .

73027[/snapback]

Poate, dar daca nu vroia ceva mai vechi...nu ne mai intalneam sa ne vedem masinile :) eu pe mail i-am explicat clar ce masina am si in ce conditii pot face eu schimbul :) deci...Nu stiu daca am mai spus, dar i s-au oferit(asa spunea el) un Espero si 800 euro la schimb, un Jeep Rover din 92 parca si nu a vrut...deci...nu stiu cum gandeste el sau ce vrea...ca nici nu mi-a spus cat vrea diferenta la a mea :)...pur si simplu mi-a spus ca E28-ul meu l-ar fi vazut la 1500-2000euro pe masini.ro :) (cum am mai spus...eu nu am gasit mai jos de 2500 euro-cred ca a facut o confuzie tipul) si ca ce-i oferisem eu era prea putin :) asta e...cred ca o sa-l sun in seara asta sa clarific cam cat vrea...macar sa stau linistit :( poate vrea 2500euro si atunci e posibil sa-mi creasca iar actiunile la bursa :) si atunci nu am deschis degeaba topicul asta :blink:

Poate, dar daca nu vroia ceva mai vechi...nu ne mai intalneam sa ne vedem masinile :) eu pe mail i-am explicat clar ce masina am si in ce conditii pot face eu schimbul :( deci...Nu stiu daca am mai spus, dar i s-au oferit(asa spunea el) un Espero si 800 euro la schimb, un Jeep Rover din 92 parca si nu a vrut...deci...nu stiu cum gandeste el sau ce vrea...ca nici nu mi-a spus cat vrea diferenta la a mea :)...pur si simplu mi-a spus ca E28-ul meu l-ar fi vazut la 1500-2000euro pe masini.roĀ  :) (cum am mai spus...eu nu am gasit mai jos de 2500 euro-cred ca a facut o confuzie tipul) si ca ce-i oferisem eu era prea putin :) asta e...cred ca o sa-l sun in seara asta sa clarific cam cat vrea...macar sa stau linistit :o poate vrea 2500euro si atunci e posibil sa-mi creasca iar actiunile la bursaĀ  :) si atunci nu am deschis degeaba topicul astaĀ  :blink:

73036[/snapback]

sa stii ca masina aia a lui nu se vinde asa usor zic eu.ai putea sa-l mai lasi sa fiarba poate mai coboara daca are nevoie de bani.dar acum e si asta un risc.faci cum crezi. oricum succes :)

sa stii ca masina aia a lui nu se vinde asa usor zic eu.ai putea sa-l mai lasi sa fiarba poate mai coboara daca are nevoie de bani.dar acum e si asta un risc.faci cum crezi. oricum succes :blink:

73048[/snapback]

De aia nu ma agit nici eu...nu stau in apa si vb. lui roger...am mai vazut si alte bmw-uri in reviste (autosupermarket)...

• 2 weeks later...
Sincer, cauta-ti M50 B20 sau B25 Vanos. Eu am M50 B20 Vanos si is supermultsumit de el! Am 250.000km cu ea, si merge impecabil! In afar de filtre si ulei, n-am schimbat nimic la motorul asta! Si in general la masina... Ar fi doar amortizoarele care le-am schimbat la 200.000km!!! Si se cruceau mecanicii de la Filaret cand au vazut ca are bucsi, bielete, bascule etc de fabrica...

La capitolul consum ma situez cu ea pe la 12-13% in oras, si 10% in afara (daca merg cuminte, adica cu tr5 intre 60 si 100km/h, de ma depasesc si Daciile, scot si intre 7.5-8%, ceea ce mie mi se pare SUPER OK pentru motorul si greutatea masinii).

Nu te baga la masini cu gaz... Nu se merita... Parerea mea.

77772[/snapback]

Am gasit si unul 520, 24 valve, hidramat...din 92, cu numai180.000km ...initial il dadea la 4500 negociabil...cand a aflat ca sunt interesat de masina...5000 euro fix :)...masina e impecabila...dar pretul mi se pare tras de par...sau nu? :blink: pana una alta...o sa o refac pe asta pe care o am...ca pentru mine, nu pentru vanzare...cam putin peste 500 euro...bucse, pivoti, maruntisuri de la puntea fata..:)...daca o fi sa o dau pe asta..macar sa fie impecabila...nu caruta...sa ma caute cumparatorul si sa dea peste mine pe strada :)

Am gasit si unul 520, 24 valve, hidramat...din 92, cu numai180.000km ...initial il dadea la 4500 negociabil...cand a aflat ca sunt interesat de masina...5000 euro fix :)...masina e impecabila...dar pretul mi se pare tras de par...sau nu? :blink: pana una alta...o sa o refac pe asta pe care o am...ca pentru mine, nu pentru vanzare...cam putin peste 500 euro...bucse, pivoti, maruntisuri de la puntea fata..:)...daca o fi sa o dau pe asta..macar sa fie impecabila...nuĀ  caruta...sa ma caute cumparatorul si sa dea peste mine pe strada :)

77811[/snapback]

nu stiu ce sa zic de pret. eu am e34 524td din 91 si can am luat-o acum un an am dat pe ea 4800.stiu ca masinile diesel sunt putin mai scumpe dar ....... nu cred ca asta care ai gasit-o tu e foarte scumpa la 5 000 dar daca esti multumit de cea veche a ta mai bine o repari putin ca totusi si astalalta nu e chiar foarte noua asa ca eu zic ca faci un lucru bun :)

eh daca sunteti interesati va pot face si eu o oferta....e34 525td an 1995 5700 euro f putin negociabil... revizii doar la reprezentanta , geamuri, oglinzi electrice , casetofon bmw bussiness rds cu 6 boxe, clima manuala cu doua zone stanga dreapta de reglare temp, 2 x airbag(sofer+pasager) ,telefon Bmw perfect functional, perdea electrica spate. stare f buna.Daca vreti mai multe detalii dati un PM ..a ...sunt din Brasov.Nu accept schimb

nu stiu ce sa zic de pret. eu am e34 524td din 91 si can am luat-o acum un an am dat pe ea 4800.stiu ca masinile diesel sunt putin mai scumpe dar ....... nu cred ca asta care ai gasit-o tu e foarte scumpa la 5 000 dar daca esti multumitĀ  de cea veche a ta mai bine o repari putin ca totusi si astalalta nu e chiar foarte noua asa ca eu zic ca faci un lucru bun :)

77812[/snapback]

Singurele defecte ale masinii (vorbesc de masina pe care o am acum, E28), din punctul meu de vedere, sunt ca nu are AC si ABS. Din motivul asta vreau sa o schimb...dar daca tot o schimb, sa iau un E34..:blink:

i va pot face si eu o oferta....e34 525td an 1995Ā  5700 euro f putin negociabil...

77813[/snapback]

Foarte tentanta oferta si modelul...dar momentan m-am legat la cap pt 20 ani cu o investitie si prea curand nu cred ca o sa mai dau de o suma de bani satisfacatoare pt a ma apropia de ceva noutz, ca al tau :)

In rate nu o dai...cu avans 50%? :blink:

Foarte tentanta oferta si modelul...dar momentan m-am legat la cap pt 20 ani cu o investitie si prea curand nu cred ca o sa mai dau de o suma de bani satisfacatoare pt a ma apropia de ceva noutz, ca al tau :)

In rate nu o dai...cu avans 50%? :blink:

77909[/snapback]

la abs sunt intr-u totul de acord cu tine ca este necesar dar ac nu e chiar indispensabil. totusi la noi caldurile mari 1 luna maxim 2. restul de 10 nu ai nevoie de el. :)

depinde si de culoarea masinii....AC e util daca masina e neagra pt ca se incinge f tare vara dar asta e un avantaj iarna ..culoarea neagra atrage razele chiar daca afara e frig inauntru observi ca se incalzeste ...apoi ABS -ul te poate salva din multe situatii neplacute......despre masina cu avans 50% si rate din pacate nu pot da curs la oferta pt ca si eu am nevoie de bani pt a achita un viitor avans la un Bmw X3 si am nevoie de bani.M-am dus si la Bmw pt sistemul lor buy back dar nu sunt f increzator ca o sa imi dea cat as dori deoarece ei ofera mult sub pretul pietii.....o sa iau targurile la rand prin zona :blink:....investitie 20 de ani :)....nu pricep....banuiesc ca era o glumitza .Va salut

am avut E34 si cred ca un 525 cu motor M50 vanos e cea mai buna masina pt confort/putere/siguranta/fiabilitate dintre toate masinile din toate timpurile.

Ā 

Acum am E36 coupe pt ca E34le era 520 si alb dar cand o sa vreau masina de familie iau un E34 din ultimii ani si de restul banilor cu care as lua una din 200x ii pun pe ea tot ce se poate pune (diferential, navigatie, airbaguri, etc).

la abs sunt intr-u totul de acord cu tine ca este necesar dar ac nu e chiar indispensabil. totusi la noi caldurile mari 1 luna maxim 2. restul de 10 nu ai nevoie de el. :blink:

77915[/snapback]

Teoretic am nevoie tot timpul verii de AC...practic eu fac drumulete scurte prin oras, de 20-30 min...la serviciu si inapoi, si prin Cta...deci cu AC-ul ai dreptate...abia urci in masina si incepe sa se faca simtit aerul rece...ca trebuie sa te dai jos :)...Insa drumurile la munte (2 pe an, cu intreaga familie (suntem 4 persoane)) le facem cam vara...si se simte la drum lung de 4-8 ore (depinde de destinatie)...asta daca nu faci opriri....sa se mai incalzeasca masina si la soare

Insa cu ABS-ul..de cand o am (peste 5 ani) am avut 2 atingeri cu alte masini..si toate pt ca am pus frana brusca...s-au blocat rotile, desi inainte de a pune frana/in timp ce puneam frana am luat de volan pentru a evita atingerea...a mers ca cu sania...fara a tine cont de legile firesti ale directiei, tinand cont de legile inertiei :)

Atat am sa-i reprosez acestui minunat model/masina pe care o am eu acum...

In rest, tinuta de drum e excelenta, viteza de croaziera pe autostrada pe la 120-130 fara sa fortez motorul, am pus cauciucuri cu jante de 15, e :)

Insa, precum se spunea si in prezentarea despre E34, aspir la un model mai bun...si E34 mi-a inspirat incredere...mai ales ca am condus, pt putin timp, un 525i E34...incomparabile senzatiile :)

• 1 month later...
eh daca sunteti interesati va pot face si eu o oferta....e34 525td an 1995Ā  5700 euro f putin negociabil... revizii doar la reprezentanta , geamuri, oglinzi electrice , casetofon bmw bussiness rds cu 6 boxe, clima manuala cu doua zone stanga dreapta de reglare temp, 2 x airbag(sofer+pasager) ,telefon Bmw perfect functional, perdea electrica spate. stare f buna.Daca vreti mai multe detalii dati un PM ..a ...sunt din Brasov.Nu accept schimb

77813[/snapback]

Cand ai spus clima...te referi si la faptul ca are AC? Adica si raceste? Alte maruntisuri...de gen ABS...ai?

investitie 20 de ani :blink:....nu pricep....banuiesc ca era o glumitza .Va salut

77929[/snapback]

Cu riscul de a depasi pragul modestiei...nu era o glumitza...am luat prin credit ipotecar un imobil...si creditul se intinde pe 20 ani :)...incerc sa-l achit in mult mai putin timp...dar pana ma redresez putin...caut un E34 :) si-mi vand E28-ul