Jump to content

Chris Bangle a demisionat

Cristi B

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Bineinteles ca nu se poate ca designul sa multumeasca pe toata lumea. Intr-adevar gusturile nu se discuta.

Nimeni nu cumpara o masina doar din cauza designului. Se cumpara datorita calitatii, imaginii de firma, tinutei de drum, designului si nu in ultimul rand, comparand alternativa concurentei.

Daca E60 s-a vandut foarte bine nu este rezultatul designului sau discutabil ci datorita cumulului de factori anterior enuntat si chiar si unui anumit context socio-economic. (E60 fara M Paket arata aiurea rau)

Calitatea + imaginea + tinuta de drum sunt rezultatul experientei acumulate anterior cu fabricarea celorlalte serii. Dealtfel daca imi amintesc bine, E39 a luat premiul de "best car" 4 sau 5 ani.

Deci meritele vanzarilor bune nu trebuiesc atribuite in nici un caz lui Bangle, poate chiar predecesorilor sai.

Pt sustinatorii lui Bangle: nu intotdeauna evolutia sau revolutia aduce ceva mai bun. Si asta strict dpdv al designului si nu al calitatilor dinamice ale masinii.

Eu personal ma bucur ca Bangle a plecat deoarece s-a indepartat prea mult de spiritul BMW.

cat a sintetizat cum nu se poate mai bine:

BMW era de mult acolo... Bangle doar l-a facut ceea ce nu ar fi trebuit sa fie, adica o masina sportiva, dar lipsita de eleganta.

A facut dintr-un sportiv in costum un stripper in colanti.

Ăn ziua de azi brand-ul vinde maÂşina.

Ai dreptate, dar brand-ul scump se vinde atat timp cat sunt bani, te-ai uitat pe soselele patriei? Din decembrie nu prea mai sunt masini noi sau or fi da nu se vad de SH-uri.

BMW E90-facelift aproape absent, noul seria 7 am vazut doar in Gerrmania, si poze cu unul din Bucuresti pe site in rest cam bate vantul ... daca nu ar fi fost contextul economic modelele astea ar fi fost mai prezente pe sosele nu numai in poze. "Dar nu e bani multi nu e masina multe"

Nici celelalte marci nu o duc bine care nu sunt premium, modele abia aparute pe piata stau doar in showroom, nu vezi tu Citoen C5 (ce seamana din unele ungiuri cu BMW), Skoda Octavia Facelift, si alte modele abia aparute care erau destul de populare pe piata.

• 2 weeks later...

E60 mi se pare cea mai frumoasa caroserie desenata vreodata de BMW;e diferenta foarte mare fata de E39 care chiar mi se pare invechit;E60-ul are linii foarte proportionale,e suplu si nu e asa butucanos ca E39(poate nu e cea mai fericita exprimare);in ultimii 10 ani a evoluat radical stilul de design(laudat fie Ford pt. edge design)iar E60 reflecta intr-un stil elegant si reusit acest concept;daca vorbim despre interior,acesta e sobru,neprietenos,prea agresiv(prea exagerate muchiile ascutite si felul cum se imbina);din acest punct de vedere e un regres fata de interiorul lui e39 care inca mi se pare atractiv desi a fost desenat cu aproape 14 ani in urma.

Intr-adevar e doar o parere personala caci gusturile nu se discuta.

Părerea ta este foarte subiectivă şi este normal să fie aşa...

E60 este o maşină foarte frumoasă dar nu cred că există cel mai frumos BMW, fiecare model are personalitatea sa.

Cu toate acestea, design-ul E39-ului nu este deloc ĂŽnvechit.

Edited by Ciupanezu

• 3 years later...