Jump to content

Decizie M6

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

Ma gandesc sa fac anumite modificari la M6, am dat mail la Hamann, am primit raspuns in 12 ore:

Dear Mr. X, thank you for your inquiry about Hamann Motorsport.Attached please find the export price list of our products fior the BMW M6 model.Please note that all listed prices are export prices ex work. If you decide to let the work be done here, there are extra costs for installation and painting.If you require any further assistance please feel free to contact us at any time.

Best regards,

Savas SimsekExport / Sales Department

HAMANN GmbHKässbohrerstrasse 3D-88471 Laupheim Tel.: +49 73 92 / 9 73 20Fax: +49 73 92 / 9 73 22 26

Geschäftsfßhrer: Richard HamannAmtsgericht Ulm HRB 2135Steuernummer: 88002/50707UST-Id-Nr.: DE 147 031 091

www.hamann-motorsport.de

si lista atasata de modificari:

sunt in dilema...ce sa fac sau ce sa aleg ?

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu iti poti da seama de spoilere daca nu sunt poze, deci un kit exterior, jante sau mai stiu eu ce....nu stiu ce sa zic, fara poze.

Am vazut acolo delimitarea, parca spuneai ca vrei sa o scoti.

E destul de scump...

Da si tu detalii, vrei sa umblii la performanta sau la aerodinamica?

<_<

Edited by roco123

Guest poleposition

nu vreau tot ce e pe lista, in special performante (inclusiv sistem franare) si suspensie, poate si aerodinamica....

- HAMANN SPORTKIT HM/M +60

Up to 60 hp / 44 kW power increase, approx. 54 Nm torque increase

V/max 300 - 320 km/h (depends on wheel/tire combination)

Including:

HAMANN Sport high-performance headers

HAMANN Sport high-performance catalysts

HAMANN Center tube kit

HAMANN Sport rear muffler with 4 tailpipes ( e Ø 90mm )

HAMANN Sport air filter

HAMANN Optimized curve maps

HAMANN Deactivation of standard 250 km/h speed limit

10.980,00 €

Tires have to cope with higher maximum speed !

! Export only

HAMANN LOWERING KIT

4 progressive sport springs

Lowering by approx. 30 mm FA, 25 mm RA

HAMANN SUSPENSION + HIGH PERFORMANCE BRAKE SYSTEMS

Coupe Item-No.: 20 063 220

425,00 €

HAMANN SUSPENSION + HIGH PERFORMANCE BRAKE SYSTEMS

- HAMANN HIGH PERFORMANCE BRAKE SYSTEM FRONT AXLE

2 HAMANN brake discs 380 x 34 mm, slotted and vented

2 HAMANN 8-pot calipers in red color (other colors available for extra charge)

HAMANN special brake pads, HAMANN Stahlflex brake linings

HAMANN adapters, complete installation hardware.

8.490,00 €

- HAMANN HIGH PERFORMANCE BRAKE SYSTEM REAR AXLE

2 HAMANN brake discs 380 x 28 mm, slotted and vented

2 HAMANN 4-pot calipers in red color (other colors available for extra charge)

HAMANN special brake pads, HAMANN Stahlflex brake linings

HAMANN adapters, complete installation hardware.

4.950,00 €

HAMANN AIRBOX COVERS IN RED CLEAR-COATED CARBON VERSION

Covers for original airboxes in clear-coated carbon version colour red Item-No.: 80 099 700

3.980,00 €

Guest poleposition

in fine, ideea e ca nu stiu daca are rost...daca voi avea cine stie ce satisfactie...

totusi, sunt o groaza de bani... ca performane, pt 60 de cai nush ce sa zic, dar am o slabiciune pt Hamann.

mi-ar placea mult sa fac asta, dar ma gandesc si "cost efective"....

nu vreau sa pun kit turbo.

Guest poleposition
daca zici ca 35k ar fi bugetul ,...poate ar fi bine sa te uiti la o noua jucarie /masina decat sa investesti in asta !.. Succes

ma...nu, as vrea sa fac asta pt mine...de aia nu vreau kit exterior , emleme hamann etc.

mi-ar placea sa merg cu una facuta la H si sa imi dau seama de diferente, dar nu am cum.

cat se poate de sincer, vreau pt mine chestia asta, doar adun pareri obiective, poate ma arunc aiurea...

nu ma arunc la mai mult de 35k.

mai bine da-mi mie 10 000 , de 25 000 iti iei pt puiul de om 2 camioane de lucruri si pt aia 10 000 oricand vrei tu ma suni si te conving ca ai cea mai tare masina din lume, iar la sfarsit fac cat vrei tu vrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm <_<

Mi se par bani aruncati degeaba. O gramada de bani.

Inteleg sa ii pui un pachet aerodinamic ce te incanta, sa ii schimbi jantele sau alte chestii de genul asta; dar sa dai 10k pentru cativa cai in plus sau ptr alte frane cand deja ai mai mult decat suficient...

Guest poleposition
De banii ĂŁÂştia trimite-o ĂŽn SUA la evoms sau promotive

da-mi detalii.

tocmai pt ca sunt in dubiu, fac acest topic.

nu are legatura x6 M cu ce vreau eu, ca imi iau alta masina asta e altceva, o sa imi iau (nu bmw), dar vorbesc strict de M6. daca sa fac sau nu combinatia cu Hamann....

mai bine da-mi mie 10 000 , de 25 000 iti iei pt puiul de om 2 camioane de lucruri si pt aia 10 000 oricand vrei tu ma suni si te conving ca ai cea mai tare masina din lume, iar la sfarsit fac cat vrei tu vrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm <_<

EU pot sa fac si vvvvrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm si scrasnest de roti.

Acum pe bune daca faci modificarile respective unde ai sa le folosesti, am inteles ca vrei sa o faci pt tine, pt sufletul de copil nebun din tine, toti visam la masini supreme, dar nu isi au rostul la noi in tara, infrastructura drumurilor din RO nu merita o asa masina. Daca vrei masina in care sa investesti bani, suflet si timp ia un ursulet si restaureaza-l, modifica-l sau de ce nu chiar o pisica.

Guest poleposition

EU pot sa fac si vvvvrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm si scrasnest de roti.

Acum pe bune daca faci modificarile respective unde ai sa le folosesti, am inteles ca vrei sa o faci pt tine, pt sufletul de copil nebun din tine, toti visam la masini supreme, dar nu isi au rostul la noi in tara, infrastructura drumurilor din RO nu merita o asa masina. Daca vrei masina in care sa investesti bani, suflet si timp ia un ursulet si restaureaza-l, modifica-l sau de ce nu chiar o pisica.

pai in "infrastrucura asta" merg cu 507 cai si m6-le actual, nu am avut probleme.

dan_316i trebuie sa te gandesti... ca omu are 35k de spart... nu inteleg.. de ce gestionati voi... mai bine sa-i cumpere la nevasta o poseta de 15.000 ? si lui un ceas de 20.000 ?... de fapt pana la urma tot acoloe <_<... lasati omu in pace sa-si faca M6-le cum vrea....

Ma gandesc totusi ca la m6 aspirat 507 cp.. nu orice gigi pe 200 de euro poate sa-i dea 60cp in plus.. totusi e un M.

Io's omu a zis clar.. ca astia-s bani alocati ptr M6... ca oricum are de gand sa-si ia alta masina sport..alta marca...nu BMW.. sigur nu o sa fie japoneza :)

Edited by Cristi.MD

Guest poleposition
Io's omu a zis clar.. ca astia-s bani alocati ptr M6... ca oricum are de gand sa-si ia alta masina sport..alta marca...nu BMW.. sigur nu o sa fie japoneza :)

<_< mda.