Jump to content

Politia ne pune viata in pericol?!?

test225

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Se poate, nu prea am mers pe acolo.Prin US/Canada te opreste pe banda de urgenta.

ĂŽn germania, distanţa ĂŽntre benzinării pe autostradă, e cam de 30-50 km. ĂŽntre benzinăriile astea, mai găseşti minim 3-4 ausfahrt-uri, şi mai vreo 2 parcări cu budă sau fără. deci nu prea mergi 20km fără ieşire. asta poate ĂŽn canada şi australia. <_<

Edited by blue6

ca sa fie lucrurile muult mai clare, caci tocmai m-am intors de la un drum de vreo 4300 km...

am vazut masini oprite pe banda de urgenta de catre politisti atat in Ungaria (3) cat si in Austria (1) si Germania (1)...

ce mi-a placut la nemti a fost ca nici macar nu era vorba de masini inscriptionate cu "polizei", doar un VW Passat 4 motion, care avea haionul ridicat si un indicator cu semnul de "ocolire" format din stroboscoape albe intermitente...

in rest, acte, capote ridicate, serii de caroserie... lumea era pe treaba... nu interesa pe nimeni ca sunt opriti pe banda de urgenta, pe-acolo nu se circula, de aceea se si numeste banda de urgenta...

xxl, nu ºtiu ce ai vãzut tu, eu am zeci de mii de km de germania, ºi zeci de opriri de cãtre poliÞie. niciodatã pe banda de urgenÞã.... urgenÞã, se referã la altfel de urgenÞe... aveau Într-adevãr, de la golf4 la e39, toate cu display pe parbrizul spate, pe care apare bitte folgen, ºi tre' sã-i urmezi pânã la prima parcare sau primul ausfahrt.... am fot oprit de poliÞie, vamã, la dracu',pânã ºi de BAG, ºi niciodatã pe banda de urgenÞã!

Rosenheim...

niste mustaciosi, probabil etnici turci, cu 2 MB-uri...

@blue6: si eu merg destul de mult in afara, am fost si eu oprit de N ori, de fiecare data in parcari sau benzinarii...

de-asta am si mentionat ca, dupa ce am vazut ca inclusiv nemtii opresc masini pe banda de urgenta, au pozitionat Passat-ul cu haionul deschis la maxim si cu strobo ON... sa fie vizibili, oricum...

Asta vara am mers la mare si m-a luat radaru cu 190 si nu m-a oprit pe loc...in schimb peste 5km in dreptul unei parcari mi-a sarit un individ in fata care imi facea semn sa intru in parcare (el pe banda de urgenta eu pe banda2) ..... evident ca nu am oprit ! Nu am primit acasa nici pana in ziua de azi !

Pe autostrada? Cam cit de ignoranti si prosti si [fara cuvinte] poate fi militia rromina cit sa nu aiba doua masini de patrulat pe autostrada sa faca o treaba civilizata?!?

Chiar dobitoc pot spune .

@Ciupanezu Avea o camasa albastru cu alb parca (atata am putut sa observ) eram atent la drum......

era in uniforma...

Asta vara am mers la mare si m-a luat radaru cu 190 si nu m-a oprit pe loc...in schimb peste 5km in dreptul unei parcari mi-a sarit un individ in fata care imi facea semn sa intru in parcare (el pe banda de urgenta eu pe banda2) ..... evident ca nu am oprit ! Nu am primit acasa nici pana in ziua de azi !

Pe autostrada? Cam cit de ignoranti si prosti si [fara cuvinte] poate fi militia rromina cit sa nu aiba doua masini de patrulat pe autostrada sa faca o treaba civilizata?!?

Chiar dobitoc pot spune .

@Ciupanezu Avea o camasa albastru cu alb parca (atata am putut sa observ) eram atent la drum......

era in uniforma...

Conteaza in ce era ? Intr-o distanta de 40-60m sa sari in fata unei masini care merge cu 200km/h este inconstienta curata !

• 2 weeks later...

Alt exemplu de imbecilitate din partea poliţiei rutiere: http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...u-ce-crezi.html

Auzi, cata finete, biserica mamii lui, ia-i permisul, de bulangiu. Mi-aduc aminte o vorba de-a lui tata, din tineretea mea naiva, cand mi-a zis razand de un "sef" de la politie, care cauta sa ma impresioneze cu stiinta lui ed carte si zicea numai dobitocii, ca "ce vrei, asta acum 15 ani asta pastea oile pe izlaz in spatele garii, si l-au trimis comunistii la scoala, ca era de origine buna".

Rares, UNDE voiai sa opreasca soferul ala??? 500 de metri la viteza aia?

Biserica mamii lui de mosneag, ia sa-l lasam noi fara paine.

Cred ca mi-as lua ban daca as scrie aici ce le-as face alora.

Edited by ihearto

• 2 months later...

haha vad ca creste spiritul civic anti politie rutiera pe forum <_<

la mai mare :)

daca maimuta fiind, sari in fata masinii pe autostrada si daca de asemenea, maimuta fiind, iti opresti masina (de politie) fara avertizari vizuale serioase pentru cei care vin din spate inseamna ca nu ai nici macar creier de maimuta, ci de musca din aceea care se lipeste de parbriz.

nu mi-a venit sa cred cand am vazut poze cu groapa aceea de la un pod de pe A2 cum maimutele stateau intre banda 1 si 2 dirijand circulatia spre banda 2. oare au ceva in cap mai mult decat mustele?

Edited by Piovra

65 km/h .... trebuie sa caut PV-ul meu cu 64km/h sa-l postez si eu :)

pai e periculos pe banda de urgenta, daca pe langa cei opriti (pentru 160km/h) trece unul cu 300km/h, ii sufla pe toti de acolo <_<

Deobicei nu te opreste ala care sta cu radaru, mai este inca unu mai incolo, ala te opreste.

nu este legal , ca procesul verbal sa fie intocmit de catre alt agent de politie , cel care constata fapta trebuie sa scrie si procesul verbal.

Ei, na? Unde scrie asta, Bestl33? Unde scrie ca n-ar fi legal?

in codu de procedura. agentu constatator trebuie sa intocmeasca procesu verbal pt ca el raspunde de de scrie acolo in cazu unei contestatii. is atatea feluri in care poti castiga un proces la o contestatie chiar si dak esti filmat ai nevoie de un avocat bun. care se pricepe bine si cunoaste legislatia rutiera.

eu, pe cand aveam dacia, am fost oprit tot asa pe banda din dreapta, iar in urma mea a fost oprita o doamna si incercand sa se opreasca in fata mea, mi-a frecat aripa stanga cu toata lungimea masinii ei(VW Jetta, model vechi), politaii, vazand cine e doamna au incercat sa ma scoata pe mine vinovat ca am plecat fara sa ma asigur, dar cand am scos cheile din buzunar, ca nici nu apucasem sa le bag in contact, si cand le-am zis ca sun la 112 sa vina cineva sa faca adevarata constatare, s-au razgandit, dar m-au luat deoparte si mi-au zis sa incerc sa ma inteleg cu doamna ca proces verbal nu pot sa-i faca, pt ca e ceva nevasta de-l unui sef de-al lor. Si asa m-am ales si cu amenda si cu masina lovita, mi-a dat femeia 100 de lei, din care am platit amenda....

eu, pe cand aveam dacia, am fost oprit tot asa pe banda din dreapta, iar in urma mea a fost oprita o doamna si incercand sa se opreasca in fata mea, mi-a frecat aripa stanga cu toata lungimea masinii ei(VW Jetta, model vechi), politaii, vazand cine e doamna au incercat sa ma scoata pe mine vinovat ca am plecat fara sa ma asigur, dar cand am scos cheile din buzunar, ca nici nu apucasem sa le bag in contact, si cand le-am zis ca sun la 112 sa vina cineva sa faca adevarata constatare, s-au razgandit, dar m-au luat deoparte si mi-au zis sa incerc sa ma inteleg cu doamna ca proces verbal nu pot sa-i faca, pt ca e ceva nevasta de-l unui sef de-al lor. Si asa m-am ales si cu amenda si cu masina lovita, mi-a dat femeia 100 de lei, din care am platit amenda....

frate dak ai facut ce scrie acolo esti slab rau. eu imi luam minim 500 de euro. putea sa fie barbasu ministru de interne. iar dak nu imi dadea banii erau obligatii sa ii suspende permisu si sa imi fac masina pe asigurarea ei. cat timp esti cu legea in mana nu poate sa te contrazica nimeni. ai niste drepturi, chiar dak in romania ii posibil orice.

Edited by Stefan M

eram cu Dacia a' batrana, mi-a frecat numai coltul aripii binisor si mi-a desfacut un "flaps" din ala de cauciuc...

eram si lovit cu spalatoarea ca-mi dadusera amenda, ma grabeam undeva si chiar nu aveam chef de scandal...