Jump to content

BMW E46 coupe 330 d

blue_bmw330

Recommended Posts

superba masina, superba motorizarea <_<

sa o stapanesti sanatos si fara incidente. vrei sa schimbi finala cu totul sau doar terminatiile? daca tot schimbi finala complet, iti recomand sa faci o investitie intr-o toba de firma gen Eisenmann, ii va da un sunet fenomenal. :)

poate apari la intalnire sambata la Academia militara de la 14.00 sa o admiram si noi pe viu.

hehe, incep sa apara 3000 diesel-urile :bashwall:

O sa fac tot posibilul sa apar......am auzit de Eisenmann m-am uitat pe site ....sunt ceva banuti.... sa vad cum o sa stau cu finantele si oricum asta este primul lucru care-l voi face

ti-am vazut azi masina la rond pe maior coravu

ciudata finala aia, un tips mai gros si unul mai subtire, asa e moda mai nou? :)

Da am fost la clinica acolo.....asta este o sa pun flexul pe ea...pe toba <_<

masina de noua a costat vreo 55.000 euro

masina este pe firma.... nu poti sa vinzi asa masina pe 15000 mii ca ramai cu 12500 in mana ca restul este tva

asa ca din 25.000 ramanea cu 20.000 in mana... e oricum ....fiecare are parerea lui...

E scumpa pentru ca e foarte rara. Editie Clubsport.

Multumesc

pura curiozitate ..cat a costat masina ..

cam 10.000 euro restu cadou....(pana la cat face masina...depinde de evaluator)

numai jantele de pe masina si cu anvelope au costat asta vara 2000 si ceva de euro.....

E foarte frumoasa masina, dar si eu sunt de parere ca a costat cam mult chiar si cu facutara pe cei 25k.

Nu este scumpa, atat a costat aceasta masina in 2005 de noua ...eu am actele neamtului de la care am cumparat-o si a mea a costat 43 000 euro ... (320cd coupe luna 9 /2004 ) bineinteles ca eu am dat in 2008 sub jumate din acesti bani ....cam asta inseamna sa cumperi masina de noua <_< vrei 0 km arunci banu' pe geam sau oriunde ne dorim :) Edited by edy1092

Masina a costat mai mult ca un 330cd normal, pentru ca este editie limitata Clubsport, asa cum in State este 330i ZHP performance package. Ma rog, asta daca chiar este Clubsport cum scrie pe praguri, si nu au fost puse ulterior.

Pacat ca nu are ceva cai in plus cum are modelul ZHP.

330 Clubsport Package (UK)

This package lacks the BMW Performance Engine Kit which is included with the US ZHP however the UK 330i engines already have a slightly higher power/torque rating than the USA model at 231bhp and 221lb/ft. The suspension is the same as the ZHP and is labelled M-Sport Suspension II.

Special Clubsport (Euro Only)

Front bumper splitters

GT rear wing

Door sills

Clubsport Style 18" wheels with 225/40R18 front, 255/35R18 rear performance tires

Exterior paint choices of Titanium Silver, and two "BMW Individual" colors Estoril Blue and Velvet Blue

20kg of sound deadening removed to lighten the vehicle and increase the engine sound inside the car

The Clubsport Package is not to be confused with the M-Sport package

Este si in Cluj si pe forum un tip cu un 325ci Clubsport edition, a fost la o intalnire cu masina, deosebita.

ce chestie tare. sa scoata antifonarea ca sa usureze masina cu 20kg si sa mareasca zgomotul motorului in interior <_<

masina asta nu e neagra? din cate vad negru nu e culoare standard pentru modelul clubsport.

masina este albastra....in poze nu prea se vede bine....

ce chestie tare. sa scoata antifonarea ca sa usureze masina cu 20kg si sa mareasca zgomotul motorului in interior :)

masina asta nu e neagra? din cate vad negru nu e culoare standard pentru modelul clubsport.

nu prea se vede bine nici aici.....cel mai bine o sa se vada sambata la orele 14 la intalnire....o sa fac tot posibilul sa ajung...