Jump to content

dvd navi cu romania pentru seria1?

Recommended Posts

Navi Business NU contine nici macar Ungaria (acoperirea se opreste la Austria venind dinsre vestul Europei spre est). De Romania ... nici pomeneala.

Te contrazic, Eu am navi business 2009-1 care are ungaria la nivel de strada toata cu acoperire 100% si cu poi-uri suficiente.

Exista pana si Nagylak / Border Crossing to Romania.

Are si Cehia si Slovacia dar nu am verificat acoperirea.

Dupa cum arata si aici, Businessul fie el si 2009-01 NU contine Ungaria:

http://cgi.ebay.de/BMW-DVD-EUROPA-BUSINESS...%3A1|240%3A1318

Daca iti dau eu DVD-ul gratis si are ungaria dai o lada de bere?

L-am mai dat catorva de pe forum care tot asa nu au crezut.

Sunt din bucuresti. Daca esti pe aproape te astept cu dvd-ul pregatit. Merge pe orice model de navi business. Eu am un E87, un E90 si un E60 toate cu navi business si cu discul asta m-am plimbat jumatate de ungarie. Iti garantez ca budapesta este impecabila din punctul de vedere al hartii si al poi-urilor.

PS: Oricui este interesat, ii pot trimite discul. Nu il vand, nu vreau bani, pentru ca imi fac sila speculatorii care le fura de pe net si apoi le vand.

Vreau doar contravaloarea unui blank DVD+R si taxe postale daca e cazul.

Dupa cum arata si aici, Businessul fie el si 2009-01 NU contine Ungaria:

http://cgi.ebay.de/BMW-DVD-EUROPA-BUSINESS...%3A1|240%3A1318

A si inca ceva.

Ala pe ebay nu are discul original. Daca te uiti cu atentie la poza a pus el un dreptunghi rosu si a scris "2009-1" drept pentru care nu a avut descrierea originala a discului.

Cred ca asta e cauza pentru care nu apare mentionata ungaria.

Sunt destui turci in germania sa vanda si ei niste copii luate de pe torente, stai linistit.

Eu nu am zis ca nu te cred ci am adus la cunostinta o informatie oficiala (mai am si alte surse ... nu doar cea de pe ebay). Aveam si unele fotografii cu, coperta originala de la DVD-ul Business in care NU aparea Ungaria. E vorba de 2009-01. Daca mint si aia .... mint si eu.

Eu nu am zis ca nu te cred ci am adus la cunostinta o informatie oficiala (mai am si alte surse ... nu doar cea de pe ebay). Aveam si unele fotografii cu, coperta originala de la DVD-ul Business in care NU aparea Ungaria. E vorba de 2009-01. Daca mint si aia .... mint si eu.

Ti-l fac cadou.

Da-mi PM unde sa ti-l trimit daca nu esti din Bucuresti.

<_<

imi pare rau, dvd-ul [pentru romania] pentru mk4 nu merge pe seria1, am incercat astazi cu al meu de pe 320 si nu il vede <_<

Normal ca nu merge. Seria 1 nu are navigatii decat idrive business si professional.

pentru pro este versiunea 2008-2 si 2009-1 care la harta romaniei sunt identice si au doar drumurile principale. este asa zisa harta de tranzit care iti permite sa treci prin romanica si atat.

pentru business este versiunea 2009-1 care nu are romania deloc dar are europa completa inclusiv grecia si ungaria.

Sa speram ca la 2009-2 va fi si ceva din romania, macar un tranzit.