Jump to content

Accident pe N. Grigoresc

alex77xax

Recommended Posts

Am trecut pe jos fiind, pe B-dul N. Grigorescu si am vazut o motocicleta rupta rau, un BMW negru E 46 oprit pe scuar, un om plin de sange intins pe iarba ... si binenteles, multa lume ...

Stie careva ce s-a intamplat ? BMW-ul pe partea dreapta nu parea lovit ...

Atasez cateva poze, ca tot aveam aparatu` la mine :

Edited by alex77xax

a dat un pic de caldura si au iesit motocicletele, ca deh.. acum poa' sa mearga <_<, si au inceput si accidentele

nasol

ochii in 4/6/8.............

Adevarat spui . La inceput (acum 3-4 ani) eram de partea lor . Spuneam ca nu au grija soferii de ei , ca ii ignora , ca nu ii baga in seama si se intampla accidente.

M-am convins treptat ca nu e asa . Sunt niste incompetenti si teribilisti (99% dintre ei) ! PRIMESC CEEA CE MERITA !

Nu mai punem la socoteala faptul ca daca omor eu un motociclist din vina lui raman cu sechele pe viata ca am omorat un om totusi.....pentru ce ? pentru ca un dobitoc si un teribilist merge cu 120-140km/h in oras si se baga prin dreapta si pe urma tipa ca ii omoram ? ASTA MERITA !

a dat un pic de caldura si au iesit motocicletele, ca deh.. acum poa' sa mearga <_<, si au inceput si accidentele

nasol

ochii in 4/6/8.............

Adevarat spui . La inceput (acum 3-4 ani) eram de partea lor . Spuneam ca nu au grija soferii de ei , ca ii ignora , ca nu ii baga in seama si se intampla accidente.

M-am convins treptat ca nu e asa . Sunt niste incompetenti si teribilisti (99% dintre ei) ! PRIMESC CEEA CE MERITA !

Nu mai punem la socoteala faptul ca daca omor eu un motociclist din vina lui raman cu sechele pe viata ca am omorat un om totusi.....pentru ce ? pentru ca un dobitoc si un teribilist merge cu 120-140km/h in oras si se baga prin dreapta si pe urma tipa ca ii omoram ? ASTA MERITA !

nu fi rau cu ei.. eu zic ca 98% :)

adevaru e ca au aparut iar si au o sete de nestavilit dupa iarna asta.

adevaru eu.. cand se strecoara printre 2 benzi.. chiar nimeni nu trebuie sa le dea prioritate si sa-i bage in seama... daca stau cuminti in banda.. ca oricare alt autovehicul... nu patesc nimic sau ma rog se reduce procentajul accidentelor simtitor... da cand se strecoara printre masini in trafic.. chiar nu au ce comenta... zic eu... trist ca ajung sa guste asfaltul... dar e vina lor... eu nu trebuie sa-mi dezvolt "spidy senses" incat sa merg "sinusoidal" pe banda mea... ca sa fac loc la motociclisti ca ei se strecoara... nu ?

Are dreptate Ciupi. Nu are rost sa gandm astfel, toti avem un gram de salbaticie in sange...care iese la iveala cand te aflii la ghidonul sau volanul unei masinarii puternice!

Asta este, motocilcletele sunt periculoase si fiecare isi asuma riscurile sale cand conduce cu imprudenta asa ceva!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.