Jump to content

Dat jos folie neagra

Staticxxx

Recommended Posts

bine...metoda cu frecatul putea sa-mi zica si mamaie.

Intrebam daca exista vreo solutie/rezolvare mai rapida si fara batai de cap aka frecat 5 ore.

Parca nu am chef sa-mi petrec o dupa amiaza intreaga frecand.

PS: merge cu bere?

<_<)

Edited by Staticxxx

bine...metoda cu frecatul putea sa-mi zica si mamaie.

Intrebam daca exista vreo solutie/rezolvare mai rapida si fara batai de cap aka frecat 5 ore.

Parca nu am chef sa-mi petrec o dupa amiaza intreaga frecand.

PS: merge cu bere?

<_<)

exact cum a spus colegul de mai sus ..cu feonul si multa rabdare ..Va iesi perfect si nu va lasa urme ..totul e sa nu te grabesti !..fara feon nici nu are rost sa incerci .

Am dat si eu la o masina folia jos. Eu nu am avut un incalzitor de aer cald, am inteles ca merge mai usor si nu ramane lipiciul de pe folie pe geam. Eu am dat folia jos tragand usor de ea dupa care cu o carpa cu diluant am sters geamul. Merge destul de usor, nu trebuie sa freci prea mult. Mai greu e sa tragi folia de pe geamuri, fara sa se rupa. Cred ca la aer cald nu ar mai ramane lipiciul de pe folie pe geam, daca poti fa-o asa.

Exista mai multe tehnici care pot fi folosite pentru a indeparta folia. Poti incerca sa o incalzesti usor cu un pistol de aer cald in timp ce o dezlipesti de pe geam.

Daca intampini probleme sau nu vrei sa te complici este recomandat sa apelezi la un aplicator profesionist, care poate evalua starea foliei si poate alege metoda potrivita pentru indepartarea ei.

eu unul am dat-o foarte usor cu acetona......am dat pe folie cu un tampon imbibat in acetona de 2 3 ori pe tot geamul si dupa am tras usor de ea si se dezlipeste,dc iti mai ramane pe geam tot cu tamponu de acetona insisti putin pe locul ala si se curata FOARTE .foarte usor.prima data am incercat cu un feon si cu o lama si am zgariat si geamul si mi-a luat foarte mult timp,am invatat din greseli.

incearca sa nu folosesti diluant benzina sau acetona.cauta in detergent de geamuri care sa contina alcool ,uda abundent geamul si freci cu un burete de vase care sa fie cu teflon ,gasesti la marketuri unele albastre de la 3m.daca folosesti un burete abraziv normal ,risti sa zgarii geamurile

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

nush mi sa spus...ca asa e el original

orikum am razuit

a iesit

urat

am voposit cu spray

era unu pe terminat.

am dat de aproap

e a iesit cu valuri..trebuie..sa fac rost de niste acetona..iar dau jos ce am vopsit cu spray metalizat,cumpar spary nou...vopsesc cu pulbere de la distanta...si o so termin si pe asta