Jump to content

DUPA VOPSIRE

kathalin

Recommended Posts

in mod normal poti s-o speli a daoua zi dupa ce ai luat-o din service, daca a fost uscata asa cum trebuie, cuptor min 12H.

recomandarea mea e sa o lasi 7 zile

numai daca esti sigur ca aia au uscat-o calumea si au dat si un polish bun poti sa o speli linistit

daca masina nu stat la cuptor dupa ce a fost vopsita, ar trebui sa treaca 1 luna, mai ales ca afara in perioada asta sunt temperaturi relativ scazute ...

Eu nu pot sa-mi imaginez ca mai exista cineva care vopseste masini fara cuptor ...O usuca la soare ? ..Minim 20 min se sta la cuptor ...si cam 12 ore dupa nu se monteaza, spala

in mod normal poti s-o speli a daoua zi dupa ce ai luat-o din service, daca a fost uscata asa cum trebuie, cuptor min 12H.

recomandarea mea e sa o lasi 7 zile

numai daca esti sigur ca aia au uscat-o calumea si au dat si un polish bun poti sa o speli linistit

12h trebuie sa stea masina la cuptor dupa vopsire? <_< asta chiar nu o stiam :) uite asa mai inveti ceva de pe forum... ce bun e! :bashwall:

on topic: masina o poti spala incepand cu a doua zi dupa vopsire (consider ca vopsirea se face in cuptor) insa cu putina grija

Edited by io's

daca masina nu stat la cuptor dupa ce a fost vopsita, ar trebui sa treaca 1 luna, mai ales ca afara in perioada asta sunt temperaturi relativ scazute ...

Eu nu pot sa-mi imaginez ca mai exista cineva care vopseste masini fara cuptor ...O usuca la soare ? ..Minim 20 min se sta la cuptor ...si cam 12 ore dupa nu se monteaza, spala

mai sunt unii care vopsesc diverse componente, in garaju` lu` vecinu` sau mai stiu eu unde ... <_<

Eu zic ca cel mai indicat e sa nu o speli 2 sapt, am patit-o cu masina dinainte la bmw, am vopsit o aripa ca ma sters unu si am spalat masina dupa vreo saptamana la peri si a ramas ca zgariata.

oricum la perii a fost cea mai proasta alegere

Am zis ca sa nu merg cu ea la nunta murdara, numai la peri am gasit si am zis ca nu o fi chiar asa sensibila.

teoretic ar trebui sa iasa la polish ce spui tu ..Eu am luat-o mai urat in sensul ca dupa ce am luat masina a inceput sa ploua ..evident ca s-a patat dar am rezolvat cu polish la masina la ED ..30 ron ..3 min de polish ...hahaha funny huh ! ..

v-am urmat sfaturile si nu am spalat-o,au trecut aproape 2 sapt,sa mentiionez k a fost vopsita la skoda,a stat in cuptor dar nu stiu exact cat ,si apropo de polish,ce polis e mai bun sa ii dau pt k dobitocii dreacu ce au fost nu au izolat-o bine si pe partea cealalta sunt niste mici stropi de culoare gri ori e vopsea ori fuller (asa cred k ii zice la ultima mana inainte de vopsea)dc gresesc imi cer scuze si va rog sa ma corectati,ei nu sunt prea foarte vizibili dar se simt la mana si nu imi place deloc,cica treaba buna facuta,,,,,,/!!!!!!!!!!!k sa nu mai zic k am lasat masina acolo 1 sapt si am luat0o cu peste 250 de km facuti ,oare cum o fi posibil in service ????<_<)))) clar k cineva a avut nevoie de masina ,,,,,,,,,asta e invatare de minte!!!!!