Jump to content

schimburi E90

marss

Recommended Posts

sal bmw-istilor...vine primavara si vreau sa schimb toate consumabilele. ce mi recomandati,firme preturi etc

1.ulei (tip,marca.cantitate,pret)

2.filtru ulei (firma,pret)

3.filtru motorina(firma.pret)

4.filtru aer(firma,pret)

5.filtru epurator(firma,pret)

....daca uit ceva va rog sa ma completati...ms

nu fac reclamĂŁ, dar eu am schimbat uleiul acum 2-3 sĂŁpt Âşi l-am luat de la Groza Dan cu 37 lei (pe site este 42) nu Âştiu exact care este preĂžul acum(bmw 5w-30 longlife 04).

filtrele tot de la el le-am cumpĂŁrat, toate mann, ĂŽnsĂŁ nu mai Âştiu preĂžurile exact.

filtrul epurator poĂži sĂŁ nu-l schimbi, ci sĂŁ-l cureĂži pe cel de pe maÂşinĂŁ cu un spray, pt cĂŁ el modelul din plastic gol.

toate consumabilele astea costĂŁ undeva la 500-600 ron.

• 1 month later...
salut...am schimbat tot cu filtre mann si originale epuratorul plus filtru motorina si va zik ca i alta masina...parca trage mai bine,e mai silentioasa parca...adevarul ca erau cam imbacsite alea vechi....recomand grozadan pt piese....la bavaria am sunat si ma costa 15oo ron fara tva ...am iesit cu 900 ron ...

salut...am schimbat tot cu filtre mann si originale epuratorul plus filtru motorina si va zik ca i alta masina...parca trage mai bine,e mai silentioasa parca...adevarul ca erau cam imbacsite alea vechi....recomand grozadan pt piese....la bavaria am sunat si ma costa 15oo ron fara tva ...am iesit cu 900 ron ...

ai ieºit tu mai ieftin dar pentru diferenÞa de 600 lei primeai o ªtampilã pe cartea de service ºi primeai ºi dupã câteva zile un telefon sã te Întrebe dacã ai fost mulÞumit <_< ºi În plus primeai ºi incertitudinea bonus cã poate nu Þi le-au schimbat :)

n am primit telefonul respectiv dupa cateva zile...dar am primit si stampila pe cartea de service plus un spalat la sfarsit...garantie si factura! deci 900 cu tot cu manopera....mai exact 934 ron ca am factura aici...

• 2 weeks later...
n am primit telefonul respectiv dupa cateva zile...dar am primit si stampila pe cartea de service plus un spalat la sfarsit...garantie si factura! deci 900 cu tot cu manopera....mai exact 934 ron ca am factura aici...

sa va dea dumnezeu sanatate si multi km fara probleme .multumesc de ajutor ca sunt incepator in materie de bmw o am de 3 zile si mi-e drag sa fac singur schimburile(am avut opel inainte) acm sa caut filtrele de aer si de motorina <_< si epuratorulsa il spal.esenta de automobil :)