Jump to content

lucrari de primavara

Gully

Recommended Posts

salutare

ca tot a fost soare si cald m-a apucat un chef nebun de a mai surubari ceva pe la masina

cum mi s-a intamplat acum vreo luna ca in aeroport la otopeni sa-mi sterpeleasca cineva o pleoapa, ailalta era lipta cu silicon, am luat de Brandex perechea lipsa le-am vopsit si apoil lipit pe far.

Angelurile le-am schimbat ca celelalte licareau, si ma eneravu - probablil si pe altii, in trafic

si in final m-am bagat in bord si am "carbon - at" cate ceva.

e under construction, inca

asta e ceea ce a iesit pana acum:

Edited by Gully

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

salutare

ca tot a fost soare si cald m-a apucat un chef nebun de a mai surubari ceva pe la masina

cum mi s-a intamplat acum vreo luna ca in aeroport la otopeni sa-mi sterpeleasca cineva o pleoapa, ailalta era lipta cu silicon, am luat de Brandex perechea lipsa le-am vopsit si apoil lipit pe far.

Angelurile le-am schimbat ca celelalte licareau, si ma eneravu - probablil si pe altii, in trafic

si in final m-am bagat in bord si am "carbon - at" cate ceva.

e under construction, inca

asta e ceea ce a iesit pana acum:

Arata urat tot facut carbon asa ...si "chestia" aia de pe volan e de`a dreptul hidoasa ...parerea mea

legat de volan, recunosc - nici mie nu imi place, dar vara imi transpira palmele si .... iar in al doi-lea rand vreau sa il mentin cat mai neuzat - conteaza cand vand masina

schimbatorul nu pote fi imbracat in folie de carbon ... e din piele, nu prinde si daca prinde nu ramane acolo, asta se schimba cu totul

in rest, e treba de gusturi...

Cat subiectivism ... si legat de un post anterior multi oameni nu pot conduce fara husa pe volan pentru ca le transpira mainile sau doar vor sa isi protejeze volanul stock :bashwall:.

pt ce sa pastrezi volanul? pt cel care o sa cumpere masina daca o vinzi? :)

Exact. Tot ce tine de intretinerea unei masina tine si de perspectiva in viitor.Daca acum e obiectul tau , alta data va fi al altcuiva <_< .

legat de volan, recunosc - nici mie nu imi place, dar vara imi transpira palmele si .... iar in al doi-lea rand vreau sa il mentin cat mai neuzat - conteaza cand vand masina

Cu 100 € ĂŽl faci ca nou.

stiu! altu nou <_<, il mai las pe asta, inca

Farul dreapta e crapat?Mi se pare aburit.Cat despre carbon daca tie iti place e foarte ok :)

nu !

tocmai plouase

cred ca te-am vazut acum 10 min pe sos Viilor,cred ca ai facut stg. spre bmw filaret..erai oprit la semafor si eu am traversat,in timp ce ma uitam la masina ta,doar ce parcasem ... <_<

daca nu erai tu era un e46 negru -albastru inchis...GFC la nr ,sticker pe luneta si suporti bmwclub...

Edited by POIUYT

Cat subiectivism ... si legat de un post anterior multi oameni nu pot conduce fara husa pe volan pentru ca le transpira mainile sau doar vor sa isi protejeze volanul stock :).

Ca sa nu-ti mai alunece mainile pe volan poti sa-ti pui o husa mai de calitate (am sa iti pun o poza cu ce am eu).

De ce la tine se deschide invers capacul de la sertarul de sub clima? Am impresia ca atunci cand este deschis nu se trage cu totul inauntru, nu? Cred ca este montat invers <_<

LE: Iata:

post-11219-1234259532_thumb.jpg

Edited by chriss

Cat subiectivism ... si legat de un post anterior multi oameni nu pot conduce fara husa pe volan pentru ca le transpira mainile sau doar vor sa isi protejeze volanul stock :).

Ca sa nu-ti mai alunece mainile pe volan poti sa-ti pui o husa mai de calitate (am sa iti pun o poza cu ce am eu).

De ce la tine se deschide invers capacul de la sertarul de sub clima? Am impresia ca atunci cand este deschis nu se trage cu totul inauntru, nu? Cred ca este montat invers <_<

offtopic:

sti cumva de unde se poate cumpara o usita din aia de la sertarul de sub clima si cat costa?

mersi

cred ca te-am vazut acum 10 min pe sos Viilor,cred ca ai facut stg. spre bmw filaret..erai oprit la semafor si eu am traversat,in timp ce ma uitam la masina ta,doar ce parcasem ... :bashwall:

daca nu erai tu era un e46 negru -albastru inchis...GFC la nr ,sticker pe luneta si suporti bmwclub...

m-ai prins!!!

am fost la filaret ptr. ulei si filtru

am vazut pe cineva care sa uita la masina la semafor, in special la numar, tu erai!

Cat subiectivism ... si legat de un post anterior multi oameni nu pot conduce fara husa pe volan pentru ca le transpira mainile sau doar vor sa isi protejeze volanul stock :unsure: .

stiu modelul asta de husa dar e din "piele" si cu ea sau fara tot aia e,

am cautat si mai caut ceva textil finut, am avut pe un renault si am vandut masina cu ea cu tot :)

Edited by Gully

Cum adica cu ea sau fara ea tot aia e? Am mers asta`vara cu un 307 si cand am pus mana pe volan era sa-mi dau una peste ochi, atat de rau aluneca. La mine n-am nicio treaba. E de calitate, si chiar isi face treaba.

eu am mers acum cateva zile cu un alfa romeo cu volan din lemn. super naspa senzatia. dupa ce ca parca nu puteam sa-l apuc bine ca era prea subtire mai si aluneca rau de tot. si eu n-am nici o problema cu transpiratul in palme.