Jump to content

nu tine frana de mana... si am maine RAR-ul

mc_crbl

Recommended Posts

Eu abia astept sa vina august (ca am ITP-ul de facut). Vreau sa o ia aia la puricat sa vad exact daca trebuie schimbat ceva. Suspectez ceva pe la roata din dreapta fata (parca troncanea uneori la gropi, dar usor). Nu stiu sigur daca ei verifica si chestiile astea. Stiu, m-as putea duce la un service pentru o verificare d-asta dar am impresia ca o sa ma puna aia sa schimb mai multe piese decat e nevoie.

Nu este mai simplu sĂŁ mergi la un service Âşi s-o urci pe elevator?

Atâta timp cât eºti de faÞã, nu vãd cum te pot pune sã schimbi mai multe piese decât este nevoie.

...sunt student in bucuresti... dar stau in judetul vaslui, langa barlad...

... da din pacate (k nu mai primesc spaga)... ca as fi vrut sa termin cu atentificarea... macar dak m-ar fi pus sa schimb ceva care era necesar a fi schimbat...

la service mi-au luat 180ron pt manopera k sa schimb pivotii inferiori si mecanicul a zis ca pivotii erau buni... aia de la RAR sunt cam idioti...

ceea ce ar fi trebuit sa schimb sunt bucsele de la bascula si bieletele antiruliu pt ca sunt uzate... dar astea cu prima ocazie cand voi strange ceva bani...

..sper ca maine sa se termine balamucul si sa trec de RAR...

Nu este mai simplu sĂŁ mergi la un service Âşi s-o urci pe elevator?

Atâta timp cât eºti de faÞã, nu vãd cum te pot pune sã schimbi mai multe piese decât este nevoie.

Nu prea ma pricep, deci ma poate imbrobodi (gen "nu pot sa schimbi aia fara sa schimbi si aia", "asta trebuie neaparat schimbata ca deja a stricato si p`aia si trebuie si aia schimbata de fapt", etc)

Eu abia astept sa vina august (ca am ITP-ul de facut). Vreau sa o ia aia la puricat sa vad exact daca trebuie schimbat ceva. Suspectez ceva pe la roata din dreapta fata (parca troncanea uneori la gropi, dar usor).

Si tu vrei sa stai cu troncaneala pana in august?

Poate e doar o bucsa pe care daca nu o schimbi la timp o sa dea in pivoti(care vin cu tot cu brate).bielete,etc....

Poate ca ai dreptate. Ce ma sfatuiesti? Sa merg la un service (filaret mi se pare mai de incredere) si sa le spun ce? Sa-mi verifice articulatiile? Chiar n-am mai fost pus in situatia asta si nu ma pricep. Cat costa verificarea asta? Acum nu am bani pentru asta, dar cum ai spus si tu, decat sa se agraveze, mai bine fac acum un efort. Am vazut ca o bascula (oare de ce se numeste asa, ca la forma nu seamana <_<) e vreo 500. Pe cand o bucsa e undeva la 150.

Ar fi bine 50. Am sunat la Filaret si mi-au zis ca ma costa 150-160 de lei. Pff! Atatia bani doar pentru a-mi spune ce e defect?

..intra si tu in primul service pe care-l vezi in fata si cere o constatare....De obicei e gratuit ...Spui ca te duci comanzi piesele si te intorci la ei :)..Max 30 ron am platit pe genul asta de constatari ...La augsburg s-ar putea sa fie mai scump ..aveau pret diferentiat pe fiecare element ..Imi pare o porcarie ...nu faceau mai mult decat sa traga cu leviere de articulatii ...Am facut la un prieten test amortizoare si tot ce au facut a fost sa topaie pe masina ..si sa verifice daca sunt curse ..Au facturat 60 ron separat \!... <_<

M-am gandit sa incerc si la service-uri mai de cartier. Sunt vreo 2-3 aici pe calea vacaresti, in capatul dinspre timpuri noi. Dar am vazut ca sunt multe bucse pe la articulatii si ma gandesc sa nu ma puna aia sa le cumpar pe toate.

Prioritate au cauciucurile, dar trebuie sa pun bani deoparte si pentru astea. Pe langa siguranta sporita, cu bucse noi se simte masina mai inchegata, mai precisa.

Ar fi bine 50. Am sunat la Filaret si mi-au zis ca ma costa 150-160 de lei. Pff! Atatia bani doar pentru a-mi spune ce e defect?

Am platit eu 100RON pt schimb ulei,filtru ulei,filtru aer,filtru motorina,filtru epurator si inspectie articulatii.

Tie cat sa iti ceara doar pentru articulatii? <_<