Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Za Car

dumi

Recommended Posts

deci as vrea sa imi dau comanda la niste faruri cu lupa.. dar nu stiu 100% ce model imi trebuie... de aceea vroiam sa va intreb daca este unul din aceste 2 modele din pozele de mai jos?

LE: si ar mai fi de stiut daca la aceste faruri se pot monta niste inele mai puternice in locul celor existente... sa lumineze cu intensitate mai mare

Edited by dumi

• 1 month later...

Am bagat-o azi in service sa imi schimbe bucsele pt ca tot clocanea ceva cand urcam rampele din garaj.. se pare ca erau duse cele de pe fata, si in plus mi-a mai schimbat 2 bari stabilizatoare (cel putin asa as traduce), acuma sunt curios la care cele 2 bari stabilizatoare de pe fata, s-a referit mecanicul <_<

M-a costat subtire, in jur de 300 de euroi cu tot cu manopera si piese noi (de stiut pt cei care or pati asa ceva prin scandinavia)

• 4 weeks later...

Ete ca am schimbat discurile si placutele, ca cica era cazul. Intr-adevar cele vechi erau cam mancate pe la interior(discurile) si am zis sa le schimb.

Acuma astept idei de niste jante mai interesante <_< ca astea ce le am acuma sunt cam dese si prea mici, ceva de 18 daca e..

Am pus si eu in sfarsit subwoofer in masina.

Am ales sa merg pe marca Rockford Fosgate si nu regret deloc. La prima vedere dupa ce mi-au montat statia si sub-ul am crezut ca sigur e mult prea mica cutia pt a putea face fata la difuorul ala. M-am inselat, am la bashi sa imi pun si in cap.. Urmeaza sa mai schimb si boxele originale de pe masina probabil cu seria Reference de la Infinity si cred ca imi ajunge.

Difozorul la sub este Rockford Fosgate 12 tum Punch 3 - putere 500W RMS

Statia Mono: Rockford Fosgate R500-1 Prime - 1x320W RMS 4ohm. 1x500W RMS 2ohm. Stabil in 2 ohm.

Imi place ca am mai ramas totusi cu ceva loc in portbagaj <_<

• 1 year later...
Mi se pare mie sau bara asta da ciudat? Sunt tare curios daca asa trebuie sa arate.. In alta ordine de idei ma gandeam sa ii schimb toba, am mers zilele trecute cu un 330i ( stiu ca ala este mult mai puternic ca motor ) si mi-a placut foarte mult sunetul si as vrea sa se auda si la mine ceva asemanator aluia. Ma refer la toba stock cand spun de zgomotul de pe 330i, ala nu avea nici o modificare la el facuta. Am vazut pisicute multe cu toba schimbata, insa erau muuult prea zgomotoase, mi-ar trebui ceva intre ce este acum si alea.