Jump to content

Achizitionare jante M3 dream 18"

E.O

Recommended Posts

Salut,

Am un bmw e90 320i 150cp din '07 si as vrea sa imi schimb jantele cu unele pe 17" sau 18", de preferat M3 dream (in prezent am pe 16). Am auzit "povesti" ca ar fi probleme la noi in tara cu cele de 18" si ca ar fi recomandate cele de 17", imi poate da cineva un sfat in aceasta privinta?!

Am vazut ca ar exista si niste copii ale jantelor originale BMW, imi recomanda cineva sa imi pun astfel de jante cu cauciuc runflat?! Are cineva astfel de jante? Ati avut probleme cu ele?

Multumesc.

ale mele sunt pe 18"....ce sa iti zic....e ok....masina e ceva mai dura.....iar la denivelari, gropi, sine de tramvai....o las usor de tot <_< la drum intins si asfalt bun e o placere....dar pe drum denivelat, asfalt prost.....merg foarte incet. si ar mai fi o chestie....o sa ai probleme la urcarea/coborarea bordurilor, nu o sa poti sa faci minunatiile alea pe care le fac loganurile sarind de pe trotuar direct in strada :) ....si ar mai fi si ceva probleme la parcarea laterala, paralel cu bordura....eu unul parchez la 30 cm de bordura ca sa nu zgarii jantele de ea. eu am replica de m5 si sincer iti recomand originale bmw, ale mele nefiind originale, sunt mai grele si am pierdut putin din demarajul pe care le-as avea cu jantele ei originale bmw de 16", am un consum cu 2l in plus la 100km tot din cauza jantelor.....in schimb sta mult mai bine pe curbe....ia coborat si centrul de greutate al masinii putin, deoarece sunt grele...si ar mai fi si aspectul estetic, sunt ochioase.....dar cam atat. per total, consider ca a pune jante pe 18, 19 sau mai mari e mai mult un moft.....dau bine pe masina si ai stabilitate mai buna in curbe, dar ti-am enumerat si dezavantajele (mai ales daca iei non-originale ca mine) care nu sunt deloc de neglijat, consum mai mare si demaraj ceva mai slabut.....dar cu siguranta vei putea intra mai tare in viraje si cu mai putina "frica" :bashwall: Edited by traian'80

Salut,

Am un bmw e90 320i 150cp din '07 si as vrea sa imi schimb jantele cu unele pe 17" sau 18", de preferat M3 dream (in prezent am pe 16). Am auzit "povesti" ca ar fi probleme la noi in tara cu cele de 18" si ca ar fi recomandate cele de 17", imi poate da cineva un sfat in aceasta privinta?!

Nu vei avea probleme dacĂŁ vei merge cu grijĂŁ.

Eu mi-am pus M3 Dream pe 17, am facut putini km, in jur de 4000, nu le-am zgariat sau lovit pana acum. Am dat intr-o groapa la un drum lung, si am facut o bolfa la un cauciuc, insa janta nu are nimic (am inlocuit cauciucul cu cel de la roata de rezerva si la echilibrare era ok).

Eu mi-am pus M3 Dream pe 17, am facut putini km, in jur de 4000, nu le-am zgariat sau lovit pana acum. Am dat intr-o groapa la un drum lung, si am facut o bolfa la un cauciuc, insa janta nu are nimic (am inlocuit cauciucul cu cel de la roata de rezerva si la echilibrare era ok).

Salut,

Imi poti trimite te rog o poza cu masina ta sa imi fac o idee cam cum ar pica pe masina acest tip de jante pe 17!

Multumesc,