Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Alarma bec ars cu becurile OK

foxygen

Recommended Posts

Am schimbat stopurile cu semanal portocaliu, cu unele SH cu semnala alb. Mentionez ca stopurile sunt HELLA de facelift, tot de pe un E39 din 2002 ca si al meu BMW.

Desii stopurile functioneaza bine, la un moment dat se aprinde in bord alarma de bec ars la stopul dreapta.

Am verificat toate becurile inclusiv cele de la celalalt stop si de la lumina portbagajului si sunt toate OK. La fel si cele de la numarul de imantriculare. :)

Nu stiu ce sa mai fac... <_< Ce sa mai verific?

La sigurante, acolo chiar ca sunt "tufa de venetia". Daca se poate sa-mi dea careva un sfat pas cu pas pentru verificarea sigurantelor...

Sau in fine ce ar mai putea fi?!

verifica stopul pe frana de la luneta, daca merge curata contactul.

Aha, merci de idee, uite de ala uitasem...

Si zici ca daca functioneaza sa sterg contactele la becuri.

Revin dupa ce verifica si aplic si curatarea contactelor la toate becurile.

Am schimbat stopurile cu semanal portocaliu, cu unele SH cu semnala alb. Mentionez ca stopurile sunt HELLA de facelift, tot de pe un E39 din 2002 ca si al meu BMW.

Desii stopurile functioneaza bine, la un moment dat se aprinde in bord alarma de bec ars la stopul dreapta.

Am verificat toate becurile inclusiv cele de la celalalt stop si de la lumina portbagajului si sunt toate OK. La fel si cele de la numarul de imantriculare. :)

Nu stiu ce sa mai fac... <_< Ce sa mai verific?

La sigurante, acolo chiar ca sunt "tufa de venetia". Daca se poate sa-mi dea careva un sfat pas cu pas pentru verificarea sigurantelor...

Sau in fine ce ar mai putea fi?!

am si eu aceasi problema, imi aparea in bord semnal la stop dreapta, cand m-am uitat mergeau toate mai putin becul de la numar dreapta, l-am schimbat si tot ramane in bord aprins. Daca aflu ceva te anunta sau vice versa

• 3 weeks later...
deci ,vezi mai intai daca becul este pe duca [adica afumat ,negru in capul becului ,]verifica cintact bec-lampa verifica mufa care intra in lampa daca sunt oxizi curata cu un spray adecvat pt oxidare daca nu e nici una e putin mai complicat

deci ,vezi mai intai daca becul este pe duca [adica afumat ,negru in capul becului ,]verifica cintact bec-lampa verifica mufa care intra in lampa daca sunt oxizi curata cu un spray adecvat pt oxidare daca nu e nici una e putin mai complicat

se stingea se aprindea , pana la urma s-a topit soclul si am luat altul, acum merge ok ( stopul de la luneta )